Bezorging buren

Zó vreemd? Supersnelle bezorging dus TOP alleen…Ik kreeg een mail dat mijn brievenbuspakketje ipv bij mij op 61 U bij mijn buren op 61 T bezorgd is… Waarom? Het past gewoon in de bus nu moest ik wachten en de buren lastigvallen…

Fantastisch!

Stromende regen en de bezorger kwam weer terug fietsen ( na 20 minuten) omdat ik een 2 e pakketje had. Dat is pas goede service en verantwoordelijkheidsgevoel. Top. Erg blij mee

Prima!

Prima!

Erg goed en vriendelijk

Bezorging is erg goed en vriendelijk. Het enige minpuntje is dat je pas op de dag zelf de tijd te horen krijgt.

Heel ontevreden

Er werd aangegeven dat ik niet thuis was. Ik was wel thuis. Daarnaast is het ongeveer een kilometer verder op bezorgd bij mensen die helemaal niet mijn buren zijn. Echt enorm ontevreden over de service.

Ongeïnteresseerd

Ik zag dat mijn pakketje door de brievenbus was ‘geprobeerd te duwen’ waardoor ie vast is komen te zitten. Ik kreeg het pakketje er nauwelijks uit… daarnaast hing het er ook een beetje uit waardoor iemand er ook mee vandoor was gegaan. Beetje gekke service dit. Bel volgende keer gewoon bij de buren aan of bezorg het een dag later.

Fantastisch

Mooi op tijd geleverd en ook netjes en vriendelijk bezorgd. heel wat beter dan DHL!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket buiten voor de deur

Mijn pakket is buiten voor de deur neergelegd. Ik heb geen voortuin, dus andere mensen lopen vlak voor mijn voordeur langs en hadden het makkelijk mee kunnen nemen. Ik vind dit geen goede service. Daarnaast zou het pakket vanavond geleverd worden, en kreeg ik vanmiddag ineens een mail dat het pakket geleverd was op mijn eigen adres, dus ik snapte het al niet. Om dus bij thuiskomst het pakket voor de voordeur aan te treffen in de regen…

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Bezorger dumpt het in de gang

De bezorger heeft het pakketje beneden in de gang gedumpt, terwijl ik de deur open deed. Iedereen kan het daardoor meenemen. Het is niet netjes bij de deur afgeleverd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakketje keurig geleverd, helaas was ons adres in Spanje dus toch per vliegtuig.

Pakket keurig afgeleverd maar omdat ik in Spanje was moest het toch met het vliegtuig mee.

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Cycloon

Slechte informatie

2x opeenvolgende dagen donderdag en vrijdag tussen 1700:en 22:00 word bezorgd krijg ik vrijdag om 19:30 29 juli je pakket is bezorgd op 31 juli om21:34 de datum is het nog niet ga ik kijken maandag 31-07 tussen 17:00 en 22:00 word het bezorgd dus heb nog niks

Verkeerd adres

Pakket ligt op Smakheul 4, 4201HG in plaats van Hazewindhondstraat 4, 4201GH… dit is een bedrijvenpand wat ook nog eens lastige openingstijden heeft wat zorgt voor het niet kunnen afhalen van mijn pakket.

Slecht - pakket niet geleverd

Pakket is niet geleverd door cycloon, niet bij de buren afgeleverd en ook niet bij een pakket punt. Maar: sturen het retour naar de afzender. Ze hebben blijkbaar geen pakketpunten. Advies: gewoon kiezen voor postnl.

Zeer slecht

Krijg bericht dat mijn pakket bij mij is bezorgd. Maar ik ben op vakantie. Hoe kan dat dan?

Aardige, beleefde jongen

Ongeduldig aan de bel

Bezorger belde op de Ring-deurbel aan en direct de tel erna belde hij 2x achter elkaar op de normale deurbel. Er zat geen wachttijd tussen. Met twee kleine kinderen die net naar bed waren op dit tijdstip vind ik dat echt niet netjes. Hij belde zo fanatiek snel, dat ging niet over een herinnering omdat hij al stond te wachten. Het was gewoon ongeduldig en niet sociaal. Verder: wel tevreden over berichtgeving rondom bezorging en snelheid van bezorgen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Kan door brievenbus..of toch niet?

Je wordt wel goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorging. Maar als in de mail "kan door brievenbus" staat, wordt het toch aan buren afgegeven? Pakketje kon makkelijk door de brievenbus, dus dat is jammer!

Nette vriendelijke bezorger!

Snel en voelt goed dat ik niet voor uitstoot zorg.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Een super snelle levering top Guys!!

altijd verkeerd adres

Als ik bestel bij bijv. H&M, dan staat mijn juiste huisnummer (5D) op hun website, maar zodra het overgeleverd wordt naar Cycloon, lijkt de D van mijn adres te verdwijnen en moet ik altijd mijn buren van nummer 5 vragen of zij mijn pakketje hebben. De website van Cycloon is een kastje-naar-de-muur verhaal en ik kan werkelijk nergens vinden hoe ik mijn adres kan veranderen. Heel slordig en uitermate irritant.

Snel netjes top bezorging

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Keurig op aangegeven tijd bezorgd door vriendelijke bezorger

Keurig de dag na aanschaf bij Bever op aangegeven tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Geweldig!!!!

Keurige bezorging en op afgesproken tijd!! Super!!

Bezorgers van niets!

Bij bij BOL.COM SELECT een pakketje besteld. Dat mag je de volgende dag dus bij je thuis verwachten! 26e juli hadden de mensen van Cycloon dus op de stoep moeten staan maar in plaats daarvan alleen maar een tekstje dat het nog eens twee dag kan gaan duren. Waarom gaan bedrijven als BOL.COM in zee met zulke slechte bedrijven. Waarom kan je als koper niet zelf bepalen welk bedrijf je pakket komt bezorgen?! “Door een sorteerfout heeft je pakket een vertraging van een tot twee werkdagen opgelopen. Dat is vervelend, daarom onze excuses voor het ongemak! Maar geen zorgen, we komen er alsnog zo snel mogelijk aan.“ Cycloon = Waardeloos

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Nog niets ontvangen, ondanks kaartje id brievenbus dat het de volgende dag bezorgd zal worden :(

A. Ik kon bezorgtijdstip niet aanpassen. B. Ondanks kaartje id brievenbus dat het pakketje de volgende dag bezorgd zou worden, nog niets ontvangen (zijn nu 3 dagen verder)