Bericht dat pakket is bezorgd, terwijl het dagen later écht wordt bezorgd

Het pakket zou op vrijdag tussen 17-22u bezorgd worden. Wij waren de hele tijd thuis en er kwam niets (op zich begrijpelijk, het was zéér slecht weer). Tot mijn verbazing om 22.47 mail dat het pakket bezorgd was op ons eigen adres. Meteen buiten gekeken of het misschien bij de deur was gezet. De volgende dag bij alle buren gevraagd, ook niet. Op website stond dat je nog 2 werkdagen moest wachten als je bericht had gekregen dat pakket bezorgd was, want dan werd het vaak alsnog bezorgd. Op dinsdag via de track and trace code stond dat het dinsdag middag zou komen. Het werd uiteindelijk bezorgd op dinsdagóchtend, gelukkig was ik thuis. Tip: zorg dat de e-mailberichten de juiste status van het pakket aangeven. Dit was heel verwarrend. Verder ben ik erg vóór bezorging per fiets!

Creme of nature gel besteld. Goed product. Snelle levering

Onder andere creme of nature gel besteld. Product is precies zoals de omschrijving. Ik ben er tevreden mee. De levering was optijd.

Uitmuntend

Bijde groen bezig.

Groen, Top!

Snel, groen, op tijd.

Perfect verlopen

Blijven fietsen toppers!

Niet bezorgd, ook niet bij buren

Het pakket is niet bezorgd. Ik kreeg een mail met daarin de melding hoe laat en bij welke buur het bezorgd zou zijn, maar dat klopt niet. Ook is er niet bij andere buren bezorgd, heel vervelend, wat nu?

Perfect geleverd en zeer vriendelijk de bezorger, top

Zeer top en netjes afgeleverd en vriendelijke bezorger

Zijn altijd super vriendelijk!

Dankjewel voor het bezorgen. Cycloon bezorgers vriendelijk en altijd snel. Respect voor wat zij doen op de fiets!!

Goed zo

Top Super service Dankjewel

Prima geregeld

Goed,netjes en op tijd met de fiets bezorgd

Hele vriendelijke bezorgers en altijd op tijd! Ik ben van mening dat jullie de beste bezorgservice van Nederland hebben/zijn. Top!

Uitstekend !

Leuke vlotte mensen aan het werk om de pakketjes rond te brengen ! Beleefd, beschaafd en op de afgesproken tijd bezorgd. Perfect !

Keurig en op tijd afgeleverd

Zeer correcte bezorger

Superfijn dat het op de fiets en als brievenbus pakket verstuurd is--

De koerier kwam aanfietsen, maakte leuk contact met mijn kinderen die aan het spelen waren, gaf het pakje luisterde nog wat de kinderen zeiden en fing weer door!!

perfect hoor

super dat het met de fiets kan

Aanbellen voor brievenbuspakket

Pakketje voor in de brievenbus gekregen. Aanbellen was niet nodig, werd toch gedaan. Aardige bezorger wel.

Vriendelijke bezorger!

Vriendelijke bezorger die pakketjes netjes af heeft geleverd.

Duidelijke communicatie. Mijn pakketje paste door de brievenbus, er werd ruim van te voren aangegeven dat ik niet thuis hoefde te zijn. Pakketje is keurig bezorgd.

Snelle bezorging

Fantastische....

Dus ophalen en bezorgen...???

Geweldig!!

Écht super, pakketjes afleveren met de fiets. Klasse idee! Al die uitstoot,bah! Slecht voor het milieu, voor de dieren en de mensen.

Goede service, fijne gedachte

Dat mijn post op tijd komt, is fijn. Dat mijn post geen belasting is voor de aarde, is nog fijner.

circulaire bezorging

Prima keuze van de Correspondent

Pakket door het raam gegooid

Ik kreeg een mail met daar in de bevestiging dat het pakket was bezorgd. Er was op dat moment niemand thuis. Ik ging er van uit dat het een foutief mailtje was, tot ik er achter kwam dat het pakket schaamteloos door een raam was gegooid.

Binnen afgegeven korte tijdspanne

Inmiddels meerdere keren pakket ontvangen. Iedere keer wordt een korte tijdspanne afgegeven . Iedere keer blijkt deze te kloppen. Echt top!!!!