Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Slagerij Roelofs

OVER ONS Al 120 jaar vakmanschap - De 4e generatie zet inmiddels het familiebedrijf Roelofs voort. In 1902 begon Jan Roelofs, een ondernemende boer, met het verzorgen en vervolgens slachten van zijn eigen vee, wat hij in het dorp Oeffelt verkocht op zijn bakfiets. Hij werd opgevolgd door zoon Wim die in de jaren ’60 één van de eerste bedrijven was die begon met het voorverpakken van vlees uit eigen uitsnijderij. In 1969 werd de eerste winkel Slagerij Roelofs geopend. Toen kleinzoon Jan Roelofs het bedrijf in de jaren ’80 overnam kwam ook de horeca als afnemer erbij. Achterkleinzoon en huidig eigenaar, Ilja Roelofs, staat inmiddels al 17 jaar aan het hoofd van het bedrijf. Daarbij wordt hij ondersteund door zijn vrouw Linda (food fotografie) en zus Angelique (administratie) en, al heel wat jaren, een vast team van werknemers. Door groei van het bedrijf werd uitbreiding noodzakelijk en dit resulteerde in 2012 in een verhuizing naar Cuijk waarbij Vleeshandel Derks en de bijhorende winkel werden overgenomen. Tegenwoordig is tijdens de schoolvakantie ook de 5e generatie aan het werk in het familiebedrijf. Dat het slagersvak bij de familie Roelofs in het bloed zit is wel duidelijk. Ook beide neven hebben een vleesbedrijf in de Vereeniging in Zuid-Afrika.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.