Overnachting van 1 boot in de haven
Fijne camperplaats met keurige sanitaire voorzieningen, veel horeca en altijd wat te zien in de jachthaven. Een aanrader....
We werden min of meer verplicht om meteen te reserveren EN te betalen toen we op afstand de beschikbaar wilden controleren. Bij aankomst zagen we de locatie en uitzicht, toen besloten hier niet te willen staan. Annuleren was niet mogelijk, want alles gaat automatisch en onpersoonlijk.
kurzfristig spät abends angekommen durch das System alles kein Problem. ruhige Übernachtung alles supi
Heel proper lekker eten
Mooie camperplekken. Handig alles met een code. Plek om af te wassen nog niet in orde, maar kan tijdelijk bij de douches en toiletten.
Beautiful, quiet harbor, with superbly safe, well-maintained jetties for safe mooring! Even your ship wil lyke ith! With tank service and every comfort for water sports enthousiasts. I have been visiting this yacht harbor for more than 20-years, it has grown more and more over the years, in every way. Price setting is, in my opinion, in balance with the service offered. * Friendliness of staff, deserves an extra ***** rating
Prachtige jachthaven, goede voorzieningen, heerlijke restaurants. Kortom genieten voor 1 of meerdere dagen.
Leuke vriendelijk ontvangen
Slechts 1 nacht hier gestaan na simpele online reservering. Jammer dat het nieuwe sanitairgebouw vertraging had opgelopen en dus nog niet klaar was. (Op de website stond nog 29 mei klaar) Kom graag een volgende keer kijken hoe t geworden is. Ik kreeg steeds goede info per mail.
Xx
Alles unkompliziert u sehr gut organisiert
Komplikationslose Abwicklung/Abfertigung bei der online-Buchung und dem automatischen Kfz-Erkennung bei Queck-In/ Queck-Out. Punktabzug nur für die in Bau befindlichen Sanitäranlagen. Dadurch weiter Weg zu WC+Dusche
Mooi om te staan, ruime plaatsen, mooi uitzicht Prachtige fietsomgeving Binnenkort nieuwe sanitaire voorzieningen, zag er al goed uit (was 29/5 nog in opbouw) Makkelijk te boeken via site en duidelijke communicatie via mail Minpuntjes: geen gescheiden afvalcontainers, geen broodjesservice, niet duidelijk waar je de chemische wc kan lozen...
Werden goed geholpen door de havenmeester ,die ons perfect te woord stond met onze vragen
Wir waren übers Wochenende in Yachthafen und nicht nur die Lage hat uns sehr gut gefallen, sondern auch der sehr schöne und moderne Yachthafen. Können wir nur weiterempfehlen.
Alles goed onderhouden en schoon en de mensen zijn zeer vriendelijk! Ik zal er regelmatig terugkeren!
Zeer goed geweest alleen jammer van het nieuwe toiletgebouw dat nog niet af was maar de volgende keer als we komen is het wel af
Een leuke ervaring. Heel rustig. Mooie fietstochten en boottocht. Wij komen zeker nog terug.
Wij vonden het lastig dat het sanitair gebouw nog niet klaar was. En er nu maar 3 douche’s waren voor 32 staanplaatsen. Wij stonden op plaats 3 en daar was heel weinig plaats om te zitten naast de camper. Wel achter de camper maar dan geen zicht op de deur.
Mooie ruime plek. Jammer dat de nieuwe wasgelegenheid nog niet klaar was. We konden geen winkel vinden terwijl dat wel op de plattegrond stond aangegeven. De aangrenzende speelplek is ideaal voor kinderen.
Het was voor ons echter alleen de overnachting, overdag waren we tot in de avond op de boot Mooie schone plek, prachtige speeltuin met barbecue plekken Havengebouw konden we douchen Prima geregeld!
Prima ontvangst. Nette accommodatie. Enige herrie van jeugd en horeca, maar ‘s nachts was het rustig.
Toch maar 7.5 vanwege de onjuiste tariefstelling. Bij de entree staan andere prijzen dan wordt berekend. Dat doet afbruik aan de organisatie.
Alles vorhanden was man braucht. Wir werden wieder kommen. Als Anregung: Ein Brötchenservice am Morgen wäre toll :-)
Als één van de 9 havens van de gerenommeerde Yacht Havens Group zijn we dé full service haven voor de moderne watersporter en levensgenieter. Van alle gemakken voorzien met één van de mooiste achtertuinen die u kunt vinden!