Sweefgghjkkllöööövvbkmjhhll
Prima camperplaats, schoon sanitair maar heel slechte wifi
Goed communicatie en alles goed verzorgd
Camperplaatsen en sanitairgebouw zijn prima. Sanitair was schoon alleen de toegangscodes bleken niet te werken. Dit werd echter wel snel opgelost. Waar ik niet tevreden over ben is de wifi. Deze was zo zwak dat je er niets mee kon. Wifi was of helemaal niet te vinden of zodanig zwak dat het niet werkte. Dit gemeldt bij het havenkantoor maar daar werkte het wel dus werd er niets aan gedaan.
Der Wohnmobilstellplatz am Yachthafen ist ruhig und jeder Stellplatz hat ein Stück Rasen Die Entsorgung ist gut gelöst bei der Ausfahrt Einziges Manko es fehlten die Türen zu den toiletten und Duschbereichen.
Camperplaatsen zijn ruim zat en heel erg netjes. Sanitair is netjes. De douchekop kon beter, water ging nu alle kanten op. Een waterpunt bij de camperplaatsen zou op en top luxe zijn. Communicatie dmv mailverkeer is prettig. Restaurant Boeien is een aanrader. Supergezellig sfeertje, vriendelijke bediening en heerlijk eten.
Goed verzorgde camperplaats Heerlijke broodjes
Un sitio muy agradable
We hebben er 1 nachtje gestaan met twee kleine kinderen. De speeltuin naast de camperplaats is fantastisch en de mini golf en ijssalon zijn ook aanraders!
Met geen mogelijkheid WIFI verbinding te krijgen. Gebruikersnaam op de info kaart klopt niet. Spatie is een -. Het douchewater was lauw en spetterde tot tegen de deur alles nat. De dames van de schoonmaak waren rond spitstijd 8.00 uur ‘s ochtends aan het schoonmaken. Misschien is een ander tijdstip handiger? De ontvangst in het havenkantoor was vriendelijk. We komen zeker nog eens terug, maar dan graag met makkelijke WIFI verbinding en betere douche.
Schöner Stellplatz mit sauberen Sanitäranlagen .Buchung vorab online möglich und dadurch 24h anzufahren. Kommen gern wieder.
Als je om 20.00 aan komt om te slapen, in de ochtend om 9.00 vertrekt en daarvoor 40 euro af moet rekenen (boot 12 meter) dan is dit in mijn ogen echt belachelijk. Omdat ik voor versturen een ster moet kiezen krijg je er 1, maar is het niet waard
Vanwege de regen verbleven we de tijd grotendeels in de camper. Jammer dat WiFi zeer slecht bereikbaar is.
Goede ervaring. Alles ziet er netjes uit
Prima camperplek, wat wel handig zou zijn als er een aantal watertappunten op het terrein aanwezig zouden zijn.
Het is er mooi & schoon. Lekkere restaurantjes. Mooie Camperplekken. Heerlijk verharde ondergrond met een stuk gras. Goede opstelling ten opzichte van buren/ andere camperaars. Alle voorzieningen die je nodig hebt zijn er.
Alles vooraf goed geregeld via het internet. Vrij ruime plaatsen. Een aanrader.
Heerlijke haven Vriendelijk personeel Altijd goed toeven daar Top
Our second time here. Easy on line booking system. Self check in. Great showers and washing facilities all included. Would happily stay again. Would be nice to see a small shop provided where milk, bread etc could be bought.
Geen.
Sehr schöner WoMo-Platz, Sanitärhaus ok, dienstags alles drum herum geschlossen, total tote Hose, vllt. ist am Wochenende mehr los, nur 1 Restaurant offen (sehr gut, sehr lecker, freundliche Bedienung). Umgebung wird getrübt durch Blick auf ein Kraftwerk, hundefreundlich= Kacktüten werden nicht nachgefüllt, kein Hundeauslauf vorhanden.
Propre, calme; Electricité sanitaires avec douche inclus dans le prix. Malgré qu'étant belge nous ne parlions pas le hollandais, le personnel à fait beaucoup d'effort et avec gentillesse pour répondre à nos questions. Le prix n'était pas exagéré
Goed verzorgde camperplaats. Alles aanwezig en schoon. Mooie omgeving.
Es hat alles super Funktioniert
Nieuwe Jachthaven 20
4924BA Drimmelen
Als één van de 9 havens van de gerenommeerde Yacht Havens Group zijn we dé full service haven voor de moderne watersporter en levensgenieter. Van alle gemakken voorzien met één van de mooiste achtertuinen die u kunt vinden!