Netjes op tijd en vriendelijke bezorger
Tevreden
Fijn dat er een pakketje van een lokaal bedrijf per fiets bezorgd kan worden. Vriendelijke bezorging ook!
Geïnformeerd dat het pakket is afgeleverd terwijl ik thuis was...maar dat was niet zo. Wat?! Geen idee waar het is...
Hallo, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend te vernemen dat je jouw pakket niet hebt ontvangen. Mijn excuses hiervoor. Ik adviseer je contact op te nemen met de verzender van je pakket. Zij kunnen een intern onderzoek voor je opstarten en je daarvan op de hoogte houden of je een alternatief aanbieden. Een prettige dag toegewenst! Groet Marieke
niets van gemerkt maar prima bezorgd
Fijn dat pakketten zo milieuvriendelijk worden bezorgd!
Het aangebodene kwam en tijd die afgesproken was en kon door de brievenbus.
1 groot drama
Snelle bezorging
Fijn dat het door de brievenbus kan! En natuurlijk fijn dat je op de fiets bent
Fijn dat de pakketten klimaatneutraal worden bezorgd!
Ik was thuis waarom wordt het pakket dan ergens anders bezorgd!!!
Bezorger ging er bijna weer met mijn pakket vandoor omdat hij mij niet zag vanuit mijn deur op de beletage. Hij keek wel door de ruit voordeur maar duwde niet tegen de deur om hem te openen. In plaats daarvan liep hoj terug naar zijn fiets. Ik ben hem achterna gerend om als nog het pakket in handen te krijgen. De bezorger zei dat hij mij niet hoorde toen ik de deur opende met buzzer omdat hij muziek aan het luisteren was en zijn oortjes in had, zo mis je wel veel welwillende ontvangers in mijn straat ( zelfde type huisdeuren die automatisch op afstand openen).
Bovenstaande zegt genoeg toch?
Hallo Maritha, Bedankt voor je berichtje. Wij zijn blij om dit te lezen. Tot de volgende bezorging! Groet Marieke
Ik was op tijdstip bezorging nog niet thuis, koerier belde mij netjes op, hem gevraagd om te bezorgen bij buren. Is gelukt , en bedankt koerier!,
Ik heb bezorger niet gezien of gehoord! Ik zag in 1 keer het pakketje voor de deur staan. Geen klop op het raam of wat dan ook.
Hoi Sander, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend te vernemen dat je pakket onbeheerd is achtergelaten. Mijn excuses hiervoor. Onze koeriers mogen een pakket nooit zonder toestemming achterlaten. Ik heb mijn collega's hier op aangesproken en hoop dat het hiermee niet meer voorkomt. Een zonnige dag toegewenst. Groet Marieke
Een mooie bezorgingsdienst die ook echt komen wanneer de track and tracé dat aangeeft.... Denken aan de klant, service, producten die ze bezorgen en ook nog eens het milieu. Top!
Hoi Daisy, Bedankt voor je mooie woorden. Daar doen we het voor! Een zonnige dag toegewenst. Groet Marieke
Prima service !!
Doordat ik in een appartement woon zijn de brievenbussen niet zo ruim, het pakket blijft daardoor steken! Ik kon hem alleen via de buitenkant er uit halen. Dit is natuurlijk verreweg van handig, helemaal omdat ik rond het bezorgtijd stip (19.00) gewoon thuis was. Had even aangebeld dan had dat een stuk makkelijker geweest.
Hallo Richard, Bedankt voor je ervaring. Wat vervelend te vernemen dat de bezorging op deze manier is afgehandeld. De koerier had het pakket persoonlijk aan je moeten overhandigen. Mijn excuses hiervoor. Ik zal mijn collega's in Heerhugowaard hier op aanspreken zodat het niet meer voor zal komen. Bedankt voor het melden. Groet Marieke
Bezorger is eerste poging langs geweest zonder aan te bellen of aan te kloppen en duidelijk niet door het raam gekeken. Gelijk een briefje door de deur met “we hebben u gemist” terwijl ik letterlijk voor het raam zat.
Heel fijn! Duurzaam bezorgt! Alles moet duurzaam worden! Daar gaan we voor!
Snel
Prettig , bezorgen in de vroege avond.
Ben thuis samen met mijn man. Geen bel of klop op het raam. GEEN pakket dus. maar wel bericht dat het is afgeleverd
Hallo Rian, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je jouw pakket nog niet in handen hebt. Mijn excuses hiervoor. Zou je contact op willen nemen met ons via https://www.cycloon.eu/klantenservice? Dan kunnen we je verder helpen. Alvast bedankt. Groet Marieke
Alles geleverd zoals afgesproken.