Op tijd en op het juiste adres

Ik zag m aankomen en ben op m afgelopen . Heeeeel warm vandaag maar hij was er

Heel fijn zo’.

Geweldig!!!!

Prima bezorging!

Prima bezorging

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Mooi op tijd en vriendelijke bezorger.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Jullie zijn echt altijd op tijd, goed te tracken en vriendelijk. En ook nog vet goed voor de wereld!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Prima bezorging in hete dagen

En ben de bezorger helemaal vergeten een glas water aan te bieden! Excuses!

Goeie bezorging

Dit keer in de brievenbus

NIET afgeleverd !!!

Mijn bestelling bij WINPARTS.nl zou bezorgd worden door CYCLOON bezorgdienst. Op 7 juni ontving ik een email van CYCLOON dat de bestelling bij mij om 9.54 uur afgeleverd zou zijn. Maar dit is dus niet zo !!! Geen bezorger gezien, het afleveradres is een bedrijf, makkelijk bereikbaar en geopend van 7.00 - 17.00 uur. Ook buiten het gebouw geen pakket te vinden. Ik heb meteen 's middags contact opgenomen met WINPARTS, zij zouden de zaak onderzoeken. We zijn nu 4 dagen verder en nog steeds is niet bekend waar mijn pakket is... Gewoon slecht dit.

Slecht

Er staat dat mijn pakket is bezorgd maar dat ie niet. Ook heb ik niks gehoord of die bij de buren is afgeleverd dus weet ik nog steeds niet waar mijn pakket is!

Onverantwoordelijke bezorgers

De bezorger laat het pakketje standaard voor de deur achter en als je thuis bent is hij al weggerend op het moment dat je de deur opendoet. Als je niet thuis bent laten ze het pakketje dus ook voor de deur achter zonder daar toestemming voor te hebben. Er is genoeg ruimte om het pakketje een beetje verdekt neer te leggen maar zelfs dat doet de bezorger niet. Vanaf de straat was het pakketje te zien.

Ontzettend aardig en stipt

Keurig afgeleverd blij met mijn pakket

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Vriendelijke bezorger aan de deur, snelle bezorging. Goede updates van tijdstip van bezorgen

Prima!

Netjes en op tijd geleverd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Maximaal duurzaam met minimale middelen

Aangenaam verrast door deze duurzame dienstverlening. Zo kan het dus ook. Een mooi pakketje in de brievenbus per fiets bezorgd. Een gouden greep wat mij betreft. Ik hoop dat dit navolging krijgt. Succes!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Prima op tijd en super schoon

Vriendelijke fietskoerier bracht pakket perfect op tijd. De eco friendly bezorging geeft een goed gevoel Mark

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

vind het geweldig dat mijn elpee met de fiets is bezorgd

Kies hier graag vaker voor, Plato Utrecht bood dit aan en dag zouden meer bedrijven moeten willen

Slechte track & trace

Er wordt eerst gezegt tussen 17 en 22. Dan krijg je 21.30 bericht dat ik niet thuis was terwijl ik dat wel was. Vervolgens nieuwe dag geplant en hele dag thuis gebleven ivm tij tussen 9 en 17. En vervolgens komt het pakket alsnog 3,5uur later

heel slecht!

Mijn pakket zou tussen 17.00 en 22.00 uur worden afgeleverd. Tussendoor nog een bericht dat het rond 19.40 uur zou komen. Toen een bericht dat het om `19.40 uur was afgeleverd. Daa=r klopt niks van, want ik ben gewoon thuis en heb hier geen bel gehoord. Dus ik weet niet bij welke flat het wel is afgeleverd maar niet hier!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket helemaal in elkaar gedrukt hangend aan de buitenkant van de brievenbus

Niet aangebeld terwijl we thuis waren, pakket totaal verfrommeld hangend aan de buitenkant van de brievenbus. Duurzaam bezorgen betekent ook dat je duurzaam met de spullen om kan gaan en bereid bent om een minimale service te verlenen

Supersnel

Niet teveel verpakking, op de fiets gebracht. Top!

Eerste keer

Cycloon nooit van gehoord maar toen het vroeg in de avond voor de deur stond!?moet ik zeggen dat het heel goed heeft gedaan TOPBEDRIJF

Geweldig!

Erg snel bezorgd en het milieuvriendelijke aspect vind ik heel erg fijn. Vriendelijke bezorgers ook.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Geweldige webshop ben gek op de body scrubs dit is al de tweede klantenservice is altijd bereikbaar behulpzaam vriendelijk en je hoeft er niet voor thuis te blijven komt gewoon door de brievenbus nooit gedacht dat ik fan zou worden van de haar en body bars

Niet bezorgd

Ik krijg een mailtje dat mijn pakket is bezorgd, (vandaag, 9 juni) Én dat dat is gebeurd op maandag 12 juni... (in de toekomst!!!) tússen 11:04.... Echt een stelletje malloten die bij jullie werken! Zéér ontevreden!