Top!

Heel fijn dat er rekening gehouden wordt met dat het avond is! Dank!

Goed geregeld!

Fijn dat mijn pakketje met de fiets werd bezorgd, door een vrolijke bezorger!

Zeer slecht

Geen pakket ontvangen!!! Waar is mijn pakket Zeer slechte ervaring

Top een bestelling geleverd krijgen per fiets.

Goed initiatief, ik doe mijn boodschappen 99% per fiets of te voet, dus concept past bij mij. Verder een relaxte vriendelijk bezorger maakt het helemaal top. Fijn dat Bever deze sportieve kans bij Cycloon benut.

Super!

Aan te raden!

Supersnelle levering!!

Heel adequaat op de hoogte gehouden over tijdstip van levering alsmede de details. Supersnel, professioneel en milieuvriendelijk.

Op tijd, altijd vriendelijk en milieubewust. Dat willen we toch allemaal

Zie titel

Heel goed. Zeer vriendelijk en professioneel

Heel goed. Zeer vriendelijk en professioneel

Niet goed

Ik was thuis ten tijde van de bezorging en heb niets vernomen, er heeft niemand aangebeld. Daarbij wonen wij op 19huis en 19-1 Het pakket zou bezorgd zijn bij 19-1 maar daar is niets bezorgd. 19-2 is op vakantie dus geen idee waar het is geleverd!

Correcte levering en netjes

Heel slecht!!!!

Net kwam mijn burenvrouw om de paket te geven, zij heb het gevonden op de vloer bij de brievenbus. Bezorger heeft niet gebeld, ik ben thuis en niet eens op mijn deur gelaten, gewoon op de vloer in de gang van het gebow terwijl iedereen kan het meenemen. Wat is met de bezorgers so slecht de laaste tijd!!!!

Slechte berichtgeving!

Er stond dat ik niet thuis hoefde te wachten en dat mijn pakketje door de brievenbus kon worden gegooid. En nu krijg ik een bericht dat die is afgegeven bij de buren terwijl ik dat helemaal niet wil.

Zeer slecht

Zit al twee dagen op mijn pakketje te wachten. Cycloon is niet te bereiken. Zeer lang tijdslot van 0900 / 1700 zonder enig bericht komen ze niet opdagen. SUPER SLECHT, VEEL AANRADER, 1 STER IS AL TE VEEL.

Bezorger belt niet aan

Ik woon in een flat en om de flat in te komen wordt er aangebeld, vervolgens is het pakketje voor mijn voordeur gelegd zonder aan te bellen. Zou toch netter zijn als het pakketje wordt overhandigt of dat er in ieder geval even aangebeld wordt. Normaal gesproken gaat het overigens wel goed, het ligt denk ik aan deze bezorger.

Supersnel, duurzaam en sociaal !!

Binnen twee dagen de bestelling duurzaam in huis !!

maar de tijd klopt niet.wordt 12.30 geleverd en in de mail staat tussen 17,00 en 22,00

Goed snel en aardig

Doos was volledig ingedeukt en gescheurd

Dit is niet de eerste keer at een pakker beschadigd aankomt

Niet goed

Pakket in de papierkliko deponeren en bij toeval ontdekken terwijl ik de kliko aan de straat zet. Was toch bijna dat pakket van 200 euro weggegooid. Kan toch niet! Maandagmiddag half 1 melden dat het afleveren gelukt is maar toen ik thuis kwam was er niets, ook geen briefje. Braaf een dag gewacht want bij de faq staat dat t vaak toch nog wordt geleverd ondanks dat er staat dat t bezorgd is (dat is al vervelend vind ik). Dag daarna papier ophaaldag. Ik zet de kliko aan de straatkant en kijk er toevallig nog even in. Ah, m'n pakket?!?

Je ziet ze aankomen!

De fietskoeriers zijn 1 van de vriendelijkste bezorgers die ik ken. Altijd met een lach een fijne overdracht. En altijd stipt op tijd.

Verpakking achtergelaten in centrale hal

Mijn pakket werd achtergelaten in de centrale hal. Deze bevindt zich op de begane grond en is makkelijk toegankelijk voor onbevoegden. Zowel mijn pakketten als van de buren. Voor het raam, waar elke voorbijganger de pakketten kan zien en meenemen. Erg slechte service, want als ik toevallig niet net thuis kwam, waren deze wellicht gesloten. Dit gebeurt vaker!

Mooie, verantwoorde manier van pakketten rondbrengen

Prima ervaring, al jaren, voor de bezorging van pakketten aan huis. Betrouwbaar, vriendelijk en snel

Slecht!!

Krijg een mailtje dat er bezorgd is terwijl ik weg ben en niemand thuis is!Staat pakket ontvangen maar bij thuiskomst nergens een pakket te bekennen!!En nu??Mooi wazig dit!!

I did not receive my package

First of all, the address in cycloon system is different than the one I input in the H&M order and confirmed in the H&M email. Therefore, my package was delivered but I did not find it in my mailbox (Cycloon emailed me that my package fits in the mailbox, therefore I don't have to be home to receive it). If that's so, I expect Cycloon to really put it in the right mailbox, otherwise putting the package on the ground is risky and packages can be easily stolen. I hope Cycloon can provide me with information on where did the courier put my package so I can track it.