Altijd even netjes, fijn personeel, schoon sanitair en veel mogelijkheid in de haven om te genieten en ontspanning, in een woord: geweldig!!!!
Plaats, sanitair, omgeving goed.
Dit is de eerste keer dat we er waren en zijn aangenaam verrast.
Super gezellige campingspot waar iedereen (ook Belgen en Duitsers) in harmonie samenkomen. Genoeg restaurantjes en activiteiten in de buurt. Hele nette wcgebouwen (met airco!) Kortom; zeker aan te raden!
Goede haven met veel voorzieningen schoon en stil
Mooi ,maar te klein sanitair voor campers en booteigenaars !
Leuke ruime plaatsen, alleen jammer dat er toch camperaars zijn die verkeerd hun camper plaatsen. Ook hadden wij geen wifi verbinding dat wel was toegezegd.
Hele fijne camperplaats , keurig geasfalteerde plaatsen met een aangrenzende groenstrook . Fijne horeca gelegenheden voor elk wat wils , individuele verhuur van bootjes voor het zelfstandig ontdekken van natuurgebied de Biesbosch . Ook georganiseerde boottochten door rederij de Zilvermeeuw, kortom echt de moeite waard voor iedere Camperaar en /of watersportliefhebber .
Prachtige camperplaats, hele goede faciliteiten,goed onderhouden, daar is niets op aan te merken,alleen de prijs die hiervoor betaald moet worden rijst de laatste jaren de pan uit .Met € 29,50 per nacht word het voor sommige mensen echt teveel.
Rustige plek voor een paar nachten. Alles netjes. Jammer dat de wifi waardeloos is en het afval kan niet gesorteerd worden m.u.v. papier, glas en restafval. Een winkeltje terplaatse zou ook leuk zijn.
Ein sehr schöner Stellplatz mit guter Gastronomie in der Nähe. Es gab nur ein Mango mit dem WLAN, ansonsten empfehlen wir den Stellplatz sehr gerne weiter.
Super naar onze zin gehad, heel klein minpuntje dat er bij de plaats geen waterput was.
Begonnen mit der Ankunft, der Hilfe beim Check-In, als unser Code im Spam schlummerte, über die freundlichen Mitarbeiter (Hafenmeister, Lokale, Reinigungsteam usw.), über die Sauerbkei der Anlage und der Sanitäreanlagen, bis hin zum allgemeinen guten Eindruck -. großartig.
Een hele nette Camperplaats
We komen ieder jaar tenminste een paar nachten overnachten en altijd is alles prima geregeld, klantvriendelijk en netjes. De enige kritiek betreft niet de jachthaven, maar wel de hondeneigenaren die niet de moeite nemen om de poep van hun dieren op te ruimen waardoor je op verschillende plekken (zelfs in de speeltuin!) moet uitkijken waar je loopt.
Online gebucht Schöner Ausblick auf die Schiffe Rundgang möglich durch kleine Fähre, die man selbst bedienen kann Toller Spielplatz
Mooi Camper park met goede faciliteiten
Al meerdere malen hebben wij enkele dagen doorgebracht op het Camperpark. Telkens naar volle tevredenheid. Alles is goed geregeld, jammer dat dit keer de kentekenherkenning was uitgeschakeld, maar dat mocht de pret niet drukken.
Goed verzorgde faciliteiten, aangename en rustige camperplaatsen met een mooi uitzicht op de jachthaven. Gezellige eet en drankgelegenheden op het domein.
Een opmerking ,waarom is het nodig om om 6u35 de vuilniscontainers komen leeg te maken en het hele camperterrein wakker te maken ? Dit kan toch ook na 8 uur gebeuren als de meeste gasten toch wakker zijn.
Fijne camperplaats van alle gemakken voorzien aan voorzieningen en restaurants naast de deur. Ook de mix van campers en boten in de passantenhaven geeft iets extra's. Het is ook een prima locatie om per boot of fiets de Biesbosch te gaan verkennen. We hebben hier 4 nachten met plezier gestaan en komen bij gelegenheid graag nog eens terug.
Heerlijk vertoeven en van veel gemakken voorzien. Fantastisch dat er ook boodschappen besteld kunnen worden en die ook nog worden gebracht. Bedankt mensen we hebben volop genoten!
Zeer mooie camperplaats met alle faciliteiten. Zeer veel te beleven in de omgeving. Wij komen zeker nog terug.
Nieuwe Jachthaven 20
4924BA Drimmelen
Als één van de 9 havens van de gerenommeerde Yacht Havens Group zijn we dé full service haven voor de moderne watersporter en levensgenieter. Van alle gemakken voorzien met één van de mooiste achtertuinen die u kunt vinden!