Heeft een totaal van 688 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment83%
Uit de reviews blijkt over het algemeen een positieve ervaring met duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Er wordt vaak gewaardeerd hoe uitleg helder is en hoe men klantgericht wordt geholpen. Enkele opmerkingen gaan over prijsstelling of wachttijden, maar de algehele indruk blijft positief. De reviews laten zien dat het team over het algemeen betrouwbaar en klantgericht werkt.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Vriendelijk personeel
Transparante afhandeling van kwesties
Gebaseerd op 34 reviews
Uitstekend advies en geduld
Wij zijn zeer tevreden met de deskundigheid en het geduld van de verkoopadviseur met onze vele vragen en aanpassingen in de offerte. Zeer tevreden met de nieuwe auto.
18 September 2026
YS
Reactie van Broekhuis Audi/Volkswagen/SEAT/Škoda/Cupra Alkmaar
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de deskundigheid en het geduld van onze verkoopadviseur en dat u zo blij bent met uw nieuwe auto.
Veel rijplezier gewenst en we hopen u in de toekomst graag weer terug te zien!
Nvt
1 September 2026
Cor
Hoogkarspel
Beste Cor,
Bedankt voor uw positieve review.
Goed overleg mogelijk
1 September 2026
Johan
Obdam
Beste Johan,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u het overleg als prettig heeft ervaren.
We staan u in de toekomst graag weer bij.
Professioneel en klantvriendelijk
Een bezoek aan de garage voor een APK en kleind beurt verliep professioneel en klantvriendelijk
25 August 2026
Jettie
Beste Jettie,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u het bezoek voor de APK en onderhoudsbeurt als professioneel en klantvriendelijk heeft ervaren.
We helpen u in de toekomst graag opnieuw.
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Alkmaar
vriendelijke benadering en goede service
goede werkafspraken over extra's die bij de apk aan het licht komen. Vervolgens ook goed gedocumenteerd zoals foto's die van de versleten banden in beeld komen. Een tevreden klant die helaas weer terug moest omdat de nieuwe banden niet gereset waren. Dat is wat slordig te noemen.
18 August 2026
Gerard
Beste Gerard,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service en duidelijke afspraken. Jammer dat u nog een keer terug moest komen voor het resetten van de banden; dat had natuurlijk direct goed moeten gaan. Onze excuses daarvoor. Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Alkmaar
Geweldige service en super mee gedacht over alle opties door Shant!
Shant heeft als verkoper vanaf het moment dat ik binnenliep geluisterd naar alle wensen en beperkingen. Gedurende het hele proces heeft hij meegedacht en gezocht naar de beste deal met als resultaat een super gave auto voor de goede prijs. En ook de aflevering werd met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail gedaan. Top gedaan!
12 August 2026
Mirko
Warmenhuizen
Beste Mirko,
Uitstekende service Audi ovcasion suto
Farry
Zwolle
Beste Farry,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service bij de aanschaf van uw Audi occasion.
Veel rijplezier gewenst en graag tot ziens!
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Alkmaar
Snel een lekke band gerepareerd
Ik kwam onaangekondigd bij Skoda Broekhuis Alkmaar langs met een lekke achterband, die ik zelf tijdelijk had vervangen door een thuiskomer. Bas Ferdinandus en Hugo Hoekstra konden mij direct helpen en de reparatie en montage waren binnen een uur gefixed. En dat ook nog eens voor een zeer schappelijk bedrag.
Ik was reeds een tevreden klant bij Broekhuis Alkmaar en dat is vandaag alleen maar versterkt, bedankt!
Herman
Beste Herman,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat Bas en Hugo u snel konden helpen en dat uw band binnen korte tijd weer gerepareerd en gemonteerd was. Goed om te horen dat uw positieve ervaring met ons hiermee nog verder is versterkt. Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Alkmaar
Ik ben al jaren zeer tevreden over de service van Broekhuis
Trix
Beste Trix,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u al jarenlang tevreden bent over onze service.
We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag ook in de toekomst weer.
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Alkmaar
Klantvriendelijkheid staat hier op 1 en dat voel je ook.
Kom al jaren hier. Afgelopen week ook weer voor onderhoud . Waarbij je voorafgaand aan je bezoek duidelijk wordt geinformeerd middels email wat je kan verwachten. Heel prettig en geeft duidelijkheid en daarnaast wordt je ook nog eens vriendelijk ontvangen. Fijn bedrijf.
