Pakket niet ontvangen, geen contact mogelijk

Een bestelling geplaatst en deze zou geleverd worden met Cycloon. Bestelling niet ontvangen. Meerdere malen een bericht gestuurd via Whatsapp. Geen reactie mogen ontvangen.

Prima levering en nette bezorger.

Prima levering en een zeer nette en correcte bezorger. 4 sterren omdat het wel prettig zou zijn dat de tijd waarin het product wordt geleverd, wat korter is. Tussen 17:00 en 22:00 is wel heel royaal. Misschien wanneer je live zou kunnen tracken, zou prettig zijn (net als bij thuisbezorgd). Dan heb je een idee hoe lang het ongeveer nog gaat duren.

Bezorgd op het verkeerde adres

Het pakket was bezorgd op nummer 45, ik woon op 59!!! Lijkt niet erg op elkaar maar gelukkig hebben we goede buren en hebben zij het bij mij gebracht.

SLECHT!!!!

Breng mijn pakket naar boven of ga een andere baan zoeken!!!!!!! ****ing irritant en dit is niet de eerste keer dat dit is gebeurd.

jammer

ik vind het een prima initiatief, maar kan me ergeren aan het feit dat jullie je NOOIT, aan de gemaakte aflevertijd houden. ik doe mijn best om ruim voor 17.00 uur thuis te zijn, ligt het pakket weer bij de buren. Dit terwijl jullie aangeven tussen 17.00 - 20.00 uur. En dat is me vaker overkomen. geef dan geen tijd aan, maar een datum.

Snel bezorging, op de fiets!

Heel fijn als je pakket milieuvriendelijk wordt opgehaald en bezorgd!

Volgens afspraak geleverd

Gewoon goed

Vreselijk

Mijn pakket met inhoud van meer dan €100 was gewoon voor de deur gegooid zonder aanbellen of aankloppen! Ik ben blij dat mijn deurbel met camera is en ik kon zo meteen mijn pakket binnen nemen.

Pakket niet bezorgd, ook niet in brievenbus

Ik wil mijn bestelling van Donner alsnog ontvangen.

Zo fiets ikzelf door het hele jaar!

Als ik fiets ervaar ik dat als vrijheid, die vrijheid zou ik graag met iedereen delen!

Goede communicatie en correcte bezorging.

Goede communicatie vooraf. Correcte. Bezorging, volgens afspraak. Het milieuvriendelijke aspect spreekt me aan.

Netjes bezorgd.

Afspraak niet nagekomen

Pakket is bezorgd bij de buren. Dit was op een tijdstip wat niet is gekozen. En ook staat er op de site dat deze bij mij thuis is geleverd. Jammer dat er zo weinig en verkeerde informatie wordt gedeeld

perfect

pakketje zou afgeleverd zijn volgens de mail

Niets ontvangen op ons adres.

Vriendelijk en vlot!

De koerier was er in het afgesproken tijdelijk. Hij was vlot en vriendelijk. Ik was blij dat ik de oorspronkelijke bezorgafspraak kon wijzigen naar een tijdstip dat beter uitkwam.

Netjes bezorgd aan de deur.

Een vriendelijke bezorger.

Heel snel ,milieu bewust, sympathieke fietser

Heel snel ,milieu bewust ,sympathieke fietser

Bezorging vertraagd

Mijn pakketje is steeds vertraagd. Hij zou donderdag 28 september bezorgd worden, wat uiteindelijk 2 oktober is geworden. Het pakketje is twee keer onderweg geweest, dus ik weet niet wat er mis is gegaan, maar het is redelijk raar dat het 4 dagen uitgesteld werd terwijl ze hem wel in bezit hadden.

Heel erg goed

Supersnel bezorgd!

IK HEB MIJN PAKKET NOG STEEDS NIET!!!

Track & Trace: FKS058N0LZROQ Ik heb een email ontvangen van cycloon dat hij al binnen is maar dit is niet waar!!!

Duurzaam en snel

Super snelle en duurzame service

Ze hebben mijn pakket niet bezorgd

Wanneer ik kleding heb bestel en zie dat het dood Cycloon bezorgd word heb ik er gelijk al geen zin meer in, liever PostNL, DHL of DPD noem maar op. Cycloon zegt dat ze mijn pakket geleverd hebben terwijl dit niet zo is, ook niet bij mijn buren. Vorige keer hebben ze mijn pakket gewoon retour gestuurd en het was een artikel die ik niet opnieuw kon bestellen, ook super fijn was dat! Het liefst wil ik geen Cycloon meer aan mijn deur maar ik bepaal dat jammer genoeg niet.

Op tijd

Verder niks te melden

Zeer slecht

Ik woon in een appartementen complex en de bezorger heeft niet aangebeld. Gelukkig kreeg ik een e-mail waarin stond dat het pakket is geleverd, want alle pakketten van het gebouw heeft de bezorger neergelegd bij de ingang waar veel mensen langs komen.