De bezorg(st)er is een held: ook tijdens een NL storm avond gewoon alsnog bezorgen

Top!!!

Vreselijk

Mijn pakketje kwam zonder doos door de brievenbus. M'n spullen van de zara lagen op de vloermat(ik kon ze oprapen). De doos was verscheurd en alleen t stukje van mijn adres was meegedaan door de bus. Echt niet normaal. Ik heb dit nog nooit eerder gehad en hopelijk spreken jullie degene hierop aan.

Heel snel goed service

Slecht

Pakketje mocht niet bij de buren afgeleverd worden omdat het een werktelefoon betreft. Stond ook duidelijk op het pakketje. Vervolgens staat na de aflevering van het pakketje BIJ DE BUREN de bezorger bij ons in de schuur te rommelen! Geen stijl...

RESPECT voor jullie fietskoeriers !

donderdagmiddag 2 november - tijdens het hoogtepunt van storm Ciarán : RING RING, " ik heb een pakketje voor u " .... Dat is pas letterlijk pakketbezorging door weer en wind ;-) en dat op de FIETS ! respect ....

Dat de bezorger in een storm weer is gekomen om toch mijn pakketje van de Zara te leveren, vindt ik geweldig en hij was nog vriendelijk en vrolijk ook.

Bezorgd in de storm, door bezorger met grote glimlach

Mijn pakketje werd middenin de storm, in het donker, bezorgd door een vrolijke cycloon bezorger met een grote glimlach!

Ondanks het slechte weer keurig op tijd

Zat eigenlijk al op de app te kijken dan het pakket verzet zou worden vanwege het verschrikkelijke weer,storm regen en toch erdoor komen chapeau voor de fietskoerier een keurige nette jongen die het pakket netjes af kwam leveren dankjewel hiervoor een dikke 10+

Super goed

In deze storm met rukwinden toch afgeleverd!! ☺️ Een 10 met een griffel

Top service

Ik waardeer de bezorg(st)ers die met dit stormachtige weer een hele dag op de fiets hebben gezeten heel erg! Ik had verwacht dat mijn pakketje vertraging zou hebben maar ondanks code oranje werd het toch netjes op tijd bezorgd.

Geen afleverpunt of mogelijkheid tot wijzigen bezorging

Gigantisch bezorgmoment van 5 uur (17-22u), geen mogelijkheid om de bezorgafspraak te wijzigen na de eerste gefaalde bezorgpoging en geen . Daarbij ook geen mogelijkheid om het bij een pakketpunt te laten bezorgen. Je wordt dus gewoon meerdere avonden gegijzeld als je pakket bezorgt wordt via Cycloon. Zeker geen aanrader

top

in deze storm heeft de cycloon fietser mijn pakket bezorgd.

In Nederland is code rood van kracht; mijn nieuwe regenjas wordt nog gewoon met de fiets bezorgd!

Informatie over bezorging klopt niet

Eerst zie ik via track and trace dat het pakket dinsdag tussen 17:00 en 22:00 wordt bezorgd. Er wordt niks bezorgd. Dan staat er dat deze de volgende dag wordt bezorgd. Ik krijg rond etenstijd de melding dat het bezorgen niet is gelukt, en dat het pakketje de volgende dag wordt bezorgd (donderdag). Woensdagavond krijg ik het pakketje van mijn buurman. De buurman heeft het pakketje woensdagavond aangenomen. Op donderdagavond krijg ik een melding dat mijn pakket is bezorgd op 2 nov om 19:33. Er klopt dus niks van!

Top, met deze storm

Netjes afgeleverd, zelfs met deze zware wind, chapeau!

Super service

Mooi op tijd en geweldig goed voor het milieu en de veiligheid ( hoop ook voor de fietser! In het donker)

Helemaal TOP

Buiten is het code oranje, staat de bezorger aan de deur, met een grote glimlach overhandigd hij mij het pakket en deelt mij mede dat ik op moet passen want het is best wel zwaar. Met mij een fijne avond gewenst te hebben zwaait hij nog een keer en vertrekt op zijn fiets, zijn FIETS !!code oranje weet u nog. Als iedereen zo gedreven en aardig was zat de wereld er een stuk mooier uit. Lieve bezorger jij bent een voorbeeld

Ondanks de storm toch ruim op tijd geleverd

Zie hierboven

Viel erg tegen

Het pakket is bij binnenkomst bij de brievenbussen van het appartementencomplex gelegd, waar iedereen het pakket kon pakken, terwijl ik gewoon thuis aan het wachten was.

heel goede dienstverlening! Bedankt!!

Als jullie systeem werkelijk zo is als omschreven vind ik het fantastisch! Het boek is op de beloofde tijd en in heel goede staat bezorgd! Dankjewel daarvoor!

Gezellig afgegeven en keurig op tijd

Gewoon prima, vorige zending ook naar behoren afgehandeld

Laatste keer geweest

Voor de zoveelste keer kreeg ik gisteren de melding "we hebben je gemist" , terwijl ik gewoon thuis was. Al 4x eerder meegemaakt. Laatste keer dat ik bij bijvoorbeeld Otrium kies voor Cycloon. Ze kunnen het gewoon niet waarmaken... Gast die uiteindelijk wel kwam bezorgen was overigens uiterst vriendelijk.

Snelle en goede afhandeling.

Duidelijke informatie m.b.t. moment van leveren. Levering is perfect op tijd gedaan door een heel vriendelijke bezorger.

Fantastisch

Gezond voor milieu en fietser. En ik wordt blij gemaakt met het bestelde. Win,Win,Win.