Er staat dat het bezorgd is maar het pakket is niet bezorgd.

Zie boven

Ben super tevreden.

Kende dit nog niet maar waardeer deze methode en zeker ook de bezorger.

pakket niet afgeleverd in brievenbus!!!

Mijn brievenbuspakket zat niet in de brievenbus. maar in op de trappenhal en geopend op de grond. Cycloon heeft dus niet geleverd in de brievenbus en gewoon ergens neergelegd. Zeeeer slecht, ik was mijn pakket kwijt, gelukkig kwam een buurvrouw het tegen. Het was al geopend ook.

Kan beter

Via mail kunnen zien dat mijn pakket bezorgd is, maar wel onpersoonlijk, niet eens gebeld op de deurbel en gewoon op de stoep gelegd en weg gefietst, terwijl ik gewoon thuis was. Gelukkig had ik de mail in de gaten gehouden, anders was iemand met mijn pakket vandoor kunnen gaan. Vindt wel jammer!

Snelle en schone levering , geen stinkende diesel bus voor je deur

Aardige man, voelde goed zo met de fiets

Zie boven

Mooi dat de fiets wordt gebruikt. Klasse

Iets later bezorgd geen probleem

Top. Belofte waargemaakt. Dankjewel

Onbetrouwbaar

Mijn pakketje staat als afgeleverd maar ik heb het niet mogen ontvangen en mijn buren ook niet. Het is nu al 3 dagen zoek en niemand weet waar het is..waardeloos

Duidelijkheid over bezorging

Een groene manier om te bezorgen. Duidelijke communicatie over wanneer en hoe laat. Fijn!

De bezorger was er eerder dan verwacht, dus massel dat ik al thuis was Wel fijn dat ik niet lang had moeten wachten

Geweldig! Dit is pas maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Perfect! zo zou bezorgen altijd en overal moeten zijn! Duurzaam&Efficient&Betaalbaar!!

Was snel geleverd en een aardige bezorger

Was snel geleverd en een aardige bezorger

Prachtig op tijd

Mijn boek kwam precies op tijd in perfecte staat aan. Gebracht foor de fietskoerier, war wil je nog meer? Daar word je toch blij van?

Super groen en correct

Op afgesproken tijd met een enorme fiets voor de deur. Prima, wil dat wel vaker. Hoop dat de bezorgen fatsoenlijk betaald wordt, hij werkt m.i. harder dan de witte boorden grootverdieners.

Heb een pakje van iemand anders gekregen

Slecht!!!!!!!!!!!

Supergoed initiatief!

Wat een supergoed initiatief, zoveel beter voor het milieu en een ontzettend aardige koerier, ook gezellig in voor een praatje!

Fijne ervaring

Netjes en goed afgeleverd

Snel en optijd

Perfect!!!

Ook een hele aardige bezorger!

Pakket voor de deur

Normaal geen problemen. Niet thuis, pakket voor de deur gezet. Wonen aan doorlopende stoep! Gelukkig lieve buren die dat weg hebben gehaald.

Pakket niet ontvangen

Ik ontvang zojuist een email dat mijn pakket is bezorgd. Ik ben thuis, heb niets ontvangen niemand langs geweest. Op jullie website geven jullie aan dat ik nu maar bij mijn buren (dat zijn er nogal wat) navraag moet doen of met Zara zelf contact op moet nemen. Geen contactgegevens om met jullie zelf contact op te nemen. Geen idee waar mijn pakket is en wat ik kan verwachten. Erg verwarrend en vervelend... (Trackingnr: FKSIN01699889)

Supersnel geleverd

Goede actie onopgemerkt de fiets te bezorgen