Snelle bezorging en berichtgeving

Pakketje kwam de volgende dag al. Berichtgeving was snel en duidelijk. Vriendelijke man die het pakketje vrolijk afleverde en verder fietste. Hier word ik blij van!

Snel en vriendelijk!

Ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd! Bezorger was erg vriendelijk, bedankt!

Perfekt !!!

Alles good en snell !! Dank !

Goed om te zien dat een pakketje ook op de fiets bezorgd kan worden.

Prima. Vriendelijke bezorger.

Fijn op de fiers

Helaas is het niet mogelijk om de tijd concreter af te spreken. De tijdspanne tussen 17.00 en 22.00 uur is een lange tijd. Ik had graag de mogelijk gehad om het bezorgadres naar een afhaalpunt te veranderen.

Niks ontvangen

Niks ontvangen

Vriendelijke bezorger!

Netjes en wenste mij nog een prettige avond!

Geen contact met de klantenservice

Geen contact mogelijk met de klantenservice

Pakket niet ontvangen en de status staat op “bezorgd”

Snelle levering

Heel duidelijk de tijd aangegeven wanneer ik het pakketje kan verwachten. En het was erbij vermeld dat het pakketje in de brievenbus kon dus hoefde ik er niet voor thuis te blijven.

Perfecte bezorging en T&T.

En een mooi product!

Super op tijd

Snelle en vlotte bezorger. Alsjeblieft, fijne avond , dag mevrouw ! Keurig

Niet bij de voordeur geleverd

Twee paar schoenen, twv 500,- Euro werden net beneden in de centrale hal neergelegd. Gelukkig waren ze er nog!

heel goed

ik had de bezorging graag na 18.00 uur gehad

Zogenaamd bezorgd maar niets ontvangen!

Geen briefje in de bus en ook geen vermelding via de trackingcode.

Pakje in een openbare hal neergezet

Pakje van bijna €200,00 in de openbare inkomstenhal neergezet. Vind dat niet kunnen.

Verschrikkelijk

Mijn pakketje staat op 'bezorgd op uw adres' maar ik heb helemal niks ontvangen. Er staat bij hun website 'bereikbaar op whatsapp van 9 tot 17 uur van maandag tot vrijdag, ik heb dinsdag een bericht gestuurd, het is morgen vrijdag en heb nogsteeds geen reactie. Ik heb dus betaald voor mijn pakket en ik heb niks gekregen, niet eens goede service. Ik krijg 0 updates of iets, ik word niet op de hoogte gehouden, ik word genegeerd. Wat een k*t bedrijf NIET bij hun bestellen aub.

Heel snel geleverd en vriendelijke bezorger.

Prima. Zoals je het wil.

Grappig de bezorger kan natuurlijk je naam lezen. En die gebruikte hij om het persoonlijk te overhandigen.

Klasse

Gaat altijd goed. Is altijd goed. Zelfs in pokke weer! Lekker bezig mensen!

Pakket niet ontvangen en zou wel afgeleverd zijn

Wij hebben ook ons pakketje (van bol.com) niet ontvangen. In de track&trace zou het afgeleverd zijn op het moment dat wij gewoon thuis waren. Geen brief dat je pakketje ergens anders afgeleverd is/was. En nu moeten we zelf er maar achter aan gaan waar het pakketje gebleven of minimaal 2 dagen geduld hebben. Ik noem dit nu niet echt “extra” service van bol.com. Ik denk dat ik voortaan mijn aankopen maar via een van de concurrenten ga doen. Bol.com ik zou maar stoppen met cycloon pakket service om niet nog meer klanten te verliezen. Kijk ook een op trustpilot, daar staan heel veel slechte ervaringen met Cycloon beschreven (net zoals hierboven).

Super snel. ☺️

Super snel aflevering. Ik kan altijd de bezorging dag makkelijk kiezen.

Prima!

Als je de tijd hebt dan is iets langer wachten op je pakje voor een mindere uitstoot een kleine moeite. Goed initiatief.

Snelle levering

Snel geleverd maar bij buren bezorgd, had ook door brieven gekund

Ze doen wat ze beloven. Kanjers door weer en wind

Kanjers ook in de regen