Triest en vreemd

Ik krijg een melding dat het pakket is bezorgd, helaas, ik sta met lege handen . Er is niets bezorgd.

Gewoon weer top

Snelle, supervriendelijk bezorging... én duurzaam op de fiets!

Vriendelijke bezorgster, uitstekende tijd.

En super dat ze door weer en wind op de fiets kwam.

Pakje is nooit aangekomen

Cycloon is langsgeweest en heeft een pakketje van Bol afgeleverd. Het pakje van KoffieStation (deze dus) is nooit afgeleverd. Cycloon start geen onderzoek want GPS zegt dat ze langs zijn geweest. EUR 50 naar de vaantjes :-(

Al voor de tweede keer veel te vroeg bezorgd

Het pakketje zou tussen 5 en 10 worden bezorgd, maar het is al veel eerder bezorgd. Ik ben speciaal eerder naar huis gegaan, maar toen was het al bij mijn buurman bezorgd. Dit is nou al de tweede keer in een korte tijd dat dit gebeurd. Ik kan dus duidelijk niet van de tijdsindicatie op aan

Hartstikke goed!

Een fiets bezorging - dat is goed voor het milieu en de eenzame fietser.

Ondanks het slechte weer zo ruim op tijd!

heel goed

pefekt 100x beter als alleanderen

Fantastisch om te zien dat Cycloon met een bak voor en een bak achter de straat in fietste.

Deze wijze van bezorgen zie ik als een pre voor de persoonlijke gezondheid en ons gemeenschappelijk milieu: ik werd er blij van te zien dat mijn pakketje zo bezorgd kon worden. NB: Wanneer de winkel mijn gewenste artikel zelf in voorraad zou hebben gehad, zou ik dat zelf hebben opgehaald met de fiets.

Is niet langs geweest

Geeft aan dat ik niet thuis was, dat waren we wel dus dat klopt niet. Blijkbaar te druk om alles te bezorgen want de dag ervoor was er overmacht. V

Prima levering

Prima ervaring en respect voor de mannen en vrouwen die door weer en wind de pakketten bezorgen

Ondanks enorm slecht weer een gezellige bezorger.

Het pakketje is buiten en nat

You were supposed to deliver it personally or to leave it to neighbors, right? And not to leave outside of the house under the rain.

Uitstekend een 10

Op de fiets een pakket bezorgen , beter kan niet

Super bezorging

Top snelle levering, vriendelijke bezorger

Zou bezorgd moeten zijn

Status staat op ontvangen, (brievenbuspakket) Maar niets ontvangen.

Pakje is bezorgd en neergelegd op de stoep terwijl het regende.

Nadat er aangebeld was en ik de deur opende stond er niemand voor de deur. Het pakje lag bij de voordeur in de regel. Het lijkt mij een kleine moeite om het pakket persoonlijk te overhandigen.

Heel slecht. Pakket wordt in de hal neergegooid!

Het pakket werd behoorlijk beschadigd in de hal achtergelaten. Een medebewoner heet het persoonlijk op mijn etage aan mij afgeleverd. Een schande! Zo rake de spullen weg.

Zeer vriendelijke bezorger

Belachelijk en waardeloos, pakket in hey centrum op de stoep gezet

Het pakket zou gisteravond bezorgd worden, maar is vanmiddag op de stoep gezet terwijl er niemand thuis was. We wonen in het centrum en er lopen continue mensen langs. Ik krijg een foto van mijn overbuurvrouw, terwijl ik op kantoor zit. Absoluut belachelijk, ik ben zeer ontevreden en zal Cycloon absoluut afraden.

Pakket niet bezorgd

Pakket zou bezorgd zijn maar is nergens te vinden??

uitstekende bezorging

Prima op tijd, goed afgeleverd en zeer vriendelijke bezorgster!

ik was niet thuis. pakket is gewoon binnen bij de brievenbus achtergelaten. Nieteens voor mijn deur.

Het is een kleine appartement. De koerier had het pakket bij mij voor de deur kunnen achterlaten ipv bij de brievenbus waar men het mee had kunnen nemen. Of bij mijn buren op mijn etage kunnen achter laten. Het is maar 1 min. met de lift. Een volgende keer beter. Maar er kan hiervan geleerd worden. Nog altijd beter dan DHL.

Vond het super

Vriendelijke bezorger

Mooi dat er bedrijven zijn die meedenken over de toekomst. En dat er bezorgers zijn die pakketten rondbrengen op de fiets door weer en wind.