Aart
Den Helder
Beste Aart,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Fijn om te lezen dat u al jaren tevreden bent en de duidelijke communicatie en vriendelijke ontvangst zo waardeert. Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen en graag tot ziens!
Service kan niet beter.
Geacht bedrijf Broekhuis.
Na 47 jr. ervaring ben ik genoeg ervaringsdeskundig om zowel destijds Auto-Pon, Martin Schilder en nu Broekhuis Alkmaar te kunnen complimenteren met hun mee-denk-systeem.
Als resultaat kan en durf ik veilig de weg op te gaan want laten we niet vergeten dat een uitstekend werkende werkplaats én garage in samenhang direct gekoppeld zijn aan optimaal rijgenot.
Dit is dan ook exact de rede waarom ik niet zal wisselen van bedrijf en als eeuwig (of iets minder) lange veiligheid voorop heb gesteld en gevonden binnen u en de uwe.
Speciale dank dan ook naar de Werkplaats medewerkers welke met zoveel kundigheid, gedrevenheid en plezier mijn auto up to date houden. BRAVO dames en heren aldaar. Ga zo door, ik blijf u dankbaar.
Hartelijke groeten uit Alkmaar-Noord.
(Tevens aan dhr. Berk, mij veilig thuis bracht!)
Fam. Zondervan- Holla
5 August 2026
mevr. B.M.J Holla
Reactie van Broekhuis Audi/Volkswagen/SEAT/Škoda/Cupra Alkmaar
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om zo uitgebreid uw ervaring met ons te delen. Wat mooi om te lezen dat u al jarenlang vertrouwen heeft in onze service en werkplaats en dat u zich veilig en prettig op weg voelt met uw auto.
Wij zullen uw complimenten zeker doorgeven aan onze werkplaatsmedewerkers en de heer Berk.
Graag blijven wij u ook de komende jaren van dienst!
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Alkmaar
Ik ben door de receptioniste netjes te woord gestaan . Ik kreeg gelijk een glas water., wat er wel in gaat met dit weer.de leen fiets stond netjes klaar. Heb zelf nog even een heerlijk kop je koffie gemaakt in de wacht afdeling.
Toen de auto klaar was ben ik goed geïnformeerd. De auto is op mijn verzoek ook even gewassen. Alles met elkaar ben zeer tevreden met Broekhuis.
13 July 2026
F van Marle
Reactie van Broekhuis Audi/Volkswagen/SEAT/Škoda/Cupra Alkmaar
Dank u wel voor uw uitgebreide review.
Prettig om te lezen dat u zich goed geholpen voelde en dat de ontvangst, de leenfiets en de wachtruimte aan uw verwachtingen voldeden. Ook fijn dat u na afloop duidelijk bent geïnformeerd en dat de extra service rondom het wassen van uw auto is gewaardeerd.
We wensen u veel veilige kilometers en helpen u graag weer bij een volgend bezoek.
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Alkmaar
Goede garage, uitstekende service.
Zie boven.
29 June 2026
Jaap van Steeg
Heiloo
Beste Jaap,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze garage en service als goed en uitstekend heeft ervaren.
€489 betaald voor iets wat niet gelukt is
Ik heb mijn vw caddy naar beoekhuis Alkmaar gebracht voor het kalibreren van mijn nieuwe voorruit. Het kalibreren was niet gelukt doordat de caddy verlaagd is.
De auto na 3 uur weer opgehaald en moest toen wel een rekening van €489 betalen.
Ik snap dat er een bedrag betaald moet worden voor onderzoekskosten maar €489. ????
Echt belachelijk. Ik ben het er niet mee eens en ga zeker nog verhaal halen zodra ik daar de gelegenheid voor heb.
Stukje service had wel fijn geweest namens broekhuis.
Dit is gewoon iemand onnodig bijna €500 uit zijn zak trekken.
26 June 2026
Edward
Heemskerk
Beste Edward,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij vinden het jammer om te lezen dat u ontevreden bent over uw bezoek aan onze vestiging. De werkzaamheden, de mogelijke uitkomsten en de bijbehorende kosten zijn vooraf met u besproken. Helaas bleek tijdens het onderzoek dat de kalibratie niet kon worden uitgevoerd.
Wij begrijpen dat dit teleurstellend is. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij nemen graag de tijd om de uitgevoerde werkzaamheden nogmaals met u door te nemen.
Perfect geholpen
Goed geholpen duidelijke uitleg antwoord op alle vragen erg vriendelijk.
