Laat maar uiteindelijk binnen

Afgelopen vrijdag zou ik het al binnen krijgen geen bezorger aan de deur gehad en toch bewoner niet thuis Vandaag wel binnen gekregen maar op de track en trace stond dat ik een update krijg wanneer het pakketje daadwerkelijk onder weg is maar geen update gehad beetje jammer Wel natuurlijk goed op de fiets Wat dat betreft prima natuurlijk

Niet aangebeld + pakketje niet achter voordeur

Het pakketje lag in de algemene ruimte (voor de voordeur), waar elke vreemde ook bij kan. Er is daarbij ook niet aangebeld.

Fietskoerier top!

Prettige mensen die op de afgesproken tijd per fiets bezorgen....hoe mooi!

Fijn

Mooi op tijd en fijn dat het kan, bezorgen per fiets. Mag vaker!

Pakket is voor de duur gelegd

Ik heb nu twee keer iets besteld bij jullie en beide keren is het in de regen voor de deur neergelegd. Het pakket is zo makkelijk te stelen en de regen is in de inhoud is verpest door de regen.

Altijd zeer vriendelijke bezorgers!!

Bezorging geheel volgens afspraak.

De bezorger was erg vriendelijk.

Prima!

Het pakket kwam netjes op tijd. Kunt ook prima de datum aangeven of veranderen. Al met al een goede ervaring.

Het pakketje was bezorgd zoals verwachtte levertijd

10 cijfers

De beste bezorgers

Altijd aardig en altijd snel, ik ben heel blij als ik een mailtje krijg dat mijn pakket wordt bezorgd door Cycloon! De mensen zijn altijd gezellig en altijd in voor een praatje. Echt een heel goed initiatief!!

Op tijd (erg belangrijk) en vriendelijke bezorger

Beter dan verwacht, top!

Prettig!

Snelle bezorging.

Delivered to the wrong address

It was delivered to the wrong address and luckily the people who got it brought it to me.

Pakketje is helemaal nat

Pakketje is helemaal nat geleverd

Pakket nog niet binnen

De bezorger belde netjes dat hij voor de deur stond, en heeft in overleg het pakket bij de buren afgegeven. Nu is er nergens aangegeven bij welke buren, ook geen melding achtergelaten, staat alleen bij dat het bezorgd is.

Snel bezorgd

Eerste keer dat ik een fiets in de buurt zie. Het is gelukkig droog anders zou ik te doen hebben met de bezorger.

Top, snel, vriendelijke bezorger

Prima, gewoon goed.

Fijn dat het zo kan.

Hoop wel dat het veilig is wat gevaar betreft in het verkeer.

xx

xx

Zending niet ontvangen

Ik was thuis vanaf 17;00 uur. Om 20:33 kwam er een berichtje via de mail dat het pakket was bezorgd. Niets ontvangen, ook geen mededeling in de brievenbus.

Uitstekend!

Heel fijn

Mooi op tijd . Houden zich aan de afspraak en communiceren daar ook duidelijk over .

In een woord Top!!

Superfijn

Vlot vriendelijke vrij van emissie VVV dus

Prima bezorging service Helemaal van deze tijd