15 May 2024
Review overzicht
15 May 2024
Gea
Uithuizermeeden
De Portugese rode Guadalupe welke ik op het terras van Prins Hendrik bij paleis het Loo heb leren kennen werd snel geleverd en smaakt net zo goed!
4 May 2024
Frits
Apeldoorn
mijn eerste bestelling werd met prima service volledig en snel afgewikkeld.
4 April 2024
Theo
Soest
Bestelling geplaatst vanuit België. Alles netjes en op tijd geleverd in een stevige doos. De gratis levering vanaf een bestelling van 90Euro is prettig meegenomen. Zeker een aanrader!!
22 March 2024
Herman
BORSBEEK
Het pakket zou volgens de post vrijdag geleverd worden tussen 14.30 en 16.30 uur. Ik was om 14 uur thuis maar ze waren véél vroeger bij mij en hebben het pakket weer meegenomen. Heel vervelend en absoluut niet jullie schuld. Maandag heb ik het pakket gelukkig bij een afhaalpunt in de buurt kunnen ophalen. Deze wijn had ik gedronken op een feestje in Limburg, foto van de fles gemaakt maar de wijn niet hier in de buurt kunnen krijgen. Gelukkig bij jullie online kunnen bestellen en kan ik er nu van genieten al ben ik geen echte wijnliefhebber. Bedankt voor de, van jullie kant, snelle levering. Tot een volgende keer.
20 March 2024
Flavia
Hoeven
Snelle levering en geen woord gelogen in de beschrijving van de wijn. Gewoon top
16 March 2024
Walter
Purmerend
De eerste bestelling is prima afgeleverd, 7 flessen in een 12 flessen doos waarbij de lege vakken verstevigd waren. Goed aangekomen en heerlijke wijnen!
26 February 2024
Ingrid
Ingen
Alles goed.
26 February 2024
Jo
Wageningen
Perfect prima en snelle levering. Zal nog bestellen
17 February 2024
Krista
Herentals
Had de bestelde wijn in een restaurant gedronken en kon deze voor thuis alleen snel bestellen bij Heeren van de wijn. Top.
14 February 2024
Chris
Loenen
Ik bestel op dinsdag voor het aankomende weekend, maar de wijn komt pas op maandag. Het is POSTNL die uitstelt, echter ik vind dat je dit als verkoper moet borgen. Zeker als wijnshop.
31 January 2024
Pieter
Bennekom
Fijne mensen, lekkere wijn !
31 January 2024
Dick
Ede
Wilde eerst niet geloven dat het alcoholvrije wijn betrof. Kon toen gezellig meedrinken voor een lange autorit.
29 January 2024
Tineke
Purmerend
Goede info, goede service, goed product.
15 January 2024
Jean
Haarlem
grote keuze om te bestellen
4 January 2024
Gijs
Otterlo
Het bestelproces ging erg eenvoudig en de prijzen zijn heel netjes. Helaas heb ik nog geen bevestiging gehad van PostNL dat het pakket bij de ontvanger bezorgd is, maar vermoedelijk komt dat door de kerst drukte. Hopelijk is het pakket niet zoekgeraakt….
28 December 2023
Sander
Montfoort
Goede service, en goede wijn. Vriendelijk geholpen. Voor het eerst online besteld met kerst en afgehaald in de winkel. Stond keurig netjes klaar!
28 December 2023
Astrid
Veenendaal
Bestellingsmail was niet goed aangekomen. Na mailcontact verrast door de snelle en persoonlijke bezorging bv an mijn bestelling, want gezien de feestdagen zou dit anders spaak lopen. Top geregeld, waarvoor dank!
27 December 2023
Antoinette
IJsselstein
Bestelling ging super. Tussentijdse berichtgeving heel prettig en het is een overheerlijke wijn
18 December 2023
Margret
Eygelshoven
Wij bestellen de wijn en halen het zelf op. Staat keurig klaar na een mailtje.
14 December 2023
Dick
Ede
Na een avond in een restaurant de meest waanzinnige wijn van mijn leven gedronken te hebben ben ik opzoek gegaan en heb ik deze bij Heeren van de wijn gevonden. Voor een leuke prijs en gratis verzending een doos van 12 stuks besteld. Deze kwam de volgende dag al aan in een goed stevige verpakking. Mijn familie ook allemaal een fles gedaan dus nu maar weer een 2e keer besteld. Erg tevreden met de prijs, verpakking en levering. De derde keer zal ook weer hier zijn!
13 December 2023
Jeroen
Delft
Top wijnen, goed advies in de winkel en online bestellingen snel geleverd
12 December 2023
Simone
Renswoude
Zeer tevreden over de service en kwaliteit Zo kunnen we snel genieten van een lekkere wijn
3 December 2023
Aldert
Montfoort
Goede info en service, prima wijn
2 December 2023
Jean
HAARLEM
Goede website met voldoende achtergrond info Redelijk snelle levering in deze drukke tijd.
2 December 2023
Pieter