Fijn bedrijf

Wij hadden een fijne ervaring met dit bedrijf. Auto waar we proef mee gingen rijden stond gepoetst binnen. Omdat ik snel een andere auto nodig had werd er mee gedacht en voorgesteld om de auto de volgende dag af te leveren en een paar dagen later de onderhoudsbeurt. Heel erg fijn vond ik dit!!!

Ze luisteren goed naar je. En kijken of ze een oplossing kunnen bieden. Wij vonden dat prettig en hebben hier dan ook een auto gekocht.

Fijn en goed geholpen

Fijne zaak, goed geholpen en alles is vlekkeloos verlopen.

Zeer goed en prettig geholpen.

John heeft ons heel goed geholpen. Goede service, fijn contact. Een betrouwbare organisatie. Komen al hun afspraken na.

Goed vertrouwen

Afgelopen maand heb ik een Lynk & Co 01 gekocht bij IVA Bleiswijk. Bij aankomst werden we direct door Jasper uiterst vriendelijk ontvangen en voelde het direct goed aan. Na een proefrit en een kort gesprek zijn we tot een goede overeenkomst gekomen. Bij het ophalen van de auto werd direct gemeld dat er wat oneffen heden op de auto zaten. Deze zijn snel hersteld! Jasper, bedankt voor de goede service!

Goede ervaringen

Vanuit een andere ervaring bij IVA terechtgekomen. Gebeld voor een afspraak. Op de afgesproken datum keurig ontvangen door John. Betreffende auto stond al netjes klaar voor de proefrit. Uiteindelijk was de deal snel beklonken en heb ik mijn auto ingeruild. Aflevering was ook nog een week eerder dan afgesproken. Kortom superservice.

Goede ervaring

Onze ervaring bij IVA Bleiswijk was goed, we zijn vlot geholpen, er was duidelijke en goede communicatie. Ze zijn heel flexibel en denken graag mee. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst!

Uitstekende service en een goede prijs!

Ik was op al een tijdje op zoek naar een toffe mini en Justin heeft die voor me gevonden. Ik kreeg een mooi aanbod voor het inruilen van mijn oude auto en ben zeer te spreken over de service en aandacht die ik tijdens het hele proces ontving.

Gastvrij, vertrouwd en behulpzaam

Wij zijn zeer te spreken over verkoper John, die ons een gastvrij, eerlijk, betrouwbaar gevoel gaf. Hij kwam niet over als een standaard autoverkoper, die koste wat kost een auto wildd verkopen aan ons, maar hij was meer adviserend over onze keuze. Hij was erg behulpzaam en adequaat met onze vragen over de alarmklasse. Wij hebben een positief beeld/gevoel over IVA Bleijswijk.

Blij met aankoop alles, super relaxed

Ik heb vandaag mijn nieuwe auto opgehaald. Ik ben helemaal blij! Ik ging voor een jonge occasion maar na een proefrit en en hele mooie inruilprijs van mijn oude wagen was de deal rond. Hele relaxte sfeer zonder opsmuk. Davey bedankt voor je hulp bij het koppelen van mijn telefoon. Goede service en open communicatie. Bedankt

Hele fijne zaak

Ik heb hier een ford puma gekocht die ik had gezien bij hun via Bovag! Maar wat een fijne zaak en we zijn heel goed geholpen door Jasper. Na een proefrit een fijn gesprek gehad en de wagen gekocht, en in een week was die klaar. Ik raad het zeker aan dat als je een mooie auto zoekt je hier terecht kan. Jasper nogmaals bedankt voor deze fijne ervaring.

Heldere afspraken met een nette overdracht.

Ik was even in de war van het industrieterrein waar naar ik geleid ben. Maar op het terrein stonden alleen maar mooie nette auto’s. Ook de afwikkeling met de verkoper ging professioneel en met heldere afspraken. Een autobedrijf waar je nog eens terug wilt komen.

Klantvriendelijk en uitstekende service

Kortgeleden heb ik mijn Peugeot 308 SW aangeschaft bij IVA Bleiswijk. John heeft mij ontzettend goed geholpen. Kort na aanschaf bleek er een probleem met de voorbanden. Dit is door IVA Bleiswijk keurig opgelost. Dik tevreden, echt een aanrader. Jan Kuipers

Fantastisch!!

Geweldig geholpen Auto perfect afgeleverd, een echte aanrader zo zijn er niet veel garages meer van!

Tot nu toe mijn beste ervaring ooit!

Vanaf het moment dat ik een proefritje ging maken ( auto stond al klaar) tot het moment van koop heb ik altijd een eerlijk en open communicatie ervaren met Davy. Mijn Lynck&co is opgeleverd zoals afgesproken en de inruil van mijn oude auto is ook zonder problemen verlopen. De kans dat ik in de toekomst nogmaals bij IVA een auto ga kopen is heel groot!!. Ik zou iedereen willen aanraden om bij IVA langs te gaan mocht daar een auto staan van jou keuze!!!

