Sportief

Sportief en sociaal bezig deze koerier, geeft me een goed gevoel.

Goede communicatie en flexibel mbt aflevermoment

Goede communicatie en flexibel mbt aflevermoment

Snel en vriendelijke bezorger!

Snel en vriendelijke bezorger!

Man doet erg boos op de camera van de ring doorbell

Bezorger ziet er zeer gefrustreerd uit en maak ons belachelijk op de camera dat we niet open doen. Is zich bewust van de camera

Had mijn pakketje maandag verwacht, was er vrijdag al. Top.

Vlotte bezorging

Hele vriendelijke bezorger ondanks dat het regende. Fijn dat jullie zo een bijdrage leveren aan het milieu.

Te vroeg en geen brievenbuspakketten

Er wordt aangegeven dat er na 17, en soms na 18 uur wordt bezorgd. Al twee keer veel te vroeg, rond 15 uur en half vier. Bovendien wordt gezegd dat het brievenbus pakketjes waren en ik niet thuis hoefde te zijn. Dat was NIET het geval, het waren duidelijk grotere pakketten. Niet handig dus

Fast and reliable.

Cannot find any mistakes/troubles at all. Second time dealing with Cycloon, everything worked excellent. Thanks.

• Would you recommend us? Yes

Prima en snelle bezorging, ook 's avonds.

Duurzaam en snel en vriendelijk personeel.

Nette bezorger

Negatief

Het pakketje werd drijfnat bezorgd. De bezorger geeft het zonder blikken of blozen af. Na hem teruggeroepen te hebben kregen we de optie weer meegeven en wachten op een nieuw pakketje. We hebben het eerst opengemaakt. Ook de doos van het product was drijfnat. Bezorgen op de fiets is top maar zorg ervoor dat de pakketjes droog blijven! Na meer dan 12! Uur is de verpakking bijna droog

Niks ontvangen

Geen idee waar het geleverd is.. Maar niet bij mij ik was niet eens thuis. Vervelend dat er ook niet eens een e-mail krijgt met de datum en tijd wanneer het geleverd wordt. Anders kon ik de levering wijzigen

Verkeerd huisnummer geleverd!

Jullie hebben mijn brievenbus pakketje bij de buren afgeleverd, terwijl ik wel gewoon mijn eigen adres inclusief mijn eigen huisnummer heb opgegeven. Als je dan een mail krijgt dat die wel op mijn huisnummer is bezorgd en het is niet aanwezig, dan is dat heel vervelend.

Waardeloos

Zitten hele avond op pakketje te wachten tot 10 uur aan de Doedes Breuning ten Catestraat 50. Krijgen we om 21.30 uur een bericht dat in de Bringme box het pakket is bezorgd. Licht er een pakket in van nummer 68 wat niet voor ons is. Lopen we met het pakket naar nr 68 en geven deze terplaatse af aan de bewoner. Deze bewoner heeft niet ons pakket nr 50 ontvangen. Bewoner zat op bank en ziet bezorger voorbij fietsen en krijgt bericht dat ze het pakketje niet konden afleveren. Niemand thuis. Wat slecht allemaal en wij van nr. 50 staan met lege handen en weten niet waar ons pakket van Bever nu uithangt.

Keurig op tijd

Keurig op de afgesproken tijd afgeleverd.

Pakketje benden gedropt. Niet eens even bij de voordeur afgeleverd.

Matig. Niet al te vriendelijk terwijl ik de bezorger zeer vriendelijk te woord stond.

Snel en goed

De bezorger was vriendelijke jongen en was op tijd. Het pakket was zwaar dat wist ik, vond het heel netjes dat hij het ook tegen mij had gezegd. Een woord: top.

Niet bezorgd

Geen bezorging niets gehoord

Opnieuw een pakket foutief bezorgd

Er staat dat mijn pakket is bezorgd, maar ik ben de hele avond thuis en heb niks ontvangen. Nu moet ik dus onnodig op zoek naar mijn pakket.. Erg spijtig!

Helemaal goed erg vriendelijk

Erg vriendelijk Top

Heel slecht 2x over buiten de track andctrace bezorgd. En zelfs t pakket afgeleverd zonder te overha

Beter op de track and tracé rijden en niet buiten die tijd langs komen. Uiteindelijk de jas vandaag gehad doordat bever met jullie contact heeft opgenomen.

Dat is geen manier van bezorgen!

Prima dat je een mailtje krijgt dat je pakket bezorgd is, maar als je dan beneden komt en constateert dat de koerier het gewoon voor de buitendeur heeft gelegd, waar iedereen het kan meenemen, dan ben je toch wel even verbaard. Gelukkig was ik er snel bij, maar even aanbellen had toch wel gekund? We waren gewoon thuis dus dat kan het niet geweest zijn, gewoon niet de moeite genomen even aan te bellen. Ik vind het onbestaanbaar, het zal wel goed voor het milieu zijn maar ik denk niet dat de energie van een elektrische bel zo zwaar op de ecologische foorprint drukt. Jammer

goed geregeld

goed afgeleverd in zeker toen het weer slecht was.

Geen enkele aanmerking

Zeeer en zeer slecht

Ten eerste de dag dat het bezorgd zou worden (tussen 17:00-22:00) was ik thuis maar kreeg melding dat ze mij hebben gemist….dus weer dag later komen ze t bezorgen niet tussen de afgesproken tijdstip maar 2 u eerder en krijg ik een melding dat het pakketje is bezorgd en ja hoor bezorgd maar niet aan de deur neeee ze hebben de kartonnen doos voor me gesloten deur gelegd in de regen! Zeer en zeer slecht waarom is er geen optie om met een ander bedrijf te bezorgen wat dit is uitermate teleurstellend!!!!