Neemt de tijd voor klanten en wordt vakkundig geholpen

Gewoon vriendelijk en vakkundig

super kan niet beter

vind dit een vooral menslievende garage, ze denken met je mee en dat voelt goed

• Klantvriendelijkheid

Zeer tevreden, zowel met aankoop als met het onderhoud

Zowel bij aankoop als bij het onderhoud goed geholpen

• Klantvriendelijkheid

Heel netjes en heel snel

We moesten met spoed een nieuwe auto en Jilis van Maurik heeft me super geholpen bedankt voor de samenwerking

Klantvriendelijk en goede service

tippie: bij afleveren en beetje benzine in de tank gooien/bijvoorbeeld 25%

Prettig zaken gedaan met Jilis we houden van eerlijk aan 2 kanten

Een prima garage

• Klantvriendelijkheid

Goede communicatie en service.

Je wordt goed geholpen. Ook als er zich problemen voor doen probeert men je zo goed mogelijk te helpen en het probleem koste wat het kost op te lossen. Onderlinge communicatie is goed en je wordt altijd op de hoogte gebracht mochten er extra kosten of reparaties aan te pas komen. Ook kan het gebeuren dat zij een foute indicatie maken, maar dan nemen zij de kosten voor zich als het hun fout is. Vervolgens wil ik nog mededelen dat de koffie die je wordt aangeboden zeer lekker is.

Top, eerlijke service

Gewoon goeie en eerlijke service en topkwaliteit

Klantvriendelijk

Altijd klantvriendelijk altijd bellen en overleggen , thuis gebracht geweldig!

• Klantvriendelijkheid

Goede service, klantvriendelijk staat hoog.

Topservice, aardige vakmannen!

Meedenkend, vakkundig, vriendelijk, behulpzaam; kortom een super professioneel autobedrijf waar het om kwaliteit en service gaat!

Tevreden

Een auto gekocht bij Jilles, langs geweest zonder afspraak en dezelfde dag nog de proefrit kunnen maken. Helaas een miscommunicatie tussen mij en verkoper. Wel juist opgelost vervolgens, blij met de aankoop en klantvriendelijkheid.

• Klantvriendelijkheid

Zeer goede ervaring gehad bij dit bedrijf.

Wij zijn keurig geholpen in de aankoop van onze nieuwe auto. Het gehele proces voelde goed en vertrouwt aan.

Keurig

Toppie Keurig geholpen Gr John teeuwe

• Klantvriendelijkheid

Erg fijn bedrijf. Zeer kundig correct en prettig in contact.

Verkoop en afhandeling top

Zeer professioneel en netjes geholpen bij aankoop auto. Ook aflevering auto netjes voor elkaar Doen wat ze zeggen en komen afspraken na.

Supergoed geholpen

Tweede keer dezelfde storing zoals afgesproken binnen de garantie gratis geholpen

• Klantvriendelijkheid

Snel vakkundig en klantgericht!

Bij Jilis denken ze met je mee! Ik kom er al meer dan 12 jaar voor uit Rotterdam naar Geldermalsen rijden.

Prima service, duidelijke communciatie

• Klantvriendelijkheid

Top service, snel en goed

Communicatie is plezierig en snel. Er wordt snel gehandeld en ik wordt goed op de hoogte gebracht. Als er een probleem is wordt er snel gehandeld.

• Klantvriendelijkheid

Ben zeer tevreden met de gang van zaken en service

• Klantvriendelijkheid

Geweldig ervaring met auto bedrijf zeer vriendelijk en wordt snel geholpen

• Klantvriendelijkheid

Met een plotseling pechgeval binnen eigen woonplaats vlot en vakkundig geholpen!

Ik reed een voorband stuk op een trottoirband. Een monteur kwam ter plekke regelen dat ik naar de garage kon rijden. Daar werd vlot een nieuwe band, zelfde merk/type geregeld en kon ik mijn weg vervolgen.

• Klantvriendelijkheid

Uitstekende service voor betaalbare prijs

Sinds enkele jaren klant en nog geen minuut spijt gehad. Staan altijd voor je klaar

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.