co2 vrij en op tijd

Pakket eerder bezorgd dan aangegeven.

Goed afgelopen

Op zich ben ik heel tevreden over jullie Alleen was ik nu niet thuis en had de fietskoerier het pakket op de kliko neergelegd. Het had meegenomen kunnen worden door iemand anders. En het was een beetje nat geworden door de regen. Als ik pas uren later thuis was gekomen was het pakket doorweekt geweest. Gelukkig nu goed afgelopen.

Sustainability is key

Awesome

Snelle Service

Zeer slecht

Pakket met een waarde van €150,- werd gewoon voor de voordeur gedumpt terwijl ik niet thuis was. Pakket wat overigens retour moest en niet aangenomen hoefde te worden van de verzender aangezien het een onterecht geleverd pakket was.

Snelle levering door vriendelijke fietskoerier.

Prima!

Goed bezig! 164x minder uitstoot!

Hebben jullie ook centrale afhaallocaties in Haarlem waar ik in de toekomst mijn pakketje kan laten bezorgen. Dan hoeven jullie minder te fietsen

Wtf!

Welke idioot zet nou weer een pakketje met platen pal in de zon!? Vriendelijk bedankt vette sukkel!

Pakket onveilig achtergelaten

De bezorger is eerder gekomen dan het bezorg moment was en ik was niet thuis. Hij heeft het pakket gewoon bij de voordeur achtergelaten en is hij verder weggefietst. Niet eens bij de buren achtergelaten of achter de kliko. Iedereen kon het pakket gewoon meenemen. Gelukkig lag hij er nog. Ik heb een foto gemaakt van het pakket bij mijn voordeur. Hij is beschikbaar als jullie dat willen. Groet,

Waardeloos. (Deze keer)

Was de hele dag thuis. Pakket was niet bezorgd. Dus ik keek op de route, en ik zag torn staan. Pakket bezorgd. Bij de buren geweest. Daar ook niet bezorgd. Hoe dan? En dan ook nog aangeven op uw site, dat als er niets bezorgd was, 1 of 2 dagen wachten, want het kon ook later. Maar er is toch aangegeven dat het bezorgd was. Heel raar.

Weer niet bezorgd!!

Niet thuis bezorgd en ook niet bij de buren!!!!

Goed idee achter het bedrijf en perfecte levering

Alles liep gesmeerd

Een prima ervaring

Snel en goed bezorgd

Mijn boek is keurig verpakt en snel geleverd

Snel, goed en vriendelijk bezorgd

Goed, snel en vriendelijk bezorgd

Uitstekend!

Uitstekend!

Geweldige communicatie, informatie en top duurzame bezorging

Geweldige communicatie, informatie en top duurzame bezorging !

Keurig op afspraak geleverd

Zoals aangegeven is t pakketje in goede orde ontvangen. Nette milieu-vriendelijke bezorging, klasse. Ga zo door

Geen levering gezien

Ik heb een melding ontvangen dat mijn bestelling geleverd is. Zie nergens niets liggen. Niet in de brievenbus, niets voor de deur!? Waar is het geleverd dan?

Vlot, efficiënt en duurzaam

Ik kende Cycloon niet, maar ben onder de indruk van hun aanpak om per fiets door heel Nederland te bezorgen. Voor mij was dit een relatief klein boek op brievenbus formaat. Ik ben wel benieuwd hoe dit met grotere pakketten werkt.

respectloos

De langspeelplaten die ik heb besteld voor 60 euro werden respectloos naar binnen gesmeten toen ik de beneden deur opendeed en de trap afkwam. Gelukkig waren er geen beschadigingen. Is het zoveel moeite om de langspeelplaten gewoon even netjes op de grond neer te zetten?

Gewoon bij de voordeur neergezet zonder aan te bellen

Niet afgeleverd zoals het hoort, niet aangebeld maar bij de deur neer gezet.

Ik wil graag mijn excuses aanbieden aan de bezorger. Ik wist niet dat hij het pakket bij de deur had neergelegd dus toen hij een paar keer had geklopt liep hij weg en ik riep hem na vanaf mijn balkon, in de veronderstelling dat hij het pakket hij zich had. Hij klonk wat geirriteerd aan de deur, maar dat was volledig mijn schuld. Hij was wel netjes verder

keurig geleverd en vriendelijk

verkeerd bezorgt

mijn pakket is in de verkeerde straat bezorgt

Floresstraat 9

8022AD Zwolle

Over Cycloon

Wij zijn die groene en sociale bezorgexpert. We halen en bezorgen post en pakketten door heel Nederland: snel, duurzaam en sociaal. Wij hebben het grootste fietskoeriernetwerk ter wereld, waarmee wij de veiligste en schoonste keuze zijn als het gaat om pakketbezorging in de stad. Daarnaast werken in onze organisatie veel mensen met een voormalig afstand tot de arbeidsmarkt. Die nu gewoon post ophalen, verzendklaar maken en bezorgen. Hiermee zijn wij één van de grootste sociale werkgevers van Nederland. Steeds meer mensen kiezen voor Cycloon, omdat wij laten zien dat de bezorgmarkt socialer en duurzamer kan.