Prima!

Vroeger dan beloofd. Het pakket paste net in de brievenbus en blokkeerde de opening. Dat doet geen afbreuk aan de bezorger. Bedankt voor de goede zorg. Han Dorenstouter en

Bezorger heeft pakket op de brievenbus gedumpt

De bezorger belde aan bij de portiekdeur. Ik liet hem binnen met de buzzer vanuit mijn woning, maar niemand kwam naar boven. Toen ben ik maar naar beneden gelopen om te checken waar de bezorger bleef, maar die had het pakket direct achter de portiekdeur op de brievenbussen gedumpt, voor alle bewoners vrij om te pakken en was zelf allang weer vertrokken. Niks van de bezorger vernomen dus, en mijn dure pakket is zonder goede zorg gewoon bij de deur gedumpt. Ik lees dat Cycloon zichzelf beschrijft als "groen, veilig en sociaal". Van veilig en sociaal heb ik het tegenovergestelde ervaren. Ik ben enorm teleurgesteld in deze manier van bezorgen.

Slecht

Bezorger heeft aangebeld en pakje in de centrale hal onder de brievenbussen gelegd, zonder dit te melden. Snap de druk qua bezorgen maar geef dit dan in ieder geval even aan dat je niet voornemens bent om te bezorgen tot de voordeur.

Niet of op ander adres bezorgd

Volgens het laatste bericht is mijn pakketje bezorgd, maar heb niks ontvangen. En de buren ook niet… Kan gebeuren natuurlijk, maar dat ik vervolgens nergens terecht kan om te kijken waar het mis is gegaan, vind ik echt slecht.

Eerste keer cycloon, meteen niet goed.

Je krijgt 0ee0n bericht dat he0t is bezorgd. Terwijl er niets gebeurd. 0 tuur dan geen automatische

Uitstekend en klimaatneutraal

Niet afgegeven

Waar is mijn pakket dan?

Afgeleverd bij nr 14 die op vakantie zijn

Niet de moeite genomen om de trap op te lopen. Gewoon bij de beneden buren voord voordeur neergezet. Die zijn op vakantie. Het is dat ik ze met hun “bakfietsen” zag uit mijn raam, anders was ik niet gaan kijken bij de buren

Koerier was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Top en lekker op tijd!

Ging heel soepel.

Pakket verdwenen

Dinsdagavond 18u52; "je pakket is bezorgd". Het pakket paste door de brievenbus dus daar zou het moeten liggen. Helaas, geen pakket in de brievenbus die toch onmogelijk te missen is bij het portaal van het nieuwe appartementencomplex waar ik woon. Cycloon biedt geen mogelijkheid om zelf contact met ze op te nemen, dus de communicatie moet via de verkoper. De verkoper wordt door Cycloon afgescheept met een kul-verhaal ("we zien op de GPS dat de bezorger in de buurt is geweest") en het probleem wordt weer bij de benadeelde partij gelegd, ik dus. Het positieve beeld dat ik had van fietskoeriers is door dit schimmige bedrijfje in 1x om zeep geholpen. Mijn t-shirtjes hangen waarschijnlijk allang in de kast van de fietskoerier zelf, hopelijk gaat de verkoper dit wel naar tevredenheid met me oplossen en zeggen zij zsm het contract met dit malafide bedrijf op.

Geen pakket

Pakket is zogenaamd gisteren bezorgd, geen gemiste deurbel oproep, niemand zichtbaar op de camera en geen pakket bij de buren. Oplossing: wacht twee dagen.. zeer slecht!

Not delivered

My pakket is not delivered to me, it was probably left in the street because the deliverer was too lazy to actually come to the mentioned door

Geweldig dat het met de fiets bezorgd wordt. Erg vriendelijke bezorger, keurig!

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger en pakket netjes afgeleverd.

Niet op juiste datum

Ik had mijn bezorgdatum gewijzigd naar vrijdag. En daar heb ik ook bevestiging van gekregen. En dan is er nu toch een kaartje met: helaas, jammer, zonde. Zonde voor mijn buurvrouw, die ik nu toch moet lastig vallen....

Het pakket was te vroeg

Het tijdslot gaf aan 17.00 tot 22.00, maar het pakket is bezorgt om 16.33. Dat had beter gekund. Het is al een vrij groot tijdslot.

Prima makkelijk en hele snelle levering

Het is een top branche ben er erg blij mee

Pakket niet ontvangen

Eerst was er een sorteerfout,toen een berichtje rond half 6 bezorger is onderweg,volgens een melding het pakketje is om 16.45 bezorgd???? Waar dan?

Gewoon top, lekker optijd en altijd vriendelijk.

Ik vind jullie gewoon toppers door weer en wind bezorgen en altijd vriendelijk en beleefd. Ik ben zeer tevreden. Grtjes Sonja.

prima bezorging op afgesproken tijd.

Snelle en goede bezorging op een gunstig tijdstip in de afgesproken tijdsspanne.

Lekker op tijd

Lekker op tijd en bezorgd op de fiets. Hoe wil je het anders hebben?

Pakket voor de deur gezet

Zeer slecht, pakket is voor de deur/stoep gezet. Terwijl ons huis midden in het centrum staat.

I did not receive any packages but it said 'delivered'

Been waiting for my package for a whole day just to have it said 'delivered' 3 minutes after it's on the way, but I received nothing. Hopefully I might get it somehow.

Wordt niet groen bezorgd

Komen niet op de fiets maar met zo'n smal autootje. Ze gooien met pakketjes.

Floresstraat 9

8022AD Zwolle

Over Cycloon

Wij zijn die groene en sociale bezorgexpert. We halen en bezorgen post en pakketten door heel Nederland: snel, duurzaam en sociaal. Wij hebben het grootste fietskoeriernetwerk ter wereld, waarmee wij de veiligste en schoonste keuze zijn als het gaat om pakketbezorging in de stad. Daarnaast werken in onze organisatie veel mensen met een voormalig afstand tot de arbeidsmarkt. Die nu gewoon post ophalen, verzendklaar maken en bezorgen. Hiermee zijn wij één van de grootste sociale werkgevers van Nederland. Steeds meer mensen kiezen voor Cycloon, omdat wij laten zien dat de bezorgmarkt socialer en duurzamer kan.