Minstens net zo goed bezorgd en met een goed gevoel

Keurige bezorging; briefje opgehangen of ze het pakketje in de schuur konden leggen en het was keurig afgeleverd + briefje netjes van de voordeur gehaald. En bezorging via Cycloon geef tje ook nog eens een goed gevoel qua mens en milieu.

Prettig bezorging

Relaxed, bezorg(st)er altijd goedgemutst en open. Geen ronkende motor voor de deur . Blij mee

Bezorging prima verlopen

1e keer bezorging door Cycloon. Prima verlopen. Goed op de hoogte gehouden en vriendelijke bezorging precies binnen het getoonde tijdvak. Helemaal top dat het bezorgen op de fiets bezorgen gebeurd!

Snel en correct !

Je hoort ze niet, ziet ze wel, perfekte service tot aan de bel!

Echt verschrikkelijk

Eerst een hele avond thuis gebleven voor niets. Bezorgtijd kiezen alleen mogelijk tussen 17-22. Krijg ik een melding rond 14 uur, pakket bezorgd. Ik was niet thuis. Geen pakket, geen briefje. Nooit meer dit.

Fijn

Goed op tijd en aardige pakjesbezorger! Fijn op vrijdagavond na een week hard werken: zulke mensen maken het verschil.

Heel goed

Netjes binnen het tijdsvak en tot nu toe altijd hele vriendelijke koeriers!

Geweldig dat het deze manier bezorgd is en ook nog snel ook.

voor afgesproken tijd

?!

Waardeloos

Pakket niet bezorgd. Via de mail staat dst het afgeleverd is. Mooi niet. Ook niet bij de buren en niet in de brievenbus. Slechte zaak !!!

Heb het pakket niet ontvangen terwijl er wel een melding komt dat het afgeleverd is.

Pakket niet ontvangen terwijl er wel een melding is dat het is afgeleverd

Zie hieronder

In onze voordeur zit geen brievenbus. Wel een sticker waarop staat dat VVV de brievenbus in de garagehouder zit. Deze garagedeur gebruiken we ook als entree, maw we komen zelden in de buurt van de voordeur. Onze buurvrouw belde de volgende dag aan dat er al een nacht en een halve dag een pakje op de grond bij de voordeur lag. Er is niet aangebeld, we waren de avond thuis. Gelukkig dankzij de buurvrouw net voor een stortbui naar binnen gehaald.

Keurig op tijd bezorgd.

Niks op aan te merken.

geweldig

aanbellen, want het pakket ging niet door de brievenbus. Of de brievenbus was niet groot genoeg. Geen moeite, en geen tijd om een kleine fooi aan te pakken. En een vriendelijk gezicht.

Zeer slecht

4 dagen op rij stond dat het pakket bij jullie was en tussen 5 en 10 in de avond bezorgd werd. Ik ben 4 avonden voor niks thuisgebleven!!!! Het werd steeds helemaal niet bezorgd!!! Nu is het pakket er maar ik zal niet meer van jullie diensten gebruik maken in de toekomst. Ook kon ik nergens een bericht sturen hierover of bellen of iets vragen. Echt heel slecht

Snel en goed

En duurzaam

Fijn dat het pakket ‘s avonds kwam

Alles ging keurig, top duurzame optie

Ik heb het boek niet ontvangen

Mijn brievenbus is leeg

Harstikke goede levering

Aardig personeel super vriendelijk en goede levering

Op tijd en vriendelijk

De bezorgdag was gemakkelijk te wijzigen, de bezorging was op tijd en de bezorger was heel vriendelijk. Super!

Snel en milieubewust

Uitstekende service

Goede communicatie per mail en op de afgesproken tijdstip bezorgd.

Super sportief

Super dat de fietskoerier in weer en wind pakketjes rondbrengen.

Snel, milieuvriendelijk, prima bezorging

Uiterst vriendelijke bezorger die, ondanks de stromende regen, mijn pakketje droog afleverde, op de afgesproken tijd. Complimenten.