Goed verzorgd
Alles prima verlopen, mooie locatie, vriendelijk personeel
6 July 2022
G Witzel
ALKMAAR
Mooie locatie, fijne sfeer en vriendelijk en professioneel personeel.
5 July 2022
S.
Castricum
Alleen sommige personeelsleden niet vriendelijk met koffie.voor de rest perfect
11 June 2022
R.
Beverwijk
De crematie was mede dankzij de ligging en de mooie vormgeving van de zaal met vleugel erg mooi. Prettige sfeer binnen. Personeel was op zich vriendelijk maar zou iets meer aandacht mogen besteden aan directe familie. Even zorgen dat bijvoorbeeld de partner van de overledene wat te drinken krijgt. Minpunt: de online sessie van de crematie (de muziek met bijpassende foto's) was er dezelfde avond (crematie was in de middag) al afgehaald en online niet meer te zien. Hier waren wij niet van op de hoogte en kwam bot over. Ondanks dit minpuntje zouden we hier wel weer naar toe gaan.
7 June 2022
Marieke Walter
ALKMAAR
Voor ons was de uitvaart een 100% score alles was prima geregeld met zeer veel respect voor de overledene. Daarnaast is de lokatie ook zeer aan te bevelen.
7 June 2022
Ton van Dijk
ALKMAAR
Prachtige locatie, goede ontvangst en goede verzorging.
6 June 2022
Gerda
Oudkarspel
Crematorium Alkmaar biedt een plek voor een persoonlijk en warm afscheid. De familiekamer biedt de mogelijkheid om in rust en met privacy de laatste dagen tot de uitvaart samen te komen. Ook de verzorging voor het samenzijn na de dienst is uitstekend verzorgd.
3 June 2022
A
Alkmaar
Het kunnen gebruiken van de 24 uurs kamer was een goede keuze voor ons om afscheidsmomenten op eigen wijze te kunnen invullen. De kamer is mooi ingericht en de wand decoratie passend. Het Grant café is sfeervol ingericht en doelmatig het personeel verzorgde op met de achtergrond de regie van het condoleance moment . De aparte afscheidskamer was voor iedereen fijn voor een eigen moment van afscheid te kunnen beleven. De basis urn container vind ik mooi van vormgeving en leuk de wikkel keuze die het persoonlijk maakt.
23 May 2022
E.
Alkmaar
Om kort te gaan: de ervaringen met het uitvaartcentrum en crematorium zijn louter positief. De ontvangst was prettig, de dienst vlekkeloos, en volledig zoals ik die in mijn hoofd had. Er was een klein verschil van inzicht met de uitvaartverzorger over de afmeting van de familiekamer. De kleinkinderen moesten eerst in de ontvangstruimte blijven wachten, terwijl er naar mijn mening plek genoeg was. Dat was een wat vreemde ontmoeting dat ik mijn zoon in de aula pas kon begroeten.
15 May 2022
Patrick
Hoofddorp
Mooie serene omgeving, goede begeleiding en goede bediening.
14 May 2022
E.W.
Haarlem
Alles tot in detail goed en in de juiste sfeer verlopen crematie. Zeer vriendelijke en medelevende medewerkers. Hele mooie lokaties.
4 May 2022
F. Hart
Alkmaar
Een hele mooie aula met uitzicht over de velden. Het straalt rust uit.
23 March 2022
D.
Purmerend
Erg mooi gelegen locatie Zonwering aanbevolen in aula vanwege overmaat aan licht, die zichtbaarheid van foto's/ beelden op de tv-monitor verminderde
22 March 2022
Peter
Hilversum
Stijl vol gebouw ,mooie ligging, en vriendelijke benadering van personeel.
19 March 2022
Lenie
Egmond Binnen
De accommodatie was goed geregeld, rustige sfeer en goede verzorging.
15 March 2022
A.M. van Mierlo
Alkmaar
Personeel dacht mee oa over de Corona maatregelen. Vriendelijke mensen. Alles verliep soepel. De foto’s en muziek uploaden was wel ingewikkeld
13 March 2022
M
Alkmaar
Iedereen was goed op de hoogte hoe we het wilde. En zo verliep het ook. Zeer tevreden.
11 March 2022
S.
Schermerhorn
Alles was tot in de puntjes geregeld. Aardige medewerkers. Mooie ruimtes
11 March 2022
M.D.
Obdam
Wij hebben alleen gebruik gemaakt van het cremeren van mijn vrouw. Ik ben blij dat ik haar gedag heb kunnen zeggen bij het ingaan van de oven.
10 March 2022
J.P.J.M.
Alkmaar
Ben begeleid door uitvaartbegeleiding Charon, deze heeft alles tot in de puntjes verzorgt en gecombineerd met de mogelijkheden bij het crematorium en uitvaartcentrum te Alkmaar hebben wij ondanks het grote verdriet een heel mooi afscheid kunnen hebben.
27 February 2022
E.C.M.
Koedijk
Een hele fijne ervaring, prima service. Mooi gebouw, mooi uitzicht. Goede kwaliteit van de opname.
José
Uitgeest
Bij overlijden contact opgenomen en werden op een aangename en rustige manier geholpen met eea. Ook veel raad gekregen. Wij waren met een heel.klein ploegje mensen. Uitvaart was daarom heel intiem en mooi.
Ruud Melchers
Egmond aan Zee
Prachtige locatie, mooie zaal incl. uitzicht. 1 punt: het was ijs- en ijskoud!! Dat was echt jammer. Jammer dat die kou niet van te voren gecommuniceerd was.
P.
Alkmaar
Alles netjes verlopen en alles mooi vooral de uitzicht heb ik van genoten.
23 February 2022
Ronald de Boer
Sint Pancras
Een mooie ruimte met mooi uitzicht, ontvangst prima, goed verzorgde koffie en broodjes. Kortom we hebben mede dankzij jullie een mooie uitvaart beleefd.
10 February 2022
G.
Alkmaar
Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar is gevestigd aan de rand van Alkmaar, midden in het polderlandschap van de Egmondermeer. De locatie is uitstekend bereikbaar en heeft ruime parkeermogelijkheden.
Het uniek ontworpen uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen. De faciliteiten, dienstverlening en mogelijkheden zijn veelzijdig.
Meerweg 11
1816 MG Alkmaar