Haben uns sehr wohl gefühlt ... toller Jachthafen und wunderschöne Natur ! Das Essen im Suchi Restaurant war sehr gut und die Preise stimmen auch ... Danke für das Schöne Wochenende ...:)
Prachtige haven voorzien van alle gemakken en faciliteiten zeer vriendelijk personeel alleen miste is wel een kleine supermarkt gezien de grote van de haven
Heel fijne haven en heel vriendelijk ontvangst stroom en water binnen bereik van de boot ⛴
Mooie verharde grond. Maar als de camperplaats vol staat wel erg onrustig. Dit omdat je achter de camper zit. En dan bij de andere camper zijn ingang zit. Naast de camper kunnen net tafel en stoelen staan. Bij luifel uit nog minder ruimte. Toiletten zijn top en douche ook. De prijs en ruimte is niet inverhouding.
VLotte in en uitcheck regeling (automatisch) Sanitaire zeer proper en top locatie vlakbij alles bij
wij komen terug
Zeker komen we terug.
Eine Sache funktioniert nicht: wenn man online verlängert, funktioniert der aktuelle Zahlencode nicht mehr und der neue wird erst am nächsten Morgen verschickt. Ich hatte Riesenglück, dass das Hafenbüro noch besetzt war. Sonst hätte ich die Nacht ohne Toilette verbringen müssen. Offensichtlich vergibt das System bei Buchung einen Code für das Kennzeichen, der aber nicht kommuniziert wird. Schade ist, dass es im gesamten Hafen keine Bar oder Café gibt, wo man am Abend gemütlich sitzen und etwas trinken kann. Ich hatte im De Witte Huis freundlich nachgefragt und wurde angeschrien, der Außenbereich sei geschlossen, obwohl ich Self Service angeboten hatte.
Makkelijk te teserveren en prima voorzieningen
Fijne haven erg vriendelijk. Een mooie haven.
Goed ontvangen en overzichtelijke haven. Je kunt goed eten in de haven.
De camperplaats vond ik aan de krappe kant en je zit zowat klemvast aan je buurman. Het terrein is netjes en schoon maar wel erg kaal een paar bomen zou geen kwaad doen
We misten enkel een winkel om wat boodschappen te kunnen doen. Maar er zijn eetgelegenheden genoeg in de omgeving.
Een heel mooie plek vlakbij de Biesbosch. Schoon en netjes onderhouden, maar dat mag ook wel want een overnachting als passant is erg aan de prijs. Je moet dus diep in de buidel tasten, maar de service en luxe is er dan ook naar. Dat geldt ook voor het restaurant. Erg duur, maar een prima keuken en uitstekende en gastvrije service. Met name de drankjes waren stevig aan de prijs. Al met al meer dan de moeite waard om te bezoeken als je je het kunt veroorloven
De camper plaatsen worden goed bewaakt. Personeel vriendelijk. Vanuit de jachthaven wordt gewaarschuwd als het slecht weer gaat worden zodat luifel naar binnen aan te raden is. Het toiletgebouw en voor de vaat af te wassen is ruim opgezet, netjes en schoon. Wij hebben een mooie tijd gehad.
Leuke rustige plek . Ik had pech met een platte batterij, gaan melden dat ik niet op tijd van het terein afkon . Gelukkig hadden ze in het havenhuis een Jumpstarter waarmee we de camper snel weer op weg hadden . Nogmaals bedankt voor de hulp top service
mooie locatie,propere faciliteiten
het wordt tijd om de druk van de douche aan te passen
Easy to book. Very easy to get in when arriving, as number plate recognition worked well. Easy to find as email with directions sent to us in advance. Good sanitary block and showers.
Een van de fijnste jachthavens die ik ken (en ik ben er in vele geweest!!) Altijd een warm welkom en super service. Niets te veel. Wij komen en 2x per jaar wat eigenlijk te weinig is. Ga zo voort.
Wij hebben drie fijne dagen op camperplaats Jachthaven Drimmelen gehad. Nette toiletten en douches. Mooie verharde plaatsen. Wij komen zeker nog een keer terug. Goede restaurants bij de jachthaven. Lekker Italiaans ijs bij de haven.
De haven is ruim opgezet. Genoeg ruimte om in de box te varen en met mooie brede steigers. Havenmeesters waren vriendelijk. Deze haven heeft gewoon alles goed geregeld en ligt tegenover de Biesbosch een zeer mooi vaargebied.
Proper sanitair, vriendelijke mensen, gied onderhouden steigers, alle faciliteiten,…
Mooie plek, goed onderhouden sanitair.
Is er rustig leuk om te gaan fietsen en wandelen in de omgeving. Sanitair is ook goed en proper Een goede plaats om 2 a 3 nachten te vertoeven Grts Rudi en Chris
Nieuwe Jachthaven 20
4924BA Drimmelen
Als één van de 9 havens van de gerenommeerde Yacht Havens Group zijn we dé full service haven voor de moderne watersporter en levensgenieter. Van alle gemakken voorzien met één van de mooiste achtertuinen die u kunt vinden!