Gewoon niet bezorgd

Gewoon niet bezorgd, terwijl ik wel een mail krijg dat het is bezorgd. zo gaat het altijd.

Slecht

Nog steeds niet bezorgd begint op de andere bezorgdienst te lijken

Super geleverd!

Op tijd geleverd!

In brievenbus gepropt

Mijn pakketje, een grote enveloppe met mijn hoed werd in de brievenbus gepropt. Slecht! Dit heeft volgens mij te maken met de haast van de bezorger. Waarom niet even netjes aanbellen en afgeven zoals het hoort?

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

fietskoerier: supergoed, duidelijk en snel

Bestelprocedure eenvoudig, communicatie helder, bezorging zonder meer een topper.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Cycloon

Slechte service

Na aankondiging kon ik geen andere keus kiezen omdat ik op het aangegeven moment niet thuis zou zijn. Dus n briefje aan de deur om te vragen het pakket af te leveren bij de buren. Ik krijg bericht dat het pakket afgeleverd was op mijn adres. Dat was natuurlijk niet zo. Het was zonder aan te bellen bij de buren voor de deur gezet. Maw slechte service

Keurige bezorgdienst

2 avonden achter elkaar iets bezorgd gekregen! Prima op tijd en de pakketjes zagen er perfect uit!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Aardige bezorger keurig op tijd

Goed op de hoogte gehouden, hele aardige bezorger en keurig binnen de tijd bezorgd en ook nog eens rekening houden met het milieu

Prima bezorgd

De bezorging was snel en goed.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen ik weey nu niet waar het is

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Thuis gewacht maar pakketje aan de buren gegeven…

Hele tijd thuis gewacht, pakketje aan de buren gegeven.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Geweldig vriendelijk en ruim binnen de tijd .

Attent zeer snel!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Vriendelijke bezorger, probeert meerdere keren per dag te bezorgen.

Heel vriendelijke bezorger, heeft geen haast. Hij probeert wel eens eerder op de dag te bezorgen. Als je niet thuis bent, komt hij alsnog op de aangegeven tijd. En gewoon fijn dat het het milieu ontziet. 7205 BR 13-7-23

Waardeloos!!!

Pakket zou s avonds bezorgd worden. Krijg ik rond 11 uur bericht dat het is afgeleverd op het bezorg adres. Maar wij zijn niet thuis. Het is een regenachtige dag. Wat blijkt... De kartonnen doos is bij de voordeur achter de heg gelegd! (Ik blijf netjes maar had liever andere woorden gebruikt) Ik vind dit echt waardeloos!

prima, zonder mankeren bezorgd

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

niet geleverd terwijl er staat wel geleverd

Ik zag de bezorger langsfietsen vanuit het raam. Er staat geleverd, gaat om 2 pakketten. Kroonpark 6-100 is niet zo Moeilijk, er zijn maar 2 gebouwen. Nu moet ik de zending zoeken! Ik was vanaf 17 uur hele avond thuis, hij heeft niet aangebeld!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Netjes en binnen afgesproken tijd

Mn bel deed t niet, maar pakketje kon door de brievenbus. Nog even een vriendelijke zwaai van de bezorger!

Niet zo fijn

1 x aangebeld daarna pakketje aan de buren gegeven terwijl ik onderweg was naar de deur.

Lieve bezorger

Ik was iets te laat en de bezorger stond al bij de buren om het op te lossen maar zei toen vriendelijk sorry en gaf mij het pakketje en wenste mij een fijne dag

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Late delivery, no notification.

The delivery window was given as between 9AM and 5PM, with the claim that this was the only window possible due to this being a business address, despite this being a residential one. 5PM came and went with no additional information being provided. It was then delivered at 10PM, despite this being outside the supposed delivery window, and with no notification given that the delivery was now under way. To deliver at such a late hour with no warning is unacceptable, and I will be informing the sender that I will not be purchasing anything from them again if they continue to use you as a delivery partner.

Stond voor de deur

Pakketje voor de deur neergezet! Had zo iemand mee kunnen nemen!

Snelle levering

Top levering

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Drie maal is scheepsrecht. Ze hielden me goed op de hoogte van bezorging