Pakket neergedropt in gemeenschappelijke hal zonder aanbellen

Niet aangebeld, pakket in gemeenschappelijke hal neergelegd met meerdere pakketten. Geen fatsoenlijke manier van pakketten bezorgen.

Snel, netjes en binnen het tijdvak bezorgd

Snel, netjes en binnen het tijdvak bezorgd door een bezorger op een bakfiets. Keurige nette jongeman. Milieu-verantwoorde manier van bezorgen Vandaag voor de 2e keer een pakketje door cycloon laten bezorgen en ben er erg tevreden over.

Snelle levering

Vriendelijke bezorger en supersnel geleverd!

Leuke bezorger!

Vrolijke jongen, vriendelijk.

Ik zou het aanbevelen bij mijn kennissen. Je wordt keurig op de hoogte gehouden omtrent de tijd van afleveren

Dank u

Altijd vriendelijk

Supermakkelijk

Is altijd goed het tijdstip wat aangegeven wordt in de namiddag/avond‼️

Mijn pakket is niet bezorgd.

Er staat dat mijn pakket is bezorgd maar dat is niet zo. Ook niet in de brievenbus.

Volgens afspraak bezorgd

Gelukkig droog weer voor de koerier maar zijn altijd op tijd

Fantastische ervaring

Heb inmiddels al een aantal pakjes ontvangen via Cycloon. De pakjes worden niet aan mijn huis, (woon op vakantiepark) maar bij receptie afgeleverd. Heb wel eens een bezorger/ster ontmoet. Altijd vriendelijk en beleefd. Kunnen andere bedrijven iets van leren.

Superslecht!!

Ze zeggen dat ze tussen 17:00-22:00 uur komen en dan komen zerond 13uur . Dit isniet de eerste keer iedere keer hetzelfde.. GEEF JUISTE TIJDSINDICATIE DOOR.

Je bezorgt niet op de afgesproken tijd

Cycloon zegt dat ze tussen 17 & 22 uur bij je langs komen maar presteren het om tot 2x toe rond de middag langs te komen. Vervolgens krijg je een bericht: ‘Da’s pech, je was weg! Onze fietskoerier stond voor een dichte deur met jouw pakket’. Ik was helemaal niet weg, jij kwam langs op een tijdstip die we niet hadden afgesproken! Als je wil dat mensen het pakket ook in ontvangst kunnen nemen moet je je wel aan de afspraak houden cycloon! En niet besluiten op een random andere tijd langs te fietsen. Dit heeft natuurlijk geen zin op deze manier. Het bezorgen bij de buren is een alternatief, maar ik kies niet voor niets voor THUISbezorgen tussen 17 & 22 uur!

Aardige jongen beleef en snel

Verkeerd adres geleverd, nooit aangebeld

Er is aangegeven dat er om ongeveer 10 uur geleverd is, echt is mijn pakket volgens het briefje in mijn brievenbus geleverd bij de boven buren. Wij zijn de hele dag thuis geweest, is is ook nooit aangebeld. Schandalig.

Goed idee hoor zo’n fietskoerier. Tot nu toe kwam de koerier altijd op het afgesproken tijdstip. Heel beleefde en vriendelijke jongens.

Goed!

Niks op aan te merken.

niet eens aangebeld

ik las de mail dat mijn pakketje bezorgt was dus ik kijken maar nergens te vinden. ik ga naar de brievenbus (die buiten aan de muur hangt) en zie dat mijn pakketje er bijna uitvalt. het pakketje is er in gepropt maar kan er alsnog uit gepakt worden, en er is niet eens aangebeld. mega slechte bezorger

Goed maar niet op de aangekondigde tijd

Ik had gehoopt dat ik mijn pakketje inderdaad gisteren tussen 17:00 en 22:00 had ontvangen, dan had ik het artikel vandaag kunnen gebruiken tijdens mijn afwezigheid van huis. Helaas werd het pas vandaag in de loop van de dag bezorgd, zonder verdere aankondiging van het nieuwe bezorgmoment. Maar wel blij dat we 164x minder CO2 hebben uitgestoten! Keep up the good work

Gen fiets

Geen fiets gezien maar verder in orde

pakketje niet geleverd

mijn pakketje is er niet

Jullie luisteren niet naar dat antwoord waar je zelf om vraagt!

Levertijd zeer ongeschikt voor mij, na veel gezoek op de site en diverse mislukte pogingen de aflevertijd veranderd…en dan wordt daar niet naar gehandeld! Slechte zaak dus, fietskoerier. Als je niet wilt veranderen moet je dat niet voorstellen.

Fijn, klimaatneutraal bezorgd.

Precies op de beloofde tijd in de bus.

Geen fiets maar bestelbusje

Niets aan toe te voegen

Duurzaam en volgens planning

Mooi om zo bij te dragen aan een duurzame manier van pakket bezorging