Zekerheid en Topkwaliteit vindt je bij Jilis Autobedrijven altijd !!

Fijn zaken doen met Jilis én ... opnieuw in al de jaren dat ik al klant bij hen ben tot een goede inruildeal weten te komen en afgelopen zonnige Zaterdagochtend mijn in nieuwstaat gepoetste BMW 430i M-uitvoering in ontvangst moge nemen. Echte perfecte service waar eigenlijk niets op aan te merken is. Mannen bedankt én tot een volgende keer.

Professioneel kontakt

Na een goed gesprek met de verkoper heb ik een deal gesloten en een mooie Audi etron gekocht met inruil van mijn oude auto .

Uitstekend!

Occasion gekocht. Bij het ophalen een klein deukje in de deur. Deze werd kosteloos en direct verwijderd. Topservice. Erg vriendelijke verkoper.

a

a

Gastvrij en klantvriendelijk

Na een gerichte zoektocht uitgekomen bij Jilis. Vanaf het begin een welkom gevoel gehad. Er wordt tijd voor je gemaakt en meegedacht ten aanzien van je wensen. Verdere afhandeling en communicatie verloopt duidelijk en prettig. Mensen met passie voor hun werk! Dank Arjan!

Great experience with Jilis Autobedrijven

What a great experience it was purchasing a car from Jilis Autobedrijven. Arjan was a pleasure to deal with — friendly, professional, and always available to answer any questions about the car and the service. The entire process was smooth and straightforward from start to finish. I highly recommend Jilis Autobedrijven to anyone looking to buy a car.

Net nuchter autobedrijf

Bij Jan Arends, Jilis Autobedrijven een auto gevonden, keurig te woord gestaan en proefrit gemaakt. Geen poespas maar nuchtere houding Jan (prettig). Aandachtspunten auto, voor zover voor mij op dat moment te zien, in de werkplaats aangepakt inclusief het oplossen van een olielekkage en een grote beurt. Auto was niet schoon, met name interieur, dus zelf nog wel moeten poetsen.

Super service

Vriendelijk, vakkundig en top service

Alles volgens afspraak

Vriendelijk en deskundig

• Klantvriendelijkheid

Goede service snel contact bij vragen

Auto direct kunnen bekijken ook zonder afspraak dit was een aangename verassing. De rest liep soepel en contact was snel en duidelijk.

• Klantvriendelijkheid

Het zijn allemaal toppers bij Jilis Autobedrijven!

Er wordt goed met je meegedacht, snelle en goede service!

Goede contacten Duidelijke afspraken Service boven verwachting

• Klantvriendelijkheid

Super fijne mensen vanaf het eerste bakkie

Je voelt je meteen welkom en serieus genomen. Geen snelle jongens die je een auto proberen te verkopen, maar echt kijken en luisteren wat je zoekt en waarom. Topservice.

• Klantvriendelijkheid

Heb vorige week mijn auto opgehaald. Schoon en netjes afgeleverd. Afspraken zijn goed nagekomen. Ook voor de leerling verkoopmedewerker een mooie dag omdat dit zijn 1ste auto is die hij heeft verkocht in zijn toekomstige carriere. Gr.Santino

fijne snelle service

Fijne en snelle service, denken goed met je mee.

Top bedrijf

Een bedrijf zonder mooie praatjes of beloftes. Ze doen wat ze beloven met een zeer goede informatie door Ruben

• Klantvriendelijkheid

Grote beurt wordt kleine beurt

Een grote beurt wordt een kleine beurt Grote beurt. Ha, zegt de doorsnee garage, lekker geld verdienen. Veel vervangen, veel vernieuwen. Een grote beurt is niet voor niets. Och, zegt een klant, och, och. Grote beurt. Nu al? Pijn in mijn platte portemonnee. En moet dat allemaal wel? Echt? Maar goed, het overkomt me, de agenda zegt het. Het jaar is voorbij. Ik breng de auto weg, ga gedwee naar huis, en wacht gespannen op het ramptelefoontje, dat zegt dat nog meer onderdelen moeten worden vervangen. En jawel, daar komt het. Ringggg. Ruben: zeg Hannes, je komt voor een grote beurt, maar dat hoeft niet. Niet? Waarom niet? Ruben: Je hebt maar weinig kilometers gereden en we vervangen geen onderdelen die nog redelijk goed zijn en nog een jaartje meekunnen. O die Ruben toch. Ik kan wel juichen. Een grote beurt wordt een kleine beurt. Dat kan alleen bij Jilis. Service die bijblijft. Zeker. Jilis.

• Klantvriendelijkheid

eerlijke garage met mooie auto's

snel de verkoop afgehandeld

Gewoon top

Service is goed en zeer vriendelijk Communicatie ook zeer duidelijk

Altijd fijn contact

Geen op of aanmerkingen, altijd goed geregeld.

Zeer positieve ervaring!

Het personeel is heel klantvriendelijke en mijn auto rijdt weer als een zonnetje.

• Klantvriendelijkheid

je wordt altijd vriendelijk geholpen

• Klantvriendelijkheid

Goede ontvangst en goed geholpen en de koffie stond klaar

Heel tevreden

Goede service en bij onverwachte kosten altijd eerst overleg

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.