goede service

altijd een vriendelijk woord voor je .

• Klantvriendelijkheid

Zeer goede cominicatie en volgens afspraak

Er wordt van te voren gebeld over wat de kosten zijn. Vervolgens krijg je goed advies. En heb je geen onverwachte kosten. Wij raden jilis zeker aan

Eerlijk, helder en meedenkend

Uitstekend geholpen door eerlijke adviezen en mee denken in wat voor de klant het beste is! Een fijn bedrijf waar je je op je gemak voelt.

Duidelijke zaken doen .

Een liefhebbers garage die zaken wil doen . Duidelijk in zijn communicatie en eerlijk in zijn doen en laten. Was 100% een goede ervaring voor ons .

• Klantvriendelijkheid

Wordt keurig geholpen, vriendelijk ook

De afspr die je maakt worden keurig nagekomen. Leenauto ook top dat dit kan ja en als kers op de taart krijg je een schone gewassen auto mee terug. Vooral door gaan zo.

• Klantvriendelijkheid

Geweldige service en vakmanschap.

Heel klantvriendelijk.

• Klantvriendelijkheid

Uitstekende service en zeer betrokken

Dank voor de goede hulp

Uitstekend!

Goede service! Duidelijke communicatie! Afspraken worden nagekomen! Fijn dat er een leenauto was!

• Klantvriendelijkheid

Uitstekende uitleg wat er gedaan moet worden

• Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk en deskundig garagebedrijf.

Ik heb alleen ervaring met de werkplaats dus kan geen oordeel geven over de verkoop afdeling. Gewoon een garagebedrijf waar je je prettig bij voelt. Vriendelijke receptioniste en (deskundige) werkplaatsreceptionist. Werkplaats personeel wat doet waar ze voor opgeleid zijn, het deskundig repareren van voertuigen. Een bedrijf waarbij je goed merkt dat de klant koning is.

prima ervaring goed contact

• Klantvriendelijkheid

Duidelijke communicatie over wat er moest gebeuren en wat de voors en tegens waren van een bepaalde reparatie. Gratis leenauto beschikbaar, dat is erg handig. Vriendelijke mensen.

• Klantvriendelijkheid

Banden van winter naar zomer gewisseld. Bellen netjes als ie klaar staat en ook nog netjes gewassen

Eerlijk en vertrouwd

Staan altijd voor je klaar

vriendelijk en behulpzaam

worden altijd prima en netjes geholpen

klantvriendelijk

klantvriendelijk, snel geholpen

Betrouwbare garage

Garage die een prettige en professionele uitstraling heeft, doordat personeel betrokken en gedreven zijn. Mooie occasions, showroom en werkplaats ondersteunt met een goede website. Ik heb de auto aangeschaft bij jullie middels de prijs voor de auto en de bovag garantie.

Super geholpen

Goed meegedacht en echt super geholpen. Dank jullie wel

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en meedenkend. Ondanks dat we niet gekozen hebben voor de auto bij Jilis van Mouik, toch aardig contact gehouden. Wellicht tot in de toekomst!

Zeer tevreden.

Klantvriendelijk deskundig en meedenkend.

Goede en vriendelijke service

• Klantvriendelijkheid

Zeer jonge verkoper. Maar heel Aardig en vriendelijk. Heeft ons goed geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto. Een toppertje daar moeten jullie zuinig op zijn

• Klantvriendelijkheid

Een zeer fijn bedrijf dat de tijd neemt en een eerlijk advies geeft

We kregen een warm welkom met een duidelijk eerlijk verhaal erbij.

• Service N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Wordt gelijk op een goede manier geholpen.

Apk

Het was erg druk en toch maakten ze tijd om mijn auto nog snel te keuren! Een super service en erg vakkundig!

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.