24 June 2026
Hendrik
Hoorn
Beste Hendrik,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat de uitleg duidelijk was en al uw vragen naar tevredenheid zijn beantwoord.
Wij waarderen uw vertrouwen en helpen u in de toekomst graag weer verder!
Ik ben niet onder de indruk van Audi Broekhuis Alkmaar
Medewerkers hebben weinig kennis van zaken.
Het advies over onderhoud ben ik niet van te spreken.
(het doel van Audi Broekhuis lijkt enkel om zo veel mogelijk geld te verdienen. Het belang van de Audi-rijder wordt hierin geen rekening mee gehouden)
Medewerkers zijn niet eerlijk en houden informatie achter.
(van zaken die tijdens onderhoud, per ongeluk, stuk zijn gemaakt door de monteur, wordt gezegd dat dit al stuk was)
26 May 2026
Ide
Nijman
Beste Ide,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw bezoek aan onze vestiging niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, maar dat is tot op heden helaas nog niet gelukt.
Mocht u nog met ons in gesprek willen horen we graag van u.
Slechte ervaring
Voor een grote beurt van een Polo heb ik € 921,00 moeten betalen.
Dit vind ik niet normaal voor een Polo.
Ruitenwisser probleem niet opgelost omdat dit een klacht van de polo is. (ruitenwisser schraapt over het raam)
Vraag me af of alles wel gedaan is volgens het onderhoud boekje.
Ik heb namelijk een Tracking Control System in de auto zitten en hier mee kon ik controleren of er echt wel een proefrit aan het einde is gemaakt wegens remolie vervangen.
Niet dus !!!!
Daarom heb ik twijfels over het onderhoud.
Vrijdags kreeg ik een melding op het info systeem dat er teveel olie in de motor zat. Gekeken en dat klopte.
Gelijk gebeld, ik moest maar even langs komen.
Op de vraag waarom het bedrag zoveel groter is dan bij Kwik Fit (daar 535 euro) was het antwoord....na maar bij ons krijgt U Pechhulp onderweg. Nou dat is dan een dure Pechhulp
Maandag morgen om 9.45 uur gebeld om een afspraak te maken even langs te komen. De juiste persoon was niet beschikbaar. Ik zou terug gebeld worden. Zitten wachten tot 15.00 uur en toen een mailtje gestuurd dat het van mij niet meer hoefde. Prompt ging de telefoon om 15.20 uur. Helaas kon ik deze niet opnemen. U ziet dat de service dit jaar erg veranderd is.
21 April 2026
Anton
Bergen NH
Beste Anton,
Dank voor uw bericht. Naar aanleiding van uw klacht hebben wij contact met u opgenomen en deze intern besproken.
Wij hebben onze excuses aangeboden en u de mogelijkheid geboden om nogmaals langs te rijden om de auto na te lopen.
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Onnodig extra factuur kosten
Onze audi GVN22F laten onderhouden.
Olieservicebeurt werd gezien als grote onderhouds beurt en kost van 520€.
Wij vinden dat dit als kleine onderhoudsbeurt moest zijn.
Hier zijn wij absolut niet tevreden met Audi dealer.
20 April 2026
Murat Bulbul
Uitgeest
Beste Murat,
Dank voor uw review. Het is jammer om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, maar helaas zijn we er niet in geslaagd u te bereiken. Bij gelegenheid zien wij uw reactie graag tegemoet, zodat we dit verder met u kunnen bespreken.
goede service
prima geregeld
3 March 2026
rene woltheus
Beste Rene,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar tevredenheid is geregeld.
Graag tot de volgende keer.
Normaal gesproken prima
Maar dat ik vanmorgen belde voor een na kontrole APK kon ik mijn auto wel brengen naar een leenfiets was er niet bij
Heb mijn afkeur punten i.v.m. bij een andere garage moeten laten verhelpen gezien mijn financiële situatie een controle van 15 minuten kon helaas dus reed ik zonder goedgekeurde apk
Mijn fout is dat ik hem gewoon een maand eerder had moeten laten keuren .dan had ik wat werkruimte gehad
Evenged zwaar teleurgesteld in mijn onderhouds afhandeling
28 January 2026
Kees Boendermaker
ALKMAAR
Beste Kees,
Dank u wel voor uw review. Jammer om te lezen dat u deze situatie als teleurstellend heeft ervaren.
Naar aanleiding van uw bericht hebben wij geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om uw ervaring en de teleurstelling beter te bespreken. Helaas is het ons niet gelukt u te bereiken.
Wij vinden het vervelend dat de afhandeling niet is