Did not get the package delivered

The person delivering did not ring the intercom or came to the apartment door to ring the bell to deliver. The package was left in the hallway of the apartment building visible to anyone outside. We have had many cases of stolen packages because of this. I was lucky enough to see the email come by that the delivery was done otherwise there was no sign of it. This is unprofessional Please ring the apartment and deliver to the apartment door..

Slecht !

Pakket word gewoon naast het huis op de oprit gedumpt terwijl ik niet thuis was. Bij thuiskomst mocht ik blij zijn dat het er nog staat !

prima!

Maar ik wil liever niet met 'hoi' aangesproken worden. De besteller is natuurlijk heel sportief en wij hebben hem van harte bedankt!

Beetje ruim tijdslot, maar netjes bezorgd

Tussen 1800 en 2200 vind ik te ruim aangegeven. Sowieso vind ik dat je na 2100 niet meer moet bezorgen. Nu was het gelukkig al om 20 45, maar ik zou het heel vervelend vinden om tot 2200 te moeten wachten aangezien ik vroeg op moet.

Netjes

Netjes en op tijd bezorgd, duidelijke email communicatie.

8 keer bellen in 3 seconden

Heel irritant. Als je één of twee keer aanbelt oké maar 8-10 keer aanbellen in 3-4 seconden totdat ik je recht aankijk is gewoon echt irritant.

Fantastisch!!!

Wat voor een goed idee. Veel meer betrouwbaar dan andere levering bedrijven.

Beetje sneu

Ik wist niet dat het op de fiets bezorgd zou worden. Nu voel ik me bezwaard.

Top bezorging

Ik kende de bezorgdienst niet maar fijne ervaring en super vriendelijke bezorger.

tweemaal achter elkaar vergeefs wachten

Ik vind het geweldig dat jullie de pakketten per fietskoerier bezorgen. Ik heb nu echter twee keer achter elkaar de ervaring dat er aangegeven wordt dat mijn pakket tussen 17 en 22u op een bepaalde dag bezorgd gaat worden maar dat rond 21:30 opeens vermeld staat in de track en trace dat het pakket weer terug is bij de hub in de stad terwijl ik thuis heb zitten wachten. In het eerste geval stond er zelfs bij dat het pakket was aangeboden op de eerst vermelde bezorgdag, wat niet het geval was. Gelukkig wordt het pakket dan de volgende dag wel bezorgd, maar dan is er geen mogelijkheid meer om het bezorgmoment aan te passen als het die dag niet goed uitkomt. De wijze van bezorgen beveel ik aan, maar ik hoop wel dat dit twee ongelukkige incidenten zijn geweest en het niet standaard zo gaat.

Wtf

Woon zelf op nmr 207 en er staat bij de buren bezorgd op 105? ik 2 blokken om gelopen 105 heeft niks en de buren naast me en daarnaast ook niet dus waar is het pakket? niemand die het weet

Super snel

Heel goed ,snel en belde keurig aan

Snel en goed op de hoogte gehouden

Rekening houdend met het milieu. Keurige bezorger

Goede bezorging

Altijd netjes op tijd en vriendelijke bezorger. Ik bestel graag bij gloudemans omdat ze niet met DHL bezorgen, je zit dan de hele dag te wachten en pakket komt alsnog niet,of ze gooien ook nog eens je pakket kapot. Ik hoop dat Cycloon meer over gaat nemen.

Snelle levering door vriendelijke meneer

Snelle levering door vriendelijke meneer

Vreselijk!

De bezorger heeft netjes aangebeld onderaan de flat en bij mijn deur boven (3e verdieping met een lift) is mijn pakket keihard voor de deur neergegooid en is de bezorger vertrokken zonder bij mij aan te bellen. Het is maar dat ik een e-mail kreeg dat mijn pakket van hm bezorgd is en dat ik die keiharde knal van mijn pakket op de grond hoorde. Deze bezorger mag van geluk spreken dat hij of zij weg was voordat ik bij de deur was want dit was zeker niet opgemerkt voorbij gegaan. Bezorger mag van mij meteen een andere baan zoeken. Daarnaast heb ik mijn pakket met Budbee bestelt en niet met jullie. Dus nog vriendelijk bedankt hè!

Keurig op tijd bezorgd

Pakket kwam op tijd, zoals van tevoren aangegeven. Het bleek een brievenbuspakket en we hoefden er niet voor thuis te blijven, en ook dat is vantevoren gemeld.

hele goede service!

goede service

snel geleverd, maar afspraak wijzigen niet opgevolgd

De levering gaat snel en ik ben altijd blij met fietskoeriers in een drukke binnenstad. Ik had echter mijn bezorgdag gewijzigd naar 4 oktober omdat ik de 3e zo goed als de hele dag en avond er niet zou zijn. Deze wijziging is ook bevestigd. Tot mijn grote verbazing stond de koerier zojuist voor de deur. Gelukkig net voordat ik voor de rest van de dag van huis zou zijn, ik vind het altijd ***lig als ze 2x langs moeten komen. Maar als ik mijn best doe dat te voorkomen werkt het niet...dat is toch jammer en dus een aandachtspuntje

Flexibel en op tijd

Niets ontvangen

Waren gewoon thuis, volgens de site afgeleverd maar niets ontvangen

Beste

Super snel en erg vriendelijk

Houden zich aan de afspraak

Je krijgt ruim van te voren de tijd door wanneer het pakketje wordt bezorgd. Helemaal prima.

Heel slecht

Een week lang krijg ik voortdurend e-mails waarin staat dat deze vandaag of morgen zal aankomen, de laatste e-mail die ik ontving was dat de post is afgeleverd, maar dit is niet waar. Ik heb geen adres waar ik contact mee kan opnemen, ik ben helemaal niet tevreden.