Heel goed

Bezorger was op tijd, heel vriendelijk en ik kon mijn pakket goed volgen via internet.

Op de fiets, netjes

Petje af

Goed bezig

Pakket netjes bezorgd!

Top levering.

Precies zoals aangekondigd, Top levering.

Snelle levering!

Ondanks de regen en in het donker is het pakje vlot, droog en met een glimlach bezorgd!

Geen bel gehoord en er ligt niets bij mijn deur

Jullie bezorger dumpt alle pakketjes in de centrale hal bij de algemene voordeur zonder aan te bellen. Dit is al weken een doorn in onze ogen. Het trekt ongewenste gasten aan die snuffelen tussen de pakketjes, pakketjes worden niet opgehaald of juist gestolen. Ik heb nu dus werkelijk geen idee om mijn pakketje is bezorgd en waar het ligt, maar ik ga zo wel zoeken. Al met al een slechte service.

Keurig netjes op tijd

Prima ervaring en goed verpakt

Bezorger bezorgt pakket in voor portiekdeur op een stoel

Bezorger bezorgt pakket in voor portiekdeur op een stoel. Hierbij een klacht richting de bezorger. Trackcode: FKSHM0001042372

snel bezorgd en nog droog ook, en dat in de regen!

Ik zal zeker weer voor Cycloon kiezen.

Pakje prima op tijd afgeleverd.

Uitstekend.

Prima service, vriendelijke bezorger

Prima service, vriendelijke bezorger

Keurig bezorgd. EN GROEN!!

Keurig bezorgd, op afgesproken tijd. EN GROEN!!

niks aan de track and trace

Het begint met dat je een mail krijgt dat de levering tussen 17:00 en 22:00 is. Prima, dan ben ik thuis. Ik houd door de dag heen de t&t code in de gaten en nu blijkt dat het om 13:45 in de stad is aangekomen, 13:54 onderweg is en 14:03 ergens bezorgt??? Hoe is hier op in te plannen?? Het is een erg belangrijk pakket die ik graag zelf wil aannemen, en vorige keer mocht ik een dag extra wachten om dezelfde reden, dat er al veels te vroeg werd gelevert! Graag de levertijd aanhouden zoals je die aangeeft, en als dat niet kan, PAS DAN OOK DE GEPLANDE BEZORGTIJD AAN. Dan kan ik dat dan ten minste met mijn buren afstemmen!

Niks ontvangen

Ik kreeg een melding dat mijn pakketje bezorgd was op mijn adres, maar er is niets bezorgd. Ook niet bij de buren. Op de camera’s bij de deur is geen bezorger te zien.

Iedere keer super maar gisteren lag het pakketje bij de voordeur op de grind. Ik was wel niet thuis maar voir hetzelfde geld was het weg geweest. Maar verder de bezorging altijd prima! Met vriendelijke groet, Petra

Mijn pakket is nooit bezorgd

Via Cycloon stond dat mijn pakket bezorgd was, echter is deze niet in of rond mijn huis te vinden.

Staat op bezorgd, niet bezorgd

Er staat dat mijn pakket om 21.43 is bezorgd. Ik bem gewoon thuis maar er is niet eens aangebeld. Ik heb gekekem of er een briefje in de brievenbus is gedaan maar dat ook niet. Zomaar verdwenen ?? Word niet goed mee omgegaan of jullie status op de site klopt niet.

snelle levering, mooi in de vooravond.

Snelle levering, mooi in de vooravond. Helaas voor de fietscourier regende het flink, maar hij bezorgde zonder probleem. Stoere man.

Beter kan niet!

Op tijd, vriendelijk, service!!

Heerlijk om van een blije enthousiaste fietster je bestelling te mogen ontvangen.

Nooit aangebeld

Voor de derde keer op rij wordt mijn pakket bij de buren geleverd. Ik woon in een portiekwoning op de bovenste verdieping. Mijn bel is niet kapot en ik blijf altijd thuis voor mijn pakketjes. Ik vind het heel vervelend voor mijn buren dat zij elke keer mijn pakketten moeten aannemen, terwijl ik gewoon thuis ben.

Fijn,.maar nattig...

Natuurlijk is het superfijn dat mijn pakketje op de fiets is bezorgd, maar helaas is de bak van de fiets met dit weer blijkbaar nat en lag mijn pakketje op de bodem. En er zaten boeken in. Dus het is niet helemaal heel overgekomen, maar het fietsen ten opzichte van de auto maakt een hoop goed!

Geen pakketje bezorgd.

Er is helemaal niets bezorgd, terwijl op de mail staat dat mijn pakketje om 19.21 uur is bezorgd.