Heerlijk rustig en alles klopt
zeer goede plek
Tussenstop in oktober tijdens terugvaren van mijn Zalmschouw (tje) . Tevoren telefonisch gereserveerd wegens vroege sluiting havenkantoor. Vriendelijk te woord gestaan, handig plekje toegewezen en alle info en codenummers per e-mail (ook voor gratis P plaats zodat ik thuis kon slapen) . Pas de volgende ochtend bij vertrek hoeven te betalen. Kan niet beter !
Hat alles hervoragend funktioniert
Mooie camperplaats, prachtig gelegen en met verzorgd sanitair.
Einfache Buchung Online, sehr saubere Sanitäranlage Stellplatz sehr sauber
Super nette en fijne camperplaats. Erg fijn dat je een pleknummer kunt vastleggen bij reservering. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, bijvoorbeeld omdat niet elke plaats bestemd is voor een iets grotere camper. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat je vóór 11.00 de plaats moet verlaten. Wil je een paar uur langer blijven, dan betaal je meteen voor een volledige dag meer. Mits de andere reserveringen het toelaten, zou het in mijn ogen fijn zijn dat je voor enkele uren zou kunnen bijboeken tegen een gereduceerd tarief.
Prachtige haven, keurige steigers maar niet bepaald goedkoop.
Ein wunderschöner sauberer Platz. Es hat rundum von Buchung bis Abreise alles gepasst. Wir haben uns wohlgefühlt und kommen bestimmt wieder. Das WLAN Signal könnte etwas stärker sein, sonst alles Top.
Campers staan op het asfalt in dezelfde richting.met aan de zijkant gras om er te zitten. Rondom de CP voldoende horeca, fietsroutes en wandelroutes. Minpunt: slecht internet. We komen zeker terug.
Heel fijn sanitair gebouw en een gehandicaptendouche/toilet aanwezig. Wel komisch dat 1 van de opklapbare beugels bij de wc niet naar beneden kan omdat de grote closetrolhouder er voor zit. Fijne douchestoel, goed op hoogte en zelfs een kantelspiegel boven de wasbak.
Wij hadden donderdag gereserveert voor een plaatsje in het camperpark Tegen de middag reden we de terreinen op. Slagboom verwelkomde ons met knipperende lichtjes . De plaatsen zijn makkelijk in te rijden , en dook heel veel ruimte. Het sanitary was piccobell o in orde , en heel proper. Wij hebben genoten van dit aangename verblijf
Na het plaatsen van het toiletgebouw eervorig jaar is het er erg op vooruitgegaan. Er was toen nog wel een verschrikkelijke rioollucht dat door de medewerkers, bijna, is opgelost. Bijna, omdat de rioollucht, met flarden, er nog steeds is. Helaas had de Jachthaven te kampen met de toegangscode en de tags die niet altijd functioneerden. Gelukkig was dat nu in september opgelost. In het toiletgebouw is het bij de wasmachine en droger achter de machines erg stoffig, vies. Ik heb dit vorig jaar ook al aan de orde gesteld maar er is met mijn opmerking niet veel gedaan. Gelukkig was nu in september de radio in het toiletgebouw uit want de muziek van de zender die in de zomer te horen was, was niet voor iedereen geschikt. Echt een pokkenherrie. Vooral 's avonds, maar ja dan is de verantwoordelijke hiervoor er niet bij om er naar te luisteren. Voorstel: als, en het is ook niet altijd nodig, er toch muziek moet worden gehoord ga dan eens te rade bij bedrijven, zoals winkelcentra en andere publieke omgevingen, waar zij hun muziek van krijgen, kopen die geschikt is voor 20-70 jarigen. Het sanitair wordt goed schoon gehouden en de douches zijn lekker. Geen pisstraaltje (excusez le mot). Helaas is, als het buiten donker is, het toetsenbord bij de voordeur van het toiletgebouw slecht te zien. Ik heb dit van de zomer aan de orde gesteld en men zegde me toe dat er iets aan gedaan zal worden. Maar nu in september is dat nog niet gebeurd. Maar ik vind, echt, wat je krijgt voor de prijs in een goede verhouding.
Mooie haven met veel restaurants er om heen.
Het was er zeer gezellig, veel fietsgenot in de omliggende streken. Goede fietsroutes en verscheidenheid routes. Proficiat. Groetjes uit Vlaanderen.
Tot in de puntjes geregeld, keurig sanitair, prima onderhouden camper park, mooie plekken met zicht op jachthaven en dat alles aan de rand van de Biesbosch. Kortom: ORINA met dikke punt op de i.
4 dagen verbleven op de Camperplaats , mooie locatie ruime plaatsen. Sanitair prima netjes en schoon. Schitterende omgeving voor t3 wandelingen en fietsen
Bij het plannen van ons vaarweekend al contact gehad met een van de havenmeesters. Hij vertelde over de omgeving, hoe heea in zijn werk zou gaan en dat er voor kleinere bootjes altijd wel een plek te vinden is. Tijdens het verblijf ook fijn contact gehad, vriendelijk en meedenkend.
Heel goed verzorgde camperplaats. Ruime plekken en heel schoon sanitair. Heel makkelijk reserveren via QR code. Mijn complimenten!
Kurzfristig für eine Nacht gebucht! Ablauf war unproblematisch über die Webseite. Zufahrt über Kennzeichenerkennung. Besser bzw. einfacher geht es nicht! Waren bereits zum 2. Mal dort.
Mooie locatie, zeer schoon sanitair, prima horeca ter plaatse.
Goede ligging en goed verzorgde camperplaats.
Geweldig mooie camperplaats, goede sanitaire voorzieningen en terrein ‘s avonds goed verlicht. Prachtig om rondom tussen de bootjes te staan, extra mooi voor ons als voormalige pleziervaarders.
Alles is top. De plaatsen, het sanitair en heerlijk om te fietsen en te wandelen. Genoeg restaurants oploopafstand. Echter er is 1 minpunt. En dat is de wifi.
Reservierung perfekt
Nieuwe Jachthaven 20
4924BA Drimmelen
Als één van de 9 havens van de gerenommeerde Yacht Havens Group zijn we dé full service haven voor de moderne watersporter en levensgenieter. Van alle gemakken voorzien met één van de mooiste achtertuinen die u kunt vinden!