Mooie Camperplaats heel netjes top
Hallo, wir möchten uns bei Ihnen bedanken für den herzlichen Empfang. Ihre Mitarbeiter waren sehr nett und hilfsbereit. Wir werden sie bestimmt noch einmal besuchen.
Het is er erg netjes, verzorgd, schoon en de kwaliteit/prijs verhouding is prima! Je kunt er boodschappen bestellen dat is ook een pluspunt! Honden zijn welkom, mits ze aangelijnd zijn en uiteraard een kakje in een zakje gedaan wordt. Wat ik miste was een soort van uitlaatplaats voor honden, op veel plekken mochten honden niet komen. Dat is op zich geen probleem, dan houdt je het park netjes, maar het was zoeken naar een plek waar ze wel mochten komen.
We komen hier vaker, fijne jachthaven met een mooie speeltuin en genoeg restaurants ed Fijne plek!
Ontzettend mooie camperplaats, mooie uitzicht op de jachten, er is een midgetgolf baan en je kan een rondvaart maken door de biesbosch. Er zijn verschillende leuke eet tenten en uiteraard de bekende steppengras. Net en schoon sanitair, eerlijke prijs voor zo.n mooie uitzicht. We komen zeker nog een keer terug. Heel erg bedankt.
Schöner Wohnmobilstellplatz mit schöner Sicht auf den Jachthafen. Sehr ruhig gelegen. Unkomplizierte Buchung über die Website und schnelle Reaktion auf Fragen per E-Mail.
Zeer goede organisatie, zelfs in drukke momenten.
100% voor elkaar. Locatie en alle faciliteiten.
Prima plek, alle voorzieningen, leuk uitzicht op de jachthaven, restaurants in de buurt. Sanitair prima maar werd niet dagelijks schoon gemaakt. Aantal lampen op de camperplaats waren kapot.
Vind het wel jammer dat je elke keer alles moet invullen als je wifi wilt gebruiken. Zou fijn zijn dat men elke volgende keer automatisch zou kunnen inloggen
Prachtig gelegen, net camperpark met goede voorzieningen.
Ons verblijf hier hebben we als zeer prettig ervaren, het was maar een nachtje op doorreis. Maar we komen zeker nog terug. Misschieten zelfs deze vakantie nog wel .
Problemlose Buchung und Ablauf.
Eerst als passant nu een vaste ligplaats
Haben uns sehr wohl gefühlt ... toller Jachthafen und wunderschöne Natur ! Das Essen im Suchi Restaurant war sehr gut und die Preise stimmen auch ... Danke für das Schöne Wochenende ...:)
Prachtige haven voorzien van alle gemakken en faciliteiten zeer vriendelijk personeel alleen miste is wel een kleine supermarkt gezien de grote van de haven
Heel fijne haven en heel vriendelijk ontvangst stroom en water binnen bereik van de boot ⛴
Mooie verharde grond. Maar als de camperplaats vol staat wel erg onrustig. Dit omdat je achter de camper zit. En dan bij de andere camper zijn ingang zit. Naast de camper kunnen net tafel en stoelen staan. Bij luifel uit nog minder ruimte. Toiletten zijn top en douche ook. De prijs en ruimte is niet inverhouding.
VLotte in en uitcheck regeling (automatisch) Sanitaire zeer proper en top locatie vlakbij alles bij
wij komen terug
Zeker komen we terug.
Eine Sache funktioniert nicht: wenn man online verlängert, funktioniert der aktuelle Zahlencode nicht mehr und der neue wird erst am nächsten Morgen verschickt. Ich hatte Riesenglück, dass das Hafenbüro noch besetzt war. Sonst hätte ich die Nacht ohne Toilette verbringen müssen. Offensichtlich vergibt das System bei Buchung einen Code für das Kennzeichen, der aber nicht kommuniziert wird. Schade ist, dass es im gesamten Hafen keine Bar oder Café gibt, wo man am Abend gemütlich sitzen und etwas trinken kann. Ich hatte im De Witte Huis freundlich nachgefragt und wurde angeschrien, der Außenbereich sei geschlossen, obwohl ich Self Service angeboten hatte.
Makkelijk te teserveren en prima voorzieningen
Fijne haven erg vriendelijk. Een mooie haven.
Goed ontvangen en overzichtelijke haven. Je kunt goed eten in de haven.
Nieuwe Jachthaven 20
4924BA Drimmelen
Als één van de 9 havens van de gerenommeerde Yacht Havens Group zijn we dé full service haven voor de moderne watersporter en levensgenieter. Van alle gemakken voorzien met één van de mooiste achtertuinen die u kunt vinden!