Laden reviews...
148 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews geven een voortdurend positief beeld van Jilis Autobedrijven. Klanten noemen vooral vriendelijkheid, professionele vakkennis en snelle service. De ervaringen klinken betrouwbaar en klantgericht, met veel nadruk op duidelijke afspraken en tevreden afhandeling.
Ben al jaren bij Jilis en wordt altijd super geholpen. Goede service en aardig personeel. Zeker aan te bevelen!!!
18 July 2026
Jeanette
Geldermalsen
Ik ben heel goed te vrede een hele goede service echt heel klant vriendelijk
18 July 2026
Conny van steenis
Meteren
Hier sta je als klant nog centraal. Je proeft aan alles dat er liefde en passie is voor auto’s.
Frank
Amersfoort
Netjes geholpen en gedaan wat we hebben afgesproken
stef beusekom
Ge;dermalsen
Goed en duidelijk contact met de verkoper. WhatsApp contact met berichten zoals de "auto staat klaar" met een foto. Zelfs een route kaart voor de proefrit.
Harrold Van der Sleen
HOOGEVEEN
Een goede garage met vriendelijk personeel en de juiste service.
Eli
Van Mourik
Onze ervaring is dat men vriendelijk en niet opdringerig is en luistert naar je wensen. Het aanbod is divers dus keuze genoeg. Bij aflevering van de auto ontdekten we nog een klein krasje wat ook direct werd weggewerkt. We zijn heel tevreden.
14 July 2026
Tom Teelen
Zaltbommel
Goed overleg ook wat er gedaan moet worden
13 July 2026
Ria De Bruine
Geldermalsen
Op zoek naar een nieuwere Ford focus bij Jilis in Geldermansen uitgekomen . Na een korte proefrit besloten de auto te kopen. Na wat geven en nemen waren we er vrij snel uit. Gisteren de auto opgehaald en alles wat toegezegd was is ook gebeurd zoals een beurt , nieuw banden en een nieuwe apk . Kortom , zeer tevreden over autobedrijk Jilis !
9 July 2026
Marko
Oosterhout
De beste spec’s voor een redelijke prijs gezien de leeftijd en lage kilometerstand. Klein misverstand over de accessoires werd zeer schappelijk opgelost.
1 July 2026
Korstiaan
Hoek van Holland
Het probleem dat ik had met m'n auto was niet ernstig, maar wel vervelend: de tankdopklep wilde niet meer open. Onaangekondigd binnengelopen werd ik meteen geholpen en het probleem (voorlopig) opgelost. De definitieve reparatie staat gepland.
30 June 2026
Jos
Geldermalsen
Gevoel van tevredenheid na gesprek en afname van auto.
29 June 2026
Wim Brouwer
Leerdam
Ik ben erg goed geholpen door Arjan. En het is een topservices
24 June 2026
Patricia van de Craats
Rhenen
Wij zijn super vakkundig door Arjan geholpen, We hopen vele veilige kilometers met onze auto te rijden. Maar mocht er iets zijn dan kunnen we altijd bellen. Wij zijn er erg blij mee
20 June 2026
Roeland
Geldermalsen
Een werknemer haalt onze bedrijfsauto thuis op. De dag van keuren hebben we een caddy ter beschikking zodat het werk door kan gaan. Aan het einde van de dag wordt de bedrijfsauto thuis gebracht, gewassen en wel!
15 June 2026
Joël
Sprang-Capelle
Ik kwam aan en de auto stond al mooi klaar. De vragen die we hadden werden gelijk beantwoord. We gingen een proefrit maken en was gelijk verliefd op de Audi A3. Na de proefrit gingen we het papier werk regelen en merkte bij alles een open houding, dat gaf een goed gevoel. Een week later kwam ik de auto ophalen. Was ook een fijne ervaring. Laatste puntjes geregeld en ik kon weg rijden in mijn nieuwe auto. Dankjulliewel voor deze fijne ervaring.
14 June 2026
Esra
Huizen
Top service
13 June 2026
David
Geldermalsen
Goede en snelle service en snelle reparatie
Leo De Groot
Geldermalsen
Heel fijn geholpen. Overleg over kosten was heel fijn en een goed advies gekregen.
Berthine Hardeman
Rhenen
Het is mijn eerste auto die ik koop en de service was goed. 5 sterren geef ik bijna nooit omdat er altijd iets te verbeteren valt. Voor mij was het nu prima en weet ik over een poosje oh ja dat is toch wel handig dat ze dit ook melden bij aankoop van een auto als je dit nog nooit gedaan hebt. Maar dat weet ik nu nog niet.
Jolanda Udo
Geldermalsen
Ik ben geweldig geholpen en van tevoren goed geïnformeerd!
Teun
Geldermalsen
Een mooi autobedrijf met een een breed aanbod aan occasions. Ik ben geholpen door Reijen, een jongeman die duidelijk zijn werk leuk vindt en zich keurig aan gemaakte afspraken houdt.
8 June 2026
Joy
Barendrecht
Van aankoop tot aflevering auto, alles goed geregeld. Klantvriendelijk
7 June 2026
Joeri
Sengers
Partner en ik waren op zoek naar een Ford Focus wagon. We hebben hun gevonden via Autoscout want dat was wat in ons budget paste met de eisen die we hadden. Enorm goed geholpen door Rijen Lagerweij, jonge knul die daar stage loopt voor zijn studie, maar heeft ons enorm goed geholpen en heeft zeker ook kennis van het vak en daardoor hebben we ook op dezelfde dag het besluit genomen om de wagen te kopen. Ook heeft hij de auto aan ons afgeleverd en rij er met veel plezier mee in de rondte. Goede en eerlijke ervaring daar gehad, zeker een aanrader
6 June 2026
Rick
Heenvliet
Deze week mijn nieuwe occasion opgehaald. Aflevering keurig en plezierig geregeld. Jiles is voor ons een blijvertje.
5 June 2026
Co
Tiel
Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.
Gerdina s Hof 33
4191 MX Geldermalsen