Geweldig dat ze 1 minuut voor het einde nog bezorgen

Fijne bezorging

Perfecte bezorging

Niet te veel, niet te weinig info. Bezorgmoment en plaats kon gewijzigd worden. Leuke fietskoerier aan de deur. Helemaal top!

Goed bezorgd!

Keurig hoor, op de fiets!

Prima !

Prima !

Top snel en netjes

De bezorger kwam, toen het al donker was, maar hij zei meteen dat hij een pakje kwam bezorgen en ik wist dat hij zou komen. Prima dus

Keurig binnen de aangegeven tijd

Goed werk op de fiets. Duurzaam en bij de deur afgeleverd

Super!

Fijn dat er in de avond wordt bezorgd en ook erg fijn dat het milieubewust kan. Het alternatief wanneer een product in de winkel niet beschikbaar is.

Pakket zogenaamd ontvangen, maar niet heus.

De receptie is dicht op Bronsbergen park voor het ontvangen van pakketten om 19.32. Ik heb niemand aan mijn huis gehad. Toch zou ik een pakket hebben ontvangen. Ook was nergens duidelijk wanneer en hoe laat de koerier zou komen. De receptie sluit om 18.00 uur, zij nemen alle pakketten aan. Geen pakket, maar wel bezorgd? Hoop gedoe weer om uit te zoeken wat er gebeurd is. Bedankt!

Bezorger op de fiets, top!

Prima!

Heel slecht!!!

2 avonden op rij wordt er aangegeven dat wij niet thuis zijn, maar wij er wel zijn. De Ring deurbel heeft ook niets geregistreerd!!! Alle beelden teruggekeken.... kortom ik heb nu geen pakket, want deze gaat nu terug en mijn zoon heeft geen verjaardagscadeau.... ik ben echt heel boos. Voor mij nooit meer Cycloon... Owh ja en ik moet het oplossen met de webwinkel... echt onzin....

Ik krijg een berichtje dat mijn pakketje bezorgd is! Maar er zit niets in de brievenbus

Niet goed

slecht

geen melding van te voren wanneer het geleverd werd, niet thuis, pakje op de stoep gelegd, had gestolen kunnen worden !!!

Perfect!

Helemaal perfect!

Waardeloos

Slechte bezorger, gooit mijn pakket in de algemene hal van mijn appartementencomplex in plaats van bij mij aan de deur

Keurig op tijd bezorgd

Pakket in portiek gelegd

De bezorger heeft het pakket in de portiek van het gebouw gelegd ipv bij de deur geleverd. Er lag een stapel pakketten zo voor het oprapen.

Ik was thuis

Netjes en op tijd bezorgd, maar dan wel bij mijn buren. Terwijl ik gewoon thuis was. Dus 5 minuten na bezorging maar afgehaald bij de buurtjes.

Prima en keurig afgeleverd, ondanks openbrekingen en vreselijke buien.

positief, maar

De manier waarop de pakketten worden bezorgd ervaar ik als 100% positief, waar ik wel nog een vraag bij heb, gaat over het effect op het milieu van de toegezonden E-mails. Bij jullie valt het mee, maar bij anderen krijg ik maar liefst 6 mails voor 1 besteld pakket, terwijl ik meen te hebben gelezen dat elk E-mailtje gelijk staat met '1 plastic zakje'. Graag een reactie

Op tijd

Schoon en op tijd bezorgd.

Excellent Service

Excellent service

Blije bezorger die keurig op tijd was

Hopelijk gaat iedereen hier bestellen. En op tijd en vriendelijkheid. Top!

Goed bezig!

Geen ervaring gehad met Cycloon. Dit is de eerste keer.

Beter dan DHL.

Ja gwn alles is goed meneer was echt vriendelijk snel optijd top ik hoop dat me pakket vaker door Jullie word bezorgd.