Ruime plaatsen met uitzicht op de haven. Leuke ontvangst en veel informatie plus goede uitleg over de Biesbosch en de mogelijkheden wat er allemaal te doen is. Sanitair schoon en netjes evenals de voorzieningen.
Very nice place, with clean bathrooms. Wonderful view. You can rent a boat or a canoa. There Is One small pity, no groceries innthe place. It You don't have a bike you Will Need some bread.
De haven zelf was voor ons perfect. We werden vriendelijk geholpen en kregen een mooi plekje! De sanitaire voorzieningen waren ook prima. 1 min punt, in de buurt is weinig te zien.
Für eine Nacht ohne Reservierung hier eingecheckt. Super netter Empfang und tollen Stellplatz bekommen. Sanitäranlagen top. Haben uns sehr wohl gefühlt, Vielen lieben Dank
Erg fijne plaatsen en ruim, net onderhouden evenals de sanitaire voorzieningen, alleen de douchekoppen mogen een verbe****** krijgen, verder een fantastische plek om te camperen. We komen graag weer eens terug.
Der Platz am Yachthafen ist einfach toll. Es wird nie langweilig. Man steht mit dem Womo auf einem festen, geteerten Untergrund und hat dazu noch ausreichend Platz für Stühle und Tisch. Selbst die Markise hat Platz.
Zie hierboven
Mooie camperplekken tussen de jachthavens in. Er heerst rust maar ook de levendigheid van de watersport. En het sanitair erg schoon evenals het park zelf. Makkelijk via de site reserveren en je eigen plekje uitzoeken. Veel activiteiten in de Biesbosch . Voor ons is dit echt een aanrader. Mvg BJ.
Ein sehr schöner Stellplatz
Irgendwie hat es mit Onlinebuchung nicht geklappt, kurzer Anruf und Problem wurde sofort gelöst. Sanitär top, auch den Automaten davor. Tolle Lage, schöne Stellplätze
Vor Ort gebucht und problemlos einen Platz mitten in der Nacht bekommen. Umgebung ist sehr schön durch den Yachthafen und auch für Hundebesitzer gut zum Gassi gehen.
Altijd even netjes, fijn personeel, schoon sanitair en veel mogelijkheid in de haven om te genieten en ontspanning, in een woord: geweldig!!!!
Plaats, sanitair, omgeving goed.
Dit is de eerste keer dat we er waren en zijn aangenaam verrast.
Super gezellige campingspot waar iedereen (ook Belgen en Duitsers) in harmonie samenkomen. Genoeg restaurantjes en activiteiten in de buurt. Hele nette wcgebouwen (met airco!) Kortom; zeker aan te raden!
Goede haven met veel voorzieningen schoon en stil
Mooi ,maar te klein sanitair voor campers en booteigenaars !
Leuke ruime plaatsen, alleen jammer dat er toch camperaars zijn die verkeerd hun camper plaatsen. Ook hadden wij geen wifi verbinding dat wel was toegezegd.
Hele fijne camperplaats , keurig geasfalteerde plaatsen met een aangrenzende groenstrook . Fijne horeca gelegenheden voor elk wat wils , individuele verhuur van bootjes voor het zelfstandig ontdekken van natuurgebied de Biesbosch . Ook georganiseerde boottochten door rederij de Zilvermeeuw, kortom echt de moeite waard voor iedere Camperaar en /of watersportliefhebber .
Prachtige camperplaats, hele goede faciliteiten,goed onderhouden, daar is niets op aan te merken,alleen de prijs die hiervoor betaald moet worden rijst de laatste jaren de pan uit .Met € 29,50 per nacht word het voor sommige mensen echt teveel.
Rustige plek voor een paar nachten. Alles netjes. Jammer dat de wifi waardeloos is en het afval kan niet gesorteerd worden m.u.v. papier, glas en restafval. Een winkeltje terplaatse zou ook leuk zijn.
Ein sehr schöner Stellplatz mit guter Gastronomie in der Nähe. Es gab nur ein Mango mit dem WLAN, ansonsten empfehlen wir den Stellplatz sehr gerne weiter.
Super naar onze zin gehad, heel klein minpuntje dat er bij de plaats geen waterput was.
Begonnen mit der Ankunft, der Hilfe beim Check-In, als unser Code im Spam schlummerte, über die freundlichen Mitarbeiter (Hafenmeister, Lokale, Reinigungsteam usw.), über die Sauerbkei der Anlage und der Sanitäreanlagen, bis hin zum allgemeinen guten Eindruck -. großartig.
Nieuwe Jachthaven 20
4924BA Drimmelen
Als één van de 9 havens van de gerenommeerde Yacht Havens Group zijn we dé full service haven voor de moderne watersporter en levensgenieter. Van alle gemakken voorzien met één van de mooiste achtertuinen die u kunt vinden!