Prima informatie en bezorging

Ruime tijdsindicatie die aangepast wordt tijdens bezorgronde. Fijn dat het groener kan!

Bijzonder slecht

Na 2 maal vertaagd te zijn geweest is mijn pakket zogenaamd op zaterdag om 18,08 bij mij afgeleverd. Niet dus! Ik was thuis en er is niet aangebeld en er is ook niets afgeleverd. Deze sending betreft zeer belangrijk medicine voor mijn chronisch zieke hond die een levens bedreigende ziekte heeft. Ik zal maandag ochtend ook contact opnemen met het Universiteit in Utrecht en zal alles wat binnen mijn macht ligt doen om te zorgen dat jullie nooit meer voor hun werken. Voorts, als deze pakket niet ZEER snel wordt gevonden en afgeleverd ga ik aangifte van diefstal doen bij de politie.

Bewust bezig

Ondanks de storm Ciara toch het pakketje binnen de gestelde tijd bezorgd. Petje af voor de bezorger. En hij was nog eens super vriendelijk ook. Geweldig. Kunnen de jongens in de auto's en busjes nog veel van leren.

Ondanks het slechte weer! Bedankt!

Ondanks het slechte weer! Bedankt!

Pakket voor de deur neergelegd

Ik was niet thuis en het pakket is voor m’n voordeur achter gelaten. Niet oké.

Verzending en bezorging

Prima als de fiets gebruikt wordt. 1. Helaas is bij elke zending een vertraging gemeld. Beter is om te zeggen bij het eerste bericht: Wij streven er naar om het pakket nr ... binnen 2 of 3 dagen te bezorgen. 2. Is er toch vertraging meldt dat dan in een nieuwe mail en niet in de eerste mail die je moet zoeken in je mailbox.

met stille trom is het pakje prima op tijd bezorgd

het pakje bleek in de postgleuf te zitten: duidelijk dus: ik heb de koerier niet gezien, niet gesproken. spijtig.

snel, groen en correct

Soms zelfs zo snel dat ze net iets voor het tijdsblok er al zijn. Vindt ik fijn! Doen goed hun fietsende best, erg correct bij de overhandiging. En als je ze onderweg eens tegenkomt ook: correcte weggebruikers.

Mijn pakket is niet bezorgd in de brievenbus

Door cycloon is er aangegeven dat mijn pakket om 17:37 is bezorgd. Dit is helaas niet gebeurd. Mijn brievenbus was leeg en mijn pakket is onvindbaar….

Slecht

Er is helemaal geen pakketje bezorgd op mijn adres!

Zeer slecht

Al meerdere keren legt de bezorger mijn pakketje in de flat waar alle bewoners kunnen komen en mijn pakketje mee kunnen nemen. Geeft via de mail aan dat hij mijn pakketje bij mij heeft bezorgd. Dit klopt niet! Mijn buurman was zo aardig geweest om het pakketje naar boven te brengen. Voor het zelfde geldt nam iemand anders mijn pakketje mee. En zat ik met gebakken peren. Ik vind dit onacceptabel ook omdat dit niet de eerste keer is! Zeer slechte service!!!

Heel fijn die fietsende bezorgers

Altijd beter voor het milieu, bezorgen per fiets. Het lijkt me ook niet verkeerd voor de conditie van de bezorger. Altijd aardige bezorgers trouwens. Ik hoop dat ze groter en groter worden.

Niet thuis bezorgd

Product is niet thuis bezorgd maar bij de buren terwijl ik thuis was.,

Prima bezorging geen problemen

Niks negatiefs te melden.

Goede service, mooi op tijd. Goed voor t mileu. Vriendelijke bezorger, dat is tegenwoordig zeldzaam aan t worden.

Goede en vriendelijke bezorging!

Pakket niet afgegeven aan de de deur.

Pakket niet afgegeven aan de de deur. Gewoon op de grond gelegd.

Een prima bezorgservice. Als de koeriers ook nog worden gewaardeerd is het okiedokie. Betaling.

Altijd netjes bezorgd

Geen melding vooraf dat pakket op bepaalde tijd komt. Gisteren wel dat het pakket niet kwam. Verder prima.

Package was put in the elevator????

The package was put in the elevator. I live in the second floor, I don't use the elevator EVER. Had I not happened to walk past the elevator doors opening and had I not known that my package was supposedly delivered to my home, I would have NEVER found it.

Accurate levering

Snelle levering conform schema.

Goed bezig

Goed bezig.

Levert nooit op tijd

Ik woon in het centrum van een drukke stad, blijkbaar is dat te moeilijk voor deze dienst want ze hebben nog nooit een pakket hier op de beloofde datum bezorgd, meestal pas 2 a 3 dagen later. Daarnaast leveren ze hier alleen in de avond in tijdvakken van 5 uur (bv van 17u-22u), dat moet echt beter.

Prima. Goed idee,de fietskoerier

Zie boven