• Klantvriendelijkheid

Eerlijk oprecht deskundig en betrouwbaar

Altijd goede en eerlijke service van iedere medewerk (st)er

Super geregeld

Goede service, leenfiets of leenauto gratis. Je wordt altijd van tevoren gebeld wat ze aan reparatie of onderhoud uit kunnen voeren en wat het gaat kosten. Service hier is fantastisch.

Geweldige service

Nieuwe fiat 500 gekocht. Stond netjes klaar. Vriendelijk personeel namen ruimschoots de tijd. Nog presentje en 2 gratis wasbeurten gehad....geen wonder dat ik hier al lang kom en blijf komen.

• Klantvriendelijkheid

Goede service en goed geholpen

Arjen en de rest van de verkoop team waren erg vriendelijk en professioneel, ze aarzelde niet toen ik vroeg of ik mijn auto een halve week eerder op kon halen. Ze hebben dat zonder te morren gewoon ingepland, plus dat ze alle gevraagde werkzaamheden nog voor die tijd uitgevoerd hebben. Kortom top!!

Vakkundig, zonder poespas

Aanvankelijk geadviseerd door Arjan. Leuke gast, ooit begonnen in de wasstraat, nu jr. sales. Goed geholpen, ging op mijn verzoek zelfs mee met de proefrit. Hoe druk het ook was. Deal uiteindelijk gesloten met Jilis zelf. Die bleef, ook nadat de koop gesloten was, erg zijn best doen om het mij naar het zin te maken. Prettig zaken doen. Voor het eerst in mijn leven een auto gepind :-)

• Klantvriendelijkheid

Er heeft er maar één de BESTE service!

Al voor het 2e decennia altijd een goede deal kunnen overeenkomen. Niet duur, en geven aan, wat in hun ogen de beste keus zal zijn. Niet duur, altijd klantgericht, met zeker een service die bijblijft!

• Klantvriendelijkheid

Je weet altijd waar je aan toe bent!

Fijne garage, laagdrempelig contact en goede service. Ze denken altijd met ons mee! Ruben informeert ons netjes over de voortgang van de reparatie en wat ongeveer de kosten zijn. En laten ze mij vrij een besluit te nemen wat bij mij past. Ik ben écht tevreden!

Gewoon in 1 woord geweldig

Telefonisch een auto bij Jilis gekocht; in 1 woord perfect! auto stond tijdens de gezellige drukte van de open dag klaar zoals afgesproken. Netjes een beurt gehad, uiterst vriendelijke medewerkers en wat een nette zaak! Een autobedrijf waar je (zelfs op afstand) heel prettig zaken mee kunt doen. Jilis en collega's: heel veel succes in de toekomst!

• Klantvriendelijkheid

Staan echt nog voor de klanten klaar en zoeken altijd naar een passende oplossing

Duidelijk

Alles in overleg top!

• Klantvriendelijkheid

Nette autobedrijf, vriendelijke mensen, goed te woord gestaan, koffie bij de wasstraat enz.

• Klantvriendelijkheid

altijd weten waar je aan toe ben, goed overleg

mensvriendelijke behandeling met een bakkie koffie overleggen wat de kosten zijn, zodat je als klant weet waar je aan toe bent, zijn er problemen kunnen ze samen worden opgelost.

Gewoon super goed

Je wordt altijd goed geholpen

Een fijne. Ontmoeting

Nvt

Heel goed!

Goede service: koffie, gratis autowassen

prima service!

prima service, nu voor de 2e keer een auto hier gekocht en bij de volgende rijden we gewoon weer lang Jilis of daar de geschikte auto staat!

Heel netjes en duidelijk

Heel netjes en duidelijk en alles goed opgelost. Auto rijdt weer als een zonnetje

Goed en netjes geholpen

Wij hebben nog geen voertuig afgenomen, maar hadden wel een soort van overhaast een koopcontract getekend voor een bedrijfswagen waar wij achteraf over twijfelden. De financiering was uiteindelijk ook niet mogelijk en koop is keurig ontbonden. Wij zijn zeer te spreken hoe Jilis dit heeft afgehandeld en ons tegemoet wil komen in de toekomst als we genoeg geld gespaard hebben. Wij hebben ons woord gegeven en hopen over een paar maanden genoeg gespaard te hebben om alsnog bij hem een bedrijfswagen af te nemen. Hartelijk dank Jilis voor je begrip en medewerking, zeer gewaardeerd! Hartelijke groet, Marjolijn & Sander

Top service!

Mijn eerste auto gekocht, super goede service. Goede afspraken kunnen maken over de aankoop. En bij het ophalen stond er nog een kadotje voor me klaar, erg leuk!

Net bedrijf aardige jongens

Kom er graag

Aandacht en overleg

Noodzakelijke werkzaamheden in overleg bepaald. Daarna was de uitvoering aandachtig. Geen tierelantijnen en de rekening was lager dan waar ik rekening mee had gehouden.

• Klantvriendelijkheid

Wat een geweldig bedrijf, wat een service!

Een bedrijf waar eerlijkheid en service hoog in het vaandel staan. Na aflevering van mijn auto waren er 2 puntjes niet helemaal in orde. Dit werd zonder enige discussie of extra kosten razendsnel en tot mijn volle tevredenheid opgelost. Een aanrader dit bedrijf. Jilis en medewerkers; houden zo!

super bedrijf

Op zoek naar een andere auto kwamen we via internet bij Jilis van Mourik uit. Gelijk bij binnenkomst werden we netjes aangesproken en gelijk van koffie voorzien, alle keren dat we er geweest zijn. Communicatie ging ook goed, alles volgens afspraak nagekomen. Top bedrijf. Mochten we weer een andere auto of bestelbus nodig hebben gaan we zeker weer bij Jilis langs. Arjan bedankt!

Altijd uitstekende service!

Kom al een aantal jaren met mijn XC90 bij Jilis en ben erg tevreden over de service. Men denkt mee, communiceert goed en tijdig over de bevindingen en voortgang van het werk. Zien geen problemen maar komen met oplossingen. Aanrader!

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.