Goed vlees
Bestelling altijd gereed, makkelijk te bestellen en redelijk geprijsd.
23 August 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 229 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De reviews prijzen consequent de kwaliteit van het vlees en het vriendelijke en behulpzaam personeel. Ze waarderen ook het gemakkelijke online bestellen en het afhalen van bestellingen. Over het algemeen wordt een positieve en betrouwbare winkelervaring genoemd met een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Bestelling altijd gereed, makkelijk te bestellen en redelijk geprijsd.
23 August 2026
Bennie
MOLENHOEK LB
Dankjewel voor deze mooie review!
Alle producten zijn goed daar valt niet veel over te zeggen het is zo als het hoort
22 August 2026
Ludwine
Mill
Dankjewel voor deze mooie 10!
Lekkere bbq schaal goed vlees alleen de slagers gehaktballen de smaak viel tegen zeker gezien de prijs.
22 August 2026
Wilbert
Middelaar
Bedankt voor het mooie cijfer. Jammer dat de slagers gehaktballen niet aan jouw verwachting voldeden. We nemen de feedback zeker mee.
Ze zijn hier altijd vriendelijk en meedenkend ! En daarnaast ook altijd meehelpend met naar de auto lopen
17 August 2026
Michelle
Haps
Wat fijn om terug te lezen! Dankjewel.
De geleverde artikelen zijn goed van kwaliteit de webshop is erg toegankelijk en eenvoudig en je bestelling ligt gereed op de afgesproken tijd.
17 August 2026
Jan
Heumen
Dankjewel voor dit mooie bericht!
Afgelopen week spareribs gekocht. Het zijn van diezelfde voorgekookte supermarkt spareribs. Ze werden niet zelf gemaakt helaas, maar hoopte toch dat een slagerij iets betere kwaliteit inkoopt dan een supermarkt. Niet iets voor als je kwaliteit wil. Voor mij geen herhaling. Dan kun je beter bij een echte slager je ribben kopen. Slagerij de Best in Bergen maakt ze wel zelf, gelijk een hele andere kwaliteit. Service en winkel is overigens goed. Vandaar de helft van de punten.
Beveelt niet aan
roy
BOXMEER
Beste Roy,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze winkel.
We vinden het erg jammer om te horen dat de spareribs niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Wij laten de spare ribs volgens eigen receptuur maken door een collega slager. Het is dus zeker geen standaard supermarktproduct.
Bij vragen nemen ze de tijd. Bestellingen zijn altijd op afgesproken tijd klaar. Goed en smakelijk vlees
Twan
Oeffelt
Dankjewel!
Fijne slagerij. Enige wat het nog beter zal maken is als je een aparte rij zou doen voor ophalen van online bestellingen. Soms sta ik een lange tijd in de rij door andere mensen die dan nog de bestelling samen stellen. Het zal veel tijd schelen als er een aparte rij zal zijn!
Sanne
Beers
Dankjewel voor je feedback, we nemen het zeker mee!
Fijne producten,vriendelijke medewerkers
Gerard
Sint Hubert
Dankjewel!
Nog 1 van de mooiste ambachtelijke slagerijen waar met hart en ziel aan de beste kwaliteit wordt gewerkt.
Oeffelt
Dankjewel voor deze mooie review.
Mooie zaak met heerlijke producten, vriendelijke personeel.
Ilse
Sint Anthonis
Dankjewel voor deze mooie recensie!
Gewoon lekker vlees en goed personeel geweldig
Rene
mill
Dankjewel!
Goede kwaliteit vlees, groot assortiment en nette medewerkers
Martijn
Heerlijk vlees !!
Patricia
Cuijk
Dankjewel voor dit mooie cijfer!
Elk stukje/ stuk vlees is van prima kwaliteit. Altijd vriendelijk en persoonlijke touch van het personeel. Daarnaast geven ze goed advies hoe iets te bereiden en/ of een recept. Kwaliteit en prijs is top daar kan geen supermarkt hier in de regio tegenop.
