Pakket niet bezorgd

Ik kreeg een melding dat mijn pakket bij het verkeerde adres was geleverd. Eenmaal aangekomen bleek het daar ook niet te liggen. Nu krijg ik al betaalverzoeken en mag ik alles gaan regelen om dit recht te trekken!

Niet ontvangen

Er staat bezorgd, echter mijn pakketje niet ontvangen. (ligt ook nergens in of om de tuin)

slechte service

pakketje voor de deur neer leggen zonder aan tebellen of tekloppen. iedereen had het pakketje mee kunnen nemen

Super!!

Super goed mooi op tijd vriendelijk en netjes geleverd.

Niet zo fijn

De bezorger had bij mij aangebeld maar bij de buurvrouw geleverd. Heel apart.

Top!!

Cycloon, een voorbeeld voor alle couriers! Fietsen zou de notrm moeten worden en zijn!!!

Erg goed

Ze zijn meestal op tijd

Vriendelijke bezorgster

Super snelle service en vriendelijke dame.

Vriendelijke bezorger en netjes op tijd

Vriendelijke bezorger en netjes oo tijd

Bezorgservice al weg

Bezorgster belt aan en wij lopen direct naar de deur. Bezorgster zit op dat moment al weer op de fiets en rijdt de straat uit. Pakket lag op de drempel. Als wij niet thuis waren geweest had iedereen het mee kunnen nemen. Bijzonder slecht.

Prima geregeld!

Bezorging verloopt volgens afspraak, wat wil je nog meer!

Geen huisnummer toevoeging

Bij de verkopende partij de toevoeging van mijn huisnummer doorgegeven. Helaas stond deze niet op het label en heeft de bezorger 1 van de 120 brievenbussen gekozen. Gewoon een random brievenbus van mijn 'buren'. Omdat we aan het begin van het schooljaar zitten hoop ik dat ik er snel achter kom wie er op dat nummer woonachtig is.

Ff aanbellen was handig geweest

Prima dat je niet 4 verdiepingen omhoog wilt met de lift. Maar even aanbellen om aan te geven dat je mijn pakket op de begane grond achterlaat was wel prettig geweest. Gezien ik ook thuis was.

Bezorging per fiets, zo verandert echt iets!

Heel blij dat producten per fiets bezorgd worden! Geen busjes meer in de woonstraat, hoe attent het personeel van post.nl ook is. Ik hoop dat meer bedrijven milieubewust kiezen, of dat ik als consument kan kiezen.

Afspraken worden niet altijd nageleefd

Ik heb vandaag voor de 2de keer niet volgens afspraak geleverd gekregen. Ik haast me kapot om binnen de afgesproken tijd thuis te zijn. Ruim 15 min. vroeger(tussen 17u-22u . Is mijn pakket al om 15.33 u bij de buren afgegeven. Op zich niks mis mee, maar zijn die ook niet thuis gaat je pakket gewoon weer mee terug. Zoals ik al vaker helaas heb meegemaakt. Morgen of overmorgen dan maar weer … vind ik niet kunnen. Je zal het pakketje maar dringend nodig hebben. Jammer dit. Niet dat er iemand luistert..

Slecht

Nooit aangebeld. Pakketje beneden in een algemeen portiek gedropt waar nog heel veel andere bewoners langskomen.

Gewoon geweldig goed!

Het is groene levering, de koeriers zijn altijd super vriendelijk, de pakketjes worden met zorg behandeld, de updates zijn tijdig en goed... Ik moet zoeken naar een verbeterpunt, maar die heb ik niet :)

Komt bezorgtijden niet na.

Cycloon werkt samen met lokake fietskoerier die zich nooit aan verwachte bezorgtijden houdt. Zeer irritant. Al vaker aangekaart, nog steeds geen verbetering.

Heel slecht

Bezorger heeft pakket aangeboden en volgend mail afgeleverd bij de buren (nummer buren) in de mail waarin in stond dat de bezorger mij niet aantrof. Stond notabene mijn voordeur te schilderen op het moment dat bezorger me niet aantrof. Bij de buren waar het dan volgens bezorger afgegeven zou zijn. Hebben ze niets ontvangen ook bij alle andere buren niets.

ondanks bevestiging, niets ontvangen !!!!!

Niets ontvangen, ondanks e-mailbevestigingen,. Maar geen bericht in brievenbus dat het bijvoorbeeld bij de buren of zoiets ligt, heb ook negens een ontvangstbewijs door mij getekend. Gaat wel om een cadeau en geld, niet waar ?!?! Heel vervelend.

Zeer goed en vriendelijke bezorger.

Mooi op tijd en een vriendelijke bezorger.

Pakket niet aangekomen

Pakket niet aangekomen na 5 dagen nog steeds niet

Zeer vriendelijk!!!

En op tijd

Prima afgeleverd.

Goed op de fiets. Spaar het milieu.

Vriendelijke koerier