Super slechte bezorger

Donderdag komt de bezorger en meld dat ik om 13;13 niet thuis ben terwijl ik wel thuis ben! Vervolgens komt de bezorger vrijdag weer en belt aan en gooit mijn pakket gewoon in de gang zonder aan mijn deur te komen. Iemand anders had zo mijn pakketje mee kunnen nemen. Slechtste bezorgservice ooit!!!!!

Correcte bezorging op de afgesproken tijd.

Het pakket werd onbeschadigd op de afgesproken tijd en op een correcte manier bezorgd.

Perfect, netjes dn op tijd

Fijne bezorgdienst

Vriendelijk personeel

Snelle bezorging

Supersnel geleverd en pakket is keurig te volgen online. Onbeschadigde doos.

Slecht

Kwamen te laat, geen duidelijk bericht wanneer jullie wél weer onderweg waren, geen berichtgeving over welke dag het bezorgd zou worden, slechte communicatie, dramatisch

Prima bezorging

Mooi op tijd en vriendelijke bezorger.

Mevrouw was super vriendelijk

Vriendelijke medewerkster maakte mijn dag

Prima op tijd vriendelijk bezorgd

Hoogstens jammer dat jullie zo slecht bereikbaar zijn om iets door te geven.

Uitstekend vriendelijke bezorger

Vriendelijke en aardige bezorger

Perfecte bezorging

Zorgvuldig ingepakte bestelling. Bezorgt door een erg vriendelijke jonge man op de fiets.

Slecht

Pakketje werd gewoon voor de deur gelegd! Niet aangebeld of iets dergelijks Gewoon voor de deur gedumpt.

Netjes op tijd geleverd en zeer beleefd

Ik was thuis, en het "huisnummer" van de buren bestaat niet.

Ik was thuis toen het pakketje zogenaamd bezorgd zou worden, maar er is niet aangebeld. En het "huis van de buren" waar mijn pakketje nu wel zou moeten zijn, heeft een huisnummer dat niet bestaat. Dus ik kan men pakketje niet vinden, zonder reden.

uitstekend

Fijn dat er aan het milieu wordt gedacht!!!

Prima!

Pakket zoek en geen bericht meer

Een smartwatch van 169 euro is "zoek" op het sorteercentrum van Cycloon. Ook al dagen niets meer gehoord en Cycloon is ook slecht tot niet te bereiken via chat of telefoon. Via de mail duurt het 3 a 4 dagen wordt gesteld....

Ben weer blij

Fijn om mezelf te verwennen.

Fantastisch!

Blij dat de bezorging op deze manier kan. Goed voor alle partijen.

Fantastisch!

Het idee dat de route met de fiets is afgelegd door weer en wind en dan toch binnen een dag geleverd, chapeau!

Slecht

Staat mijn adres op als ontvangen, maar heb niks ontvangen. Ik kan nu ook niet zien waar hij is.

Geen pakket ontvangen

Mijn pakket staat op ‘Bezorgd’ maar er is helemaal niets bezorgd. Schandalig. We hebben het hier wel over iets waarvoor ik geld heb neergelegd. *****en.

Dinsdag zou geleverd, mijn koffie. Een vervroegde bestelling! Donderdagavond geleverd

Lang wachten, slechte communicatie. Verwachte Levertijd: tussen 17.00 en 22.00 Tot twee keer toe: niet gelukt… met een bericht om 21.59!! Dat vind ik beneden alle peil, de berichtgeving is fout: twee keer ‘in behandeling genomen’ terwijl de vorige dag er al stond: ‘onderweg’….Dat is niet logisch, zacht uitgedrukt. :-(

Slecht

Niet aangebeld,maar naast de voordeur gezet.