Cora
Dankjewel voor deze mooie review!
Ik kan online mijn bestelling doen en als ik het kom ophalen staat alles mooi klaar
Gennep
Dankjewel voor dit mooie cijfer!
Bbqvlees besteld en gasbbq erbij te leen, was super. De salades die ik erbij had besteld waren niet echt op smaak, die zou ik de volgende keer in de supermarkt halen.
19 June 2026
Tjeerd
Molenhoek
Bedankt voor deze mooie 10 en de complimenten over het barbecuevlees. Fijn dat deze in de smaak zijn gevallen. We nemen jouw feedback zeker mee om onze kwaliteit te blijven verbeteren!
misschien een idee om een aparte broodjes counter te maken? Maar het is een geweldige zaak, met opperbeste producten, van broodjes tot de lekkerste stukjes vlees.
19 June 2026
Eric
nieuw Bergen
Bedankt voor de mooie recensie! Als we ruimte hadden dan hadden we heel graag een aparte broodjeshoek gemaakt :-)
Kortom, goed vlees tegen redelijke prijs (soms bij aanbiedingen zelfs goedkoop) en altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.
6 May 2026
Wil
Cuijk
Dankjewel voor deze mooie beoordeling!
Onze bestelling staat altijd netjes klaar ( na online besteld te hebben) Je word altijd met een vriendelijke glimlach geholpen. Wij zijn een tevreden klant.
2 May 2026
Debby
Cuijk
Dankjewel voor deze mooi beoordeling!
Perfect veel beter dan supermarkt
2 April 2026
Jan
Siebengewald
Dankjewel Jan!
Ik heb online besteld en alles stond mooi klaar toen ik het kwam ophalen
26 October 2025
Gennep
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Graag tot een volgende keer!
Ik plaats de bestelling altijd online. Staat netjes klaar. Vriendelijk personeel en heerlijk vlees! Wij zijn zeer tevreden!
22 October 2025
Debby
Cuijk
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Kwaliteit vlees, mooie winkel, vriendelijk personeel en fijn dat online bestel mogelijk is.
29 July 2025
Jesper
Sint Anthonis
Dankjewel!
Veel keus en goede kwaliteit vlees. Mooie winkel en vriendelijk en behulpzaam personeel
28 July 2025
Frans
OVER ONS
Al 120 jaar vakmanschap - De 4e generatie zet inmiddels het familiebedrijf Roelofs voort.
In 1902 begon Jan Roelofs, een ondernemende boer, met het verzorgen en vervolgens slachten van zijn eigen vee, wat hij in het dorp Oeffelt verkocht op zijn bakfiets. Hij werd opgevolgd door zoon Wim die in de jaren ’60 één van de eerste bedrijven was die begon met het voorverpakken van vlees uit eigen uitsnijderij. In 1969 werd de eerste winkel Slagerij Roelofs geopend. Toen kleinzoon Jan Roelofs het bedrijf in de jaren ’80 overnam kwam ook de horeca als afnemer erbij.
Achterkleinzoon en huidig eigenaar, Ilja Roelofs, staat inmiddels al 17 jaar aan het hoofd van het bedrijf. Daarbij wordt hij ondersteund door zijn vrouw Linda (food fotografie) en zus Angelique (administratie) en, al heel wat jaren, een vast team van werknemers. Door groei van het bedrijf werd uitbreiding noodzakelijk en dit resulteerde in 2012 in een verhuizing naar Cuijk waarbij Vleeshandel Derks en de bijhorende winkel werden overgenomen.
Tegenwoordig is tijdens de schoolvakantie ook de 5e generatie aan het werk in het familiebedrijf.
Dat het slagersvak bij de familie Roelofs in het bloed zit is wel duidelijk. Ook beide neven hebben een vleesbedrijf in de Vereeniging in Zuid-Afrika.
De Hork 5
5341 NS Cuijk