Mijn pakket was bij bezorging open.

Aan de bezorger (die alleen Engels sprak, maar dat is geen punt) heb ik gevraagd het pakket beneden in de hal te leggen (van 3 hoog loop ik dan zelf even op en neer). In de hal bleek een papieren zak te liggen waarvan de sticker waarmee die was afgesloten was open gescheurd. Gelukkig miste ik niks en zat het bestelde kledingstuk gelukkig ook nog in een (nog wel gesloten) plastic zak. Maar heel netjes vind ik dit niet, een pakket hoort dicht te zijn bij aflevering!

Ranzige service

Pakket staat op bezorgd en ik moet zelf maar gaan achterhalen waar het pakket zou kunnen zijn. Ga maar al je buren bezoeken of zij misschien iets hebben (hoezo? als jullie hem bij de buren afgeven wil ik dat direct weten). Wacht nog maar een paar dagen want misschien wordt het pakket nog wel bezorgd (hoezo meld je een pakket af als je hem nog niet bezorgd hebt?). Zo kan ik ook goedkope diensten aanbieden als ik niets waarmaak.

Positief verrast

Positief dat H&M kiest voor een fietskoerier. Service en info waren prima. Een aanrader!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ontvanger moet avonden lang thuisblijven voor niks

Ik heb een pakket verzonden naar een ontvanger die al avonden lang thuis is, wachtend opeen aangetekend pakketje via Cycloon. De bezorging wordt echter keer op keer uitgesteld op het allerlaatste moment. Ik schaam me kapot dat ik het via Cycloon heb laten versturen.

Vrolijke bezorger!

Toppertje.

Snel en beleefd

Komt afspraken na, bezorger erg beleefd en netjes! Super service

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Netjes en correct afgeleverd!

Snelle service

Snelle service!!

Voorbeeld

Aan deze bezorger en bezorgmethode kan menig "grote" bezorger een voorbeeld nemen. Mogen allemaal bij jullie in de leer. Verademing bij al het onbeschofte gedrag bij veel bezorgbedrijven

Slecht

Aan bellen & voordat wij kunnen deur kunnen openen is de fiets bezorger al weer weg en liggen onze pakketjes voor oud vuil op de grond.

Bij de deur gezet

Als iemand niet thuis is laat je een pakje niet zichtbaar voor voorbijgangers achter, toch? Helaas vandaag wel. Ik snap dat het vervelend is als mensen niet open doen maar achterlaten zonder bericht is kan niet.

Altijd goed

Goede communicatie, alles goed eigenlijk

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Hele leuke bezorgers! Fijn dat het zo klimaatvriendelijk is!

Ze waren er tussen de afgesproken tijd en in een goede bui.

Snelle bezorging

Leuk concept

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket gedumpt in de tuin

Pakket is om 13.30 uur bezorgd terwijl bij mijn bestelling wordt verwezen naar bezorgtijden vanaf 17.00. Daardoor was ik niet thuis: pakket is buiten onder de overkapping neergelegd. Hier is geen toestemming voor gegeven. Bezorger is door de afgesloten schutingdoor in onze de achtertuin geweest. Waarom zomaar een achtertuin betreden? Waarom niet afgegeven bij de buren?

Goed bezorgd , milieu bewust

Bezorging was perfect op datum en tijd ,

Werd gezegd dat het in de brievenbus past, leveren ze alsnog bij de buren

Werd gezegd dat het in de brievenbus past, leveren ze alsnog bij de buren

uitstekend

Ik kende Cycloon niet. Ik heb een envelop van de IJsselbiennale via Cycloon ontvangen. Prima

Ja… SUPER!

Op tijd mail met info. Attente jongeman op de fiets Vriendelijk !

slecht

Het is bezorgd, maar ik ben niet thuis. Bij wie is het bezorgd? En het zou tussen 17:00-22:00 bezorgd worden en nu om 11:30

prima en op tijd

2evenings of waiting

2 evenings I was waiting for my parcel. And now i had information that it was delivered, but it is not. And I'm at home and checked with neighbours and in post box. It was a present. And tomorrow i will not need it any more.

• Would you recommend us? No
  • What is your experience about? Delivery of Cycloon

Op tijd en vriendelijke bezorger!

Cycloon, gewoon doen.

Een hele gezonde. Voor mij en de generatie na mij.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket nog niet bezorgd, status afgeleverd

Mijn pakket is volgens de status op donderdag bezorgd, maar in werkelijkheid pas op vrijdag