VH-Promotie is top!
Goed advies, super vriendelijk, prijs/kwaliteit-verhouding oké en hele snelle levering. VH-Promotie is top voor mooie relatiegeschenken!
27 October 2022
Review overzicht
27 October 2022
Gerrie
Huissen
Snelle levering en goed contact!
18 October 2022
Ronald
Assen
Ik had diverse rugzakjes/gymtasjes van gerecyclede petflessen gekocht. Alleen al het feit dat ze dat verkopen, vind ik mooi. Maar toen bleek dat niet alle kleuren die ik wilde hebben, beschikbaar waren. Daarover kreeg ik op zondag binnen korte tijd nadat ik had besteld, keurig een berichtje. Toen ik aangaf dat ik ze eigenlijk wel snel nodig had, hebben ze uit een andere voorraad - kennelijk hun eigen voorraad voor promotiedoeleinden - alsnog de kleuren gehaald die ik wilde. En dus had ik alles keurig op tijd binnen. Betere service kan wat mij betreft niet! Dus ja, ik ben zeer tevreden!
15 October 2022
Jorieke
Leiden
Jos komt ze afspraken na Je kunt er mee overleggen Hij komt hier al verschillende jaren Ga zo door groetjes Berg accus De Valk
14 October 2022
Berg accu
de valk
Fijn bedrijf om samen mee te werken. Denkt met je mee, komt afspraken na, heeft goede promotiematerialen en snelle levering. Ga vooral zo door!
25 August 2022
Jessica
Den Dolder
We hadden onze bestelling zeker op tijd nodig voor ons huwelijk… na persoonlijk contact met de zaakvoerder werden we goed op de hoogte gehouden van het verzendingsproces… de bestelling was ruim op tijd geleverd! Alles tip top in orde! Bedankt
12 August 2022
Liesbeth
België
Wij hadden handwaaiers besteld voor onze bruiloft. Deze waren helaas niet meer op korte termijn op voorraad maar wij ontvingen al snel een reactie met een aanbod voor een alternatief en deze werd vervolgens snel op de post gedaan zodat alles op tijd binnen was voor de bruiloft. Vervolgens nog een lieve kaart gekregen van het team om te feliciteren. Super bedankt!
2 August 2022
Shelly
Amsterdam
Geweldige service en mooie promotiematerialen
23 July 2022
Rian
Eindhoven
Zeer goede communicatie, goede kwaliteit & snelle levering!
11 July 2022
Renate
Wapse
Goed contact, denkt graag mee en komt afspraken na.
7 July 2022
Jan
Barneveld
Wij wilden 50 drinkflessen bestellen en hadden moeite met een goede prijs te vinden voor zo'n kleine oplage. VH-Promotie heeft echter zeer nette prijzen voor bedrijven die kleinere oplages wil bestellen en daarom hebben we hier gelijk besteld. De communicatie liep vlot en duidelijk. We konden zorgeloos wachten op onze flessen die netjes op de afgesproken dag bezorgd werden. De flessen zijn fraai bedrukt en wij kunnen onze relaties een glimlach op het gezicht bezorgen! VH-Promotie bedankt, tot de volgende keer!
27 June 2022
Calvin
Amsterdam
Alles volgens planning geleverd gekregen.
22 June 2022
Berry
Kootwijkerbroek
Via VH-Promotie waterflessen laten bedrukken. De communicatie verliep soepel. Als ik vragen had kreeg ik snel antwoord, dit werkte erg prettig. Inmiddels de waterflessen ontvangen via de pakketdienst. Over het resultaat ben ik meer dan tevreden! VH-Promotie is zeker een aanrader voor het bestellen van relatiegeschenken.
16 June 2022
C
Uddel
zeer goed
24 May 2022
Dirk van den Akker
6716 BE EDE
Bedankt Jos, netjes geregeld allemaal!
23 March 2022
Marcel
Lunteren
Jos zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, en daar houden wij van. Goor Metaal BV Lunteren
14 March 2022
Evert
Lunteren
Ik doe al jaren zaken met Jos naar alle tevredenheid en hij heeft mij nog nooit teleurgesteld
8 March 2022
Eric
Utrecht
ze doen erg hun best om alles zo snel mogelijk de leveren
4 December 2021
Jolanda
apeldoorn
Erg fijn dat alle afwijkingen die nodig zijn in goed overleg worden genomen en er is ruime keuze van producten en bedrukking.
3 December 2021
Maarten
Wijk bij Duurstede
Van het bestellen van een relatiegeschenk bij VH-Promotie heb je drie keer plezier. 1. Bij het bestellen: het advies is professioneel, de communicatie is helder en de verkoper is heel prettig in de omgang. 2. Bij ontvangst: snelle levering van mooie producten en precies volgens afspraak. 3. En tot slot bij het weggeven als je de leuke reacties van de ontvangers hoort! Bravo VH-Promotie. Tot een volgende keer.
29 November 2021
Gerrie Teunissen
Goede contacten
12 November 2021
Gert
Nijkerk
Vriendelijk en niet opdringen heel leuk
1 November 2021
Erik
Harskamp
Al jaren heb ik een prettige samenwerking, en hetgeen wat we samen uitzoeken als relatiegeschenk wordt altijd erg gewaardeerd.
11 September 2021
Ingrid
Amersfoort
10 September 2021
Bart
Lunteren
Goede uitleg en geen opdringerige verkoper.
13 August 2021
Jan-willem
Wekerom
Bent u op zoek naar unieke relatiegeschenken die perfect passen bij uw bedrijf of evenement? Dan bent u bij VH-Promotie aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk relatiegeschenken en bieden een breed scala aan bedrukte artikelen.
Onze focus ligt op het leveren van producten van hoge kwaliteit die uw bedrijf of evenement perfect vertegenwoordigen. Wij begrijpen dat elk bedrijf en evenement uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op uw wensen en behoeften.
VH-Promotie heeft ook specifieke expertise in diverse branches, zoals de horeca, bouw en zorg. We begrijpen de verschillende behoeften van deze sectoren en bieden oplossingen die daarop aansluiten. Daarnaast hebben we ook specifieke geschenken voor diverse gelegenheden, zoals kerst, jubilea en beurzen.
Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom bieden wij ook een breed scala aan duurzame producten. Deze producten zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn vaak ook biologisch afbreekbaar of recyclebaar. Zo kunt u uw bedrijf op een milieubewuste manier promoten.
Kortom, bij VH-Promotie kunt u rekenen op kwaliteit, maatwerk, expertise en duurzaamheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf of evenement.
Groenestraat 16
6691 HJ Gendt