Prima nu

Voor de tweede keer een prima ervaring met Cycloon. Correcte afspraken correct nagekomen. Doorgaan zo!

Keurig binnen de tijd, aardige bezorger

Zo fijn op de fiets! Geweldig

Zeer slecht

Pakketten worden niet geleverd Klantenservice slecht

Geweldig goed bezorgt!!!

Heel fijn en secuur gewoon Top!!!

Pakket op de brievenbus achter gelaten.

Ik was afgelopen woensdag thuis. Mijn pakket zou tussen 17:00 uur-22:00 uur binnen komen. Dat was prima. Echter is er niet bij mij aangebeld bij de portiek, noch aan mijn voordeur. Ik kreeg om 17:56 uur een mail dat mijn pakket was bezorgd. Mijn man kwam ‘s avonds terug van werk en bleek dus dat mijn pakket op de brievenbus is gelegd in de gallerij. Deze had iemand dus zomaar mee kunnen nemen. Heel jammer weer.

Pakket niet op tijd

Sorteerfout daarna kan ik wachten tot ik een ons weeg **** bedrijf

heel goed!

De bezorging was snel. Zou tussen 17:00 en 22:00 komen. Was er al om 18:00 uur.

Goede professionele service met leuke mensen

Goede tracking via de website, fijne service

????

Zeker NIET tevreden over deze bezorging! Mijn pakket is voor de deur gezet zònder dat er überhaupt is aangebeld. Het is dat de zoon van mijn partner nog langskwam anders had het pakket waarschijnlijk morgen verdwenen geweest. Steeds vaker komt het voor dat pakketten gewoon op de stoep voor je deur worden neer ‘gepleurd’ omdat de bezorgers simpelweg geen ‘tijd hebben om aan te bellen’. Tja.. waar gaan we naar toe zo met z’n allen? Ik maak iig geen gebruik meer van deze service.

Aanrader!

Ik ben heel blij met deze duurzame manier van bezorgen. Snelle levering en zeer vriendelijke bezorger.

Prima ervaring ondanks elektrische DHL bus.

De bezorging was snel (gisteren voor 15 uur besteld, vanavond afgeleverd. Alleen ipv een fiets kwam er een elektrische DHL bus langs. Gelukkig wel netjes bij lieve buren afgeleverd, zodat ik morgen niet hoef te wachten.

Altijd vrolijke bezorgers

En superfijn zonder uitstoot!

Pakket zou bezorgd zijn, maar er was niets. Bleek bij een buurvrouw bezorgd en er was niet doorgegev

Bleek bij een buur bezorgd en er was niet doorgegeven welk nummer!

Uitmuntend!

Uitstekend. Kan niet beter!

Altijd op tijd

Heel fijn dat ze even wachten bij de deur dat je tijd hebt om naar beneden te lopen en de deur te openen. Tevens is er een pakket afgegeven bij buren toen ik noet thuis was! Heel fijn!

Goed gedaan. Blij met jullie service!

Maar dit vin dik nou weer vervelend, dat ik meer het invullen

Verkeerde bezorging

Wij waren gewoon thuis en het (brievenbus) pakje is helemaal aan het begin van de straat afgeleverd terwijl wij aan het eind van de straat wonen. Buren kennen we niet en zijn steeds niet thuis. Pakje wel nodig vandaag.

Helemaal top

Snel en heel fijn dat het zo duurzaam is. En vriendelijke bezorger.

Slecht

Ik heb geen bel gehoord en was gewoon thuis. Nu lijkt het pakket bij de buren te zijn bezorgd maar zij zeggen dat hij aanbelde, het pakket voor de deur legde en het uiteindelijk weer meenam en weg fietste. Super raar verhaal maar ik heb mijn pakketje niet (die ik echt nodig heb) ik ga zo direct de klanten service bellen en hoop op een oplossing zsm

Snelle levering erg vriendelijk

Erg vriendelijk snelle levering

Blijkbaar aangezien als vuilnis..

Gewoon thuis, maar de bezorger vond het blijkbaar nodig om het pakket tussen het vuilnis neer te zetten. Bij geluk zag ik ‘s avonds een doos van de Zara staan met mijn naam, voor het zelfde geldt was het de volgende dag meegenomen door de vuilniswagen….

Snel bezorgd.

Erg vriendelijke bezorger, met een flitsende fiets. Gewoon top !

schone snelle levering door een zeer aardige koerier

heel vriendelijke fietser, leuk praatje