Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Groene Cadans B.V.

Groene Cadans is een advies- en projectmanagementbureau gericht op het realiseren van een CO2-neutrale energiehuishouding voor uw organisatie. Wij leiden middelgrote én grootverbruikers van energie door de energietransitie en voorzien gebouwen van zonnestroom. Heeft uw organisatie een jaarlijks energieverbruik van 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas of een geschikt dakoppervlak voor zonnepanelen, dan staan wij voor u klaar. Met onze aanpak voldoet u niet alleen aan wettelijke verplichtingen, maar krijgt u inzicht in de beste route naar CO2-neutraal met een partij die dat met u realiseert.

Over Techniek Nederland

Techniek Nederland is de belangrijkste vereniging voor ondernemers in de installatiebranche, de technische dienstverlening en de elektrotechnische detailhandel. De leden van de vereniging zijn technische experts en dienstverleners op een breed terrein. Ze plaatsen niet alleen technische systemen in uw woning of bedrijf, maar leveren ook advies en voeren de regie over ingewikkelde technische projecten, van ontwerp en plaatsing tot beheer en onderhoud.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.