Bedankt voor de positieve beoordeling. We hebben het graag gedaan en mooi om te zien er significante maatregelen zijn getroffen om en energie te besparen!
Beste Karin, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor een beoordeling. Een hele fijne om het jaar mee af te sluiten! Met vriendelijke groet, Michiel
Bedankt Ivanka, Jullie nieuwe groepenkast is helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst. Vriendelijke groet, Michiel
Bedankt voor de positieve beoordeling. Graag gedaan en complimenten voor de grondige aanpak wat betreft het aanbrengen van isolatie. Vriendelijke groet, Michiel
Beste Hans, Bedankt voor de positieve feedback. Het was een mooie opdracht waar we met plezier aan gewerkt hebben. Hopelijk leidt tot de verduurzaming van het saunacomplex met een grote energiebesparing! Met vriendelijke groet, Michiel
Beste heer Kok, Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn dat we u konden helpen aan een energielabel binnen de nodige termijn. Met vriendelijke groet, Michiel
Beste Ivo, Bedankt voor uw positieve reactie. Het geeft ons ook voldoening om te werken met een partij met ambitie voor verduurzaming. Hopelijk is het onderzoek aanleiding tot verdere maatregelen om energie te besparen. Met vriendelijke groet, Michiel
Het was mooi dat we u zo snel van dienst konden zijn. Graag gedaan en bedankt voor uw de reactie!
Bedankt voor de positieve beoordeling en graag gedaan!
Tom, nog bedankt voor uw positieve reactie! Jullie hebben het al aardig goed voor elkaar. Ik hoop dat jullie met het advies het gasverbruik flink kunnen terugdringen. Als er nog hulp gewenst is horen we het graag. Vanaf 1 oktober is er een subsidie van het RVO voor beschikbaar die voor kleinverbruikers in het MKB 80% van de kosten voor advies en regie m.b.t verduurzamingsmaatregelen vergoed tot 2500 euro. Wellicht interessant om jullie nog verder te kunnen helpen met verduurzaming. Met vriendelijke groet, Michiel
Groene Cadans is een advies- en projectmanagementbureau gericht op het realiseren van een CO2-neutrale energiehuishouding voor uw organisatie. Wij leiden middelgrote én grootverbruikers van energie door de energietransitie en voorzien gebouwen van zonnestroom. Heeft uw organisatie een jaarlijks energieverbruik van 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas of een geschikt dakoppervlak voor zonnepanelen, dan staan wij voor u klaar. Met onze aanpak voldoet u niet alleen aan wettelijke verplichtingen, maar krijgt u inzicht in de beste route naar CO2-neutraal met een partij die dat met u realiseert.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.