Super om pakket te ontvangen met de fiets!

Doorgaan zo!

Prima, helemaal niks mis mee

Keurig en op tijd bezorgd

Altijd vriendelijk bezorgers

Top!

Snelle levering

Super vriendelijke man

Super vriendelijke man

Netjes en correct

Mijn pakket NIET ontvangen!!! En staat wel op bezorgd in de mail!!

En dat je dan ook nog tussen 17.00 en 22.00 thuis zit te wachten op je pakket! Er staat dan dat het om 21.33 is bezorgd en je NIETS hebt ontvangen! Mail gestuurd nog geen antwoord ontvangen!

Ervaring van 19-06-2024 - Dit kan echt niet

Het pakket werd bezorgd. En is gewoon voor de deur achter gelaten. Ik wens niet dat er zo met spullen van mij wordt om gegaan. De prijs die ik heb betaald voor de levering is echt zo hoog dat ik mag verwachten dat iemand: 1 de tijd neemt om aan te bellen 2 het pakket niet in de volle zon achterlaat Ik geefcycloon 2 weken reactie tijd anders stel ik jullie gegarandeerd aansprakelijk. Ik heb naar mijn weten geen contract met Cycloon waarin staat dat je het pakket voor deur mag achterlaten. Mailen en tijd kost ook geld, dus ik hoop dat jullie met een goed voorstel komen.

Prima service!!

Duidelijke communicatie met de klant (misschien iets beter aangeven tot wanneer je het bestel moment nog kunt wijzigen, daar moest ik een tijd naar zoeken). Verder: helemaal top!

Snel en binnen de afgesproken tijden.

Geen gezeur zoals vaak bij DPD: ‘Wij troffen u niet thuis’, terwijl je wel thuis was.

Geen pakketje ontvangen

Status is bezorgd maar ik heb helemaal niks ontvangen...

Opperbest :)

Alles tot in de puntjes geregeld

Pakketje met geweld in de brievenbus gedauwd

Is het zo moeilijk aan te bellen? Het paste niet in de brievenbus. De doos is ingedeukt erin gepropt en stak er nog voor de helft uit. Het zou door een voorbijganger meegenomen kunnen worden. Slechte zaak.

Op tijd volgens afspraak

Snelle vriendelijke bezorging

Ik ben aardig en vriendelijk geholpen

Waarom worden tijdvakken niet opgevolgd.

Wederom een cycloon pakket die NIET in het aangegeven tijdsvak is bezorgd. Vaak komen pakketten later of dagen later aan. Dit keer was ik toevallig thuis om 15 uur terwijl tijdsvak 17-22 uur is. Ik verwacht een terugkoppeling maar mijn mening wordt toch alleen uit beleefdheid uitgevraagd.

alles is helemaal naar wens gegaan.

De bezorging is prima verlopen! De boeken zijn in zeer goede staat en op heel vriendelijke wijze afgeleverd!! Heel veel dank daarvoor! Ed Haane.

Goed en ık ben echt blij vandaag

niet bij mij maar bij de buren geleverd

Ik was thuis, maar het is bezorgd bij de buurman 2 deuren verderop op nummer 22. Ik woon op nummer 24.

Mooie, snelle bezorging!

Ruim, maar dan ook echt ruimschoots binnen de afgesproken tijd, ondanks het pokkeweer...

Zonder toestemming voor de deur

Mijn pakket is voor mijn deur gelegd. Dit heb ik niet aangegeven en vind ik niet fijn.

Verrassend!

Ik ben aangenaam verrast dat mijn bestelling met de fiets gebracht werd. Een prachtig initiatief!

Was echt goed.

Top!

Zeer slechte dienstverlening!!!!!!!!

Ik wil niet dat jullie het pakket bezorgen bij de buren. Het pakket hoort bij mij bezorgd te worden. Ben ik er niet breng het dan naar ophaalpunt, maar breng het niet bij de buren!!!! Het pakket is voor mij niet voor de buren. Zeer slechte dienstverlening dus. Hoop dat dit duidelijk is !!!!!

Floresstraat 9

8022AD Zwolle

Over Cycloon

Wij zijn die groene en sociale bezorgexpert. We halen en bezorgen post en pakketten door heel Nederland: snel, duurzaam en sociaal. Wij hebben het grootste fietskoeriernetwerk ter wereld, waarmee wij de veiligste en schoonste keuze zijn als het gaat om pakketbezorging in de stad. Daarnaast werken in onze organisatie veel mensen met een voormalig afstand tot de arbeidsmarkt. Die nu gewoon post ophalen, verzendklaar maken en bezorgen. Hiermee zijn wij één van de grootste sociale werkgevers van Nederland. Steeds meer mensen kiezen voor Cycloon, omdat wij laten zien dat de bezorgmarkt socialer en duurzamer kan.