Super goede en snelle service

Mijn trouwe Seat Althea XL liet mij naar meer dan 16 jaar in de steek. Nog wel te repareren maar wij keken al ruim 3 jaar naar de Lynk & Co uit. Voor ons was het nu het juiste moment om geen kosten meer te maken maar de auto in te ruilen. Via via hadden wij gehoord van het bedrijf IVA Bleiswijk als je een goede voordelige Lynk & Co wilt moet je toch daar eens gaan kijken. Eerst ons even op de website gekeken en daar gekeken welke auto het beste bij ons past. Wij zochten een jonge auto met weinig kilometers en vonden een Lynk & Co met 16051 km op de teller. De zelfde avond even gebeld met IVA Bleiswijk en een afspraak gemaakt voor de volgende ochtend. We werden zeer netjes ontvangen met een heerlijk kopje koffie door Jasper erg vriendelijk en zeker niet opdringerig. De auto stond al klaar en na controle van mijn rijbewijs mochten wij de auto meenemen om even te kijken of hij bij onze wensen paste. Na de proefrit konden wij op een rustige manier beslissen wat wij wilden dit gaf ons een goed gevoel. De Seat werd nog getaxeerd en na wat onderhandelen met Jasper en zijn collega kwamen wij tot een goede deal. De auto heeft nog een grote beurt gehad bij de dealer en er keurig netjes bijgezet. Geheel gepoetst van buiten en binnen niet van nieuw te onderscheiden eigenlijk. Dag van levering (sneller dan verwacht) werd alles nog eens extra uitgelegd door Jasper daar werd echt de tijd voorgenomen. Wij zijn erg tevreden hoe wij door hem te woord werden gestaan onze dank daarvoor. Helaas kan ik maar vijf sterren geven maar hij verdiend er zeker tien.

Tevreden!

Ik heb mijn auto gekocht via Iva Bleiswijk. Verkoper John heeft mij goed geholpen en we kwamen vrij snel tot een deal. Een proefrit maken was geen probleem, en voor verdere vragen kon ik zelfs na openingstijden terecht. Zeker een aanrader!

super bedrijf

heb vandaag mij LYNK&co op gehaald . ze hebben netjes mooie gepoetst en alle punten wat wij hebben gesproken na gekomen. ben goed behandeld en goed service . zeer te vrede . bedankt team van IVA BLEISWIJK

Superfijne auto gekocht bij IVA

Wij hebben een superfijne Audi Q3 gekocht bij Davy van IVA Bleiswijk. De communicatie verliep top, we kregen een prima prijs voor onze inruilauto en de Audi stond op de afgesproken dag en tijd gepoetst, gekeurd en voorzien van een grote beurt op ons te wachten. De auto bleek bij keuring nieuwe banden nodig te hebben. Die kosten heeft IVA netjes op zich genomen. Davy, bedankt voor de leuke gesprekken en de koffie, en de fijne manier van zakendoen!

Prima zaak en prachtige auto's. Voor elk wat wils

Dik tevreden met de aankoop van de Peugeot 2008. Prettig geholpen. IVA Bleiswijk is een aanrader. Voldoet aan alle verwachtingen.

Eerste indruk van het bedrijf was fijn. Goed gesprek en veel vragen kunnen stellen. Nadien aantal keer terug voor proefrit en dat was geen enkel probleem. Auto nog voor onze vakantie keurig afgeleverd. Nu dikke 3500 km meegereden (plus caravan) en dat was fantastisch. Hopelijk nog veel jaren plezier van onze aankoop.

Vriendelijke mensen, nette deal

En een heerlijk picolientje bij het ophalen. Auto is netjes, deal was snel gemaakt

Wij zij heel vriendelijk ontvangen en geen vraag was teveel echt een aanrader voor iedereen Zou zeker nog eens een wagen kopen daar zeer tevreden

keurige mensen top

zeer goed en netjes bediend

Super geholpen! Alles verliep snel en soepel.

Goede en persoonlijke service bij Iva Bleiswijk. Ik voelde me echt geholpen bij het kiezen van mijn Lynk & Co. Ben er heel tevreden mee!

Hoefweg 235

2665 LB Bleiswijk

Over IVA Bleiswijk

Wij zijn IVA Bleiswijk. Een autogroothandel met al 25 jaar ervaring in de Automotive wereld. Door ons brede netwerk beschikken wij over een unieke voorraad van jong gebruikte occasions met lage kilometerstanden. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Iedereen is bij ons welkom. Daarnaast zijn wij een BOVAG erkend autobedrijf. Met een oppervlakte van 12.000 m2 is er bij ons genoeg te bekijken zowel binnen als buiten. Onze dagelijks wisselende voorraad bestaat zowel uit personenauto’s als bedrijfswagens. Wij leveren standaard onze auto’s rijklaar af zonder extra bijkomende kosten met 6 maanden BOVAG garantie. Met gemiddeld 250 occasions op voorraad is er voor ieder wat wils. Ons enthousiaste team van verkopers staan voor u en al uw vragen klaar. U kunt ons bereiken per mail, whatsapp, telefonisch of via een van onze Social Media kanalen.