Schöner Stellplatz mit sauberen Sanitäranlagen .Buchung vorab online möglich und dadurch 24h anzufahren. Kommen gern wieder.
Als je om 20.00 aan komt om te slapen, in de ochtend om 9.00 vertrekt en daarvoor 40 euro af moet rekenen (boot 12 meter) dan is dit in mijn ogen echt belachelijk. Omdat ik voor versturen een ster moet kiezen krijg je er 1, maar is het niet waard
Vanwege de regen verbleven we de tijd grotendeels in de camper. Jammer dat WiFi zeer slecht bereikbaar is.
Goede ervaring. Alles ziet er netjes uit
Prima camperplek, wat wel handig zou zijn als er een aantal watertappunten op het terrein aanwezig zouden zijn.
Het is er mooi & schoon. Lekkere restaurantjes. Mooie Camperplekken. Heerlijk verharde ondergrond met een stuk gras. Goede opstelling ten opzichte van buren/ andere camperaars. Alle voorzieningen die je nodig hebt zijn er.
Alles vooraf goed geregeld via het internet. Vrij ruime plaatsen. Een aanrader.
Heerlijke haven Vriendelijk personeel Altijd goed toeven daar Top
Our second time here. Easy on line booking system. Self check in. Great showers and washing facilities all included. Would happily stay again. Would be nice to see a small shop provided where milk, bread etc could be bought.
Geen.
Sehr schöner WoMo-Platz, Sanitärhaus ok, dienstags alles drum herum geschlossen, total tote Hose, vllt. ist am Wochenende mehr los, nur 1 Restaurant offen (sehr gut, sehr lecker, freundliche Bedienung). Umgebung wird getrübt durch Blick auf ein Kraftwerk, hundefreundlich= Kacktüten werden nicht nachgefüllt, kein Hundeauslauf vorhanden.
Propre, calme; Electricité sanitaires avec douche inclus dans le prix. Malgré qu'étant belge nous ne parlions pas le hollandais, le personnel à fait beaucoup d'effort et avec gentillesse pour répondre à nos questions. Le prix n'était pas exagéré
Goed verzorgde camperplaats. Alles aanwezig en schoon. Mooie omgeving.
Es hat alles super Funktioniert
Mooie ruime plaatsen met veel vertier in de omgeving. Voorzieningen zijn bijzonder goed. Ik kom hier zeker nog een keer terug
Zeer mooie standplaatsen voor campers . Rustig gelegen en mooi zicht op de haven .
Jammer dat ik 2 keer gebeten ben door een Rhodesian Ridgeback van een Belgische camperaar die zijn 2 ridgeback gewoon los had lopen en totaal geen controle had en zal hebben over deze honden. Daar kan de Jachthaven met zijn personeel op dat moment niets aan doen. Ik hoop wel dat ze dit soort hondenbezitters meer op hun verantwoordelijkheid wijzen en hun onkunde met de omgang met dit soort rassen
Schone en goed verzorgde voorzieningen. Mooie camperplaats. Alle camperfaciliteiten zijn aanwezig!
Kleine beperking: de code aan het sanitair blok werkt soms niet. Verder alles perfect.
Voor een camperplaats zijn het ruime plekken. Heerlijk rustig, bij de Biesbosch. Schone voorzieningen. Enige verbeterpunt: afvalinzameling is alleen glas en restafval. Niet apart plastic, papier of bio.
Ik had een boekje gekocht camperen aan het water Daar zijn wij op de jachthaven terecht gekomen Totaal geen spijt van, wij hadden het volledig naar zin
We have stayed several times at Jachthaven and enjoyed each occasion. It would be nice to have a local plan for local facilities and cycle routes. Having the water supply outside the site means that you have to drive through the site to fill up, then re-enter the site. Also to fill up the pool bag bins.
Nieuwe Jachthaven 20
4924BA Drimmelen
Als één van de 9 havens van de gerenommeerde Yacht Havens Group zijn we dé full service haven voor de moderne watersporter en levensgenieter. Van alle gemakken voorzien met één van de mooiste achtertuinen die u kunt vinden!