Zeer slecht

Ik was niet thuis! Mijn pakket hebben ze achter gelaten in mijn voor tuin. En nu is mijn pakket helemaal nat! Heel slecht!

Goed initiatief

Wel even vreemd dat je pakket per fiets bezorgd word en je denkt al gauw,wat zielig voor die jongen dat ie half nederland is doorgefietst.maar petje af voor degene die dat doen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

snel, duurzaam en waarschijnlijk met een glimlach :)

Ik werd goed geïnformeerd, en mijn pakketje werd "groen en duurzaam" bezorgd per rode bakfiets.. Of de bezorger de op de website beloofde vriendelijke glimlach op zijn gezicht had heb ik niet kunnen controleren, want voor ik het wist zat het pakketje al in de brievenbus. Ook hiervan werd ik weliswaar meteen op de hoogte gesteld, maar toch te laat voor de glimlach. Hier in Amsterdam centrum is het gebruik van bakfietsen natuurlijk ideaal, en voor de koeriers is het niet alleen werk buiten, maar ook een work-out :)

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket is helemaal niet bezorgd!! Wel 5 uren gewacht!

Ik heb tussen 17.00 uur en 22.00 uur gewacht op het pakket, was thuis. Nu lees ik dat mijn pakket gisteravond om 21.27 uur bezorgd zou moeten zijn. Maar ik heb helemaal geen pakket ontvangen!! Er is ook niemand geweest want ik was beneden. Net nog even gekeken in de gang: geen briefje dat ze zijn geweest of bij de buren bijvoorbeeld, geen pakket, ook niet buiten o.i.d. Voor mij geen Cycloon, een cycloon is snel en deze bezorging niet. Dat ligt niet aan Bever, die heeft het meteen verstuurd en communiceert duidelijk. Cycloon stuurt een bericht met een hele ruime marge van 5 uren, zonder later een meer specifiek tijdstip. Je zit dus 5 uren te wachten voor niks en krijgt dan ook nog te horen dat je pakket is bezorgd terwijl dat niet zo is!! Nu er weer achteraan, kost allemaal tijd! Ik zal dit doorgeven aan Bever, hoop dat ze van een andere bezorgdienst gebruik gaan maken.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Levering op tijd, elke keer weer

Cycloonis een van de weinige koeriersdiensten die altijd levert op de dag en tijd dat ze aangeven.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Wat Cycloon heeft beloofd komen ze na!

-een heldere mail met de beloofde bezorgtijd -optie om een andere bezorgtijd aan te geven -op de fiets, lekker duurzaam -een sociaal bedrijf

Met de fiets...top

Pakket met de fiets gebracht. Zeer groene oplossing en mooi op tijd. Helemaal top

Heel goed

Goed op de hoogte gehouden van voortgang van de aflevering. Keurig bij buren bezorgd omdat ik niet thuis was. En netjes daarover geïnformeerd. PS. Alleen deze beoordelingssite is lastig leesbaar door te gering contrast van de tekst met de achtergrondkleur.

Keurig bezorgd

Prima en snel geregeld!

Prima en snel geregeld.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Respect voor een fietskoerier!

Vriendelijk en op tijd!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Er wordt niet aangebeld, maar wel bezorgd

Dit is nu de derde keer op rij dat er een pakket van de Koffiejongens bezorgd is, zonder dat er wordt aangebeld bij mij. Ik ben altijd thuis. Dus ze hoeven niet bij buren aan te bellen. Nu moet ik uit de bevestigingsmail ontdekken dat er is bezorgd. Pakketjes worden nog wel eens weggehaald, dus ik wil dat risico niet lopen en meteen het pakket in ontvangst nemen.

Slechte bezorging

De eerste bezorgavond thuis gebleven van 17-22 uur, boodschap was dat ze ons gemist hadden om 21.38. Tweede avond had bezorger het niet gered, kan gebeuren, maar wel heel laat pas bericht, 23 uur Derde avond thuis om te wachten op de bezorging. Niemand belde aan, bel doet het ECHT, en zonder bericht bezorgd bij de buren. Suf.

Snel en duurzaam

Vriendelijke fietskoerier kwam volgens afspraak mijn pakket bezorgen tot aan de voordeur (2 trappen op). Tof dat Cycloon op de fiets komt bezorgen, lekker duurzaam!

Geweldig.

Snel geleverd

Super vriendelijke bezorger.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Cycloon doet waarvoor het opgericht is, bezorgen. Maar wat het onderscheidend maakt is dat alles op de fiets gebeurt! Heel fijn.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

UItstootvriendelijk, be- en verzorging vriendelijk. Meer, meer, meer!

Top!

Mooi op tijd geleverd!

x

Aangenaam verrast!

Aangenaam verrast door deze manier van bezorgen.

Slecht

mijn pakket is niet bezorgd op mijn adres? hoe weet ik nu waar mijn pakket is

Snel én milieuvriendelijke manier

Goede communicatie over aflevermethode en aflevertijd

Slecht

Ik krijg een dat ik had mijn pakket ontvangen maar tot nu toe niets