Goed vlees

Vriendelijke medewerkers

Makkelijk te bestellen op een duidelijke site

Goed vlees

Echt goede slager

Heel mooi vlees en vriendelijke bediening. Ruim assortiment netjes verzorgd en ziet er keurig uit

Bestelling stond prima klaar

bestellen was prettig en het bezoek aan de winkel ook

zeer goed en vriendelijk personeel

Bestelling correct klaar gemaakt .

Goede kwaliteit, snel, alle afspraken nagekomen.

Goede kwaliteit, snel, alle afspraken nagekomen.

zeer goede kwaliteit vlees voor de barbecues

@x per jaar organiseren wij bij de Bullfighters Cuijk een grote barbecue. Afgelopen april zelfs voor 190 man. Iedereen is zeer te spreken over de kwaliteit.

Fijne slagerij met vakkundige en vriendelijke mensen

Ik kom er graag. Altijd schone winkel. Vlees ziet er vers uit en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Goede service, vriendelijk en behupzaam personeel

Fijne slagerij

Vriedelijk geholpen. Gehak kwaliteit kan beter

Er zit kleine fijne botjes resten in h/h gehakt. Vroeger was al zo. Helaas nu nog steeds.

Prima service goed personeel

Een aantal producten vielen tegen, Kip schnitzel is halve kipfilet met vreemde smaak/structuur Kip shoarma was bevroren beetje moeilijk verdelen dan Hamburger was geen kwaliteit en is beter in de supermarkt, verbrand hierdoor snel Verder tevreden over de kwaliteit ✔️

Goed vlees en goede prijs

Goed vlees voor een goede prijs en aardig personeel. Jammer dat jullie in Cuijk niet op de zaterdag open zijn.

Super producten!

Makkelijk online te bestellen, hoge kwaliteit vlees, goede prijs.

goed vlees voor een nette prijs

Gemakkelijk een bestelling gedaan, lag netjes gekoeld klaar. Jammer dat de openingstijden gering zijn.

Bestelling lag klaar, fijne bediening

Prima website. Bestelling lag in de koelkast, goedgemutste bediening

Picanha was teleurstellend, rundvleessalade veel te fijn, kwantiteit meer dan voldoende

We hadden een butchers bbq-pakket besteld met nog wat aanvullende salades. Uiteindelijk hebben we maar een schaal gebruikt, we hadden zelf nog wat vegetarische opties gemaakt. Naar onze smaak was de rundvleessalade veel te fijn, toch lekkerder als je nog een beetje bite hebt en wat ingrediënten kunt herkennen. Verder vonden we de picanha erg tegenvallen. Volgens de site moest deze gekruid/gemarineerd zijn, maar daar was niet veel van te merken. En verder was hij nogal taai (en niet omdat we hem te lang hebben gebakken). De volgende dag op de grillpan nog een keer uitgeprobeerd met een overgebleven stuk vlees, maar het bleef een lastig stuk vlees om mooi te bereiden.

Smakelijk vlees

We hadden een.pakket voor 10 personen het was genoeg en zag er erg goed uit. En nog belangrijker het was erg lekker top een 10 waard

Kwaliteit, goede prijs en vooraf online bestellen.

Goede kwaliteit vlees voor een goede prijs. Vooraf online bestellen en op het aangegeven tijdstip ophalen. Prettig verpakt.

Super goede kwaliteit van de producten , snelle service.

Super goede kwaliteit van de producten , snelle service.

Groot assortiment

Lekker vlees vooral BBQ producten

Heel goed!

Snel besteld via goede website, heerlijk vlees en salades. Onze bbq was goed geslaagd!

Altijd goed

Altijd goed

Makkelijk en niet duur

Makkelijk online bestellen. Vriendelijke bediening. Mooie vitrine,heel veel keus.

Heerlijk vlees

Prima kwalitatief vlees en super bediening.

prima vakmanschap

Dit is een prima bedrijf , dat innovatief bezig is op zijn eigen vakgebied. Zowel op vernieuwing van de winkel als op meegaan met de tijd door steeds uitgebreider vegetarische en veganistische producten in het assortiment op te nemen. En deze producten zijn prima van smaak.

De Hork 5

5341 NS Cuijk

0485 - 361207

Over Slagerij Roelofs

OVER ONS Al 120 jaar vakmanschap - De 4e generatie zet inmiddels het familiebedrijf Roelofs voort. In 1902 begon Jan Roelofs, een ondernemende boer, met het verzorgen en vervolgens slachten van zijn eigen vee, wat hij in het dorp Oeffelt verkocht op zijn bakfiets. Hij werd opgevolgd door zoon Wim die in de jaren ’60 één van de eerste bedrijven was die begon met het voorverpakken van vlees uit eigen uitsnijderij. In 1969 werd de eerste winkel Slagerij Roelofs geopend. Toen kleinzoon Jan Roelofs het bedrijf in de jaren ’80 overnam kwam ook de horeca als afnemer erbij. Achterkleinzoon en huidig eigenaar, Ilja Roelofs, staat inmiddels al 17 jaar aan het hoofd van het bedrijf. Daarbij wordt hij ondersteund door zijn vrouw Linda (food fotografie) en zus Angelique (administratie) en, al heel wat jaren, een vast team van werknemers. Door groei van het bedrijf werd uitbreiding noodzakelijk en dit resulteerde in 2012 in een verhuizing naar Cuijk waarbij Vleeshandel Derks en de bijhorende winkel werden overgenomen. Tegenwoordig is tijdens de schoolvakantie ook de 5e generatie aan het werk in het familiebedrijf. Dat het slagersvak bij de familie Roelofs in het bloed zit is wel duidelijk. Ook beide neven hebben een vleesbedrijf in de Vereeniging in Zuid-Afrika.