Ik kom al meer dan 10 jaar bij hun en heb 3 auto's bij hun vandaan. Zoals hieronder aangegeven, Klantvriendelijk/ service gericht & deskundig.

Betrouwbaarheid en service!

Al jarenlang een positieve ervaring met Jilis van Mourik Auto's. Klantvriendelijk, oplossingsgericht meedenkend en deskundig. Leenauto mee en de auto is weer netjes gewassen na APK! Bij probleempjes eerlijk advies en altijd weer tot een goede oplossing gekomen. Daarnaast hartelijk ontvangst en fijne sfeer op locatie!

• Klantvriendelijkheid

Zeer tevreden, goede service, klantvriendelijk

Super tevreden

Alles word geweldig geregeld en overlegt

• Klantvriendelijkheid

Het contact is altijd goed en een afspraak is zo gemaakt. Erg tevreden over de service!!

Erg goed!

• Klantvriendelijkheid

Geweldig bedrijf met een optimale service!

Aan dit autobedrijf kunnen heel wat andere autobedrijven een voorbeeld nemen. Eerlijke, vriendelijke, behulpzame mensen die kennis van zaken hebben. Verder heeft het een frisse uitstraling met een jong dynamisch team dat wordt geleid door een prettige eigenaar.

Zeer klantvriendelijk!

ze zijn zeer vriendelijk en ze maken echt tijd voor je , er wordt naar je geluisterd. Advies is heel goed.

• Service N.v.t.

Goede service en klantvriendelijk

Heel goed en snel geholpen

Super service!

Altijd snelle en goede service. Gezellige club werknemers waar je graag je auto aan toe vertrouwt.

• Klantvriendelijkheid

Een top bedrijf met super service!

Nu al een aantal jaren klant, ze staan altijd voor ons klaar! Denken goed met mee zowel in aanschaf als in onderhoud! Een bedrijf waar hard gewerkt wordt, waar ze vriendelijk en meedenkend zijn!

voldoende /goed

prima , en vriendelijke service, minpuntje; het factuurbedrag voor een kleine beurt vond ik behoorlijk tegen vallen !

• Klantvriendelijkheid

Goede service, klantgericht, gewoon een goed bedrijf.

• Klantvriendelijkheid

Meedenkend personeel met veel kennis van zaken.

Mijn garage kon een bepaald probleem met de auto niet vinden en daarom niet oplossen. Naar Jillis gegaan voor een second opinion. Vrijwel direct het probleem gevonden en binnen een dag opgelost. Verder een duidelijke communicerend en vriendelijk team aan medewerkers. Top!

Top Service

Wordt altijd snel en goed geholpen. Ze zijn altijd vriendelijk. Service en kwaliteit staat bij Jilles hoog in het vaandel!

Goed en deskundig geholpen

Geen minpunten!

1e auto nog uit de garage bij Jilis thuis

Ik ben al klant vanuit de garage bij Jilis zijn vader thuis. De paarse peugiot 307. Rijd nu nog steeds auto's van Jilis. Ik kom uit Wijchen, niet naast de deur. Dat wil toch wat zeggen. Altijd vriendelijk en goed behandeld. Eerlijke prijzen en zeer goede service. Ik hoop nog wat jaartjes bij Jilis te kunnen kopen en komen.

Service is geweldig

Ze bellen altijd hoe of wat er aan de hand is en als ie klaar staat... En netjes gewassen. Zeer vriendelijke mensen.

• Klantvriendelijkheid

Geweldige nette en eerlijke service

Ik kom al bij Jilis vanaf mijn eerste auto! Ze geven altijd eerlijke service en leggen alles netjes uit. Ik ben een zeer tevreden klant!

Super bedrijf

Wij hebben er een tweede autootje erbij gekocht en was een C1 (op leeftijd). En wij zijn fanatieke Citroën rijders en ik moet zeggen bij jillis perfecte service. Remblokken hoorde ik schaven en ze zijn vervangen en dit dat we geen garantie hadden. En remschijven hebben wij zelf opdracht gegeven en moesten remschijven betalen. Uurloon was service Een goeie auto gekocht voor weinig en niks mis mee. Eerlijke autohandelaar

vriendelijk personeel

weten voor alles een oplossing, en ook nog betaalbaar.

• Klantvriendelijkheid

Buitengewoon goed geholpen. Men denkt met en voor me.

Topservice

Opnieuw snel geholpen na wat problemen met de auto. Zelfde dag opgelost en ook voorzien van leenauto. Bedankt!

Snel en goed geholpen

Nette prijs en auto weer tip top schoon en netjes

Fijne en vriendelijke personeel

Vertrouwbaar autobedrijf!

Betrouwbaar bedrijf

Snelle facturering en betaling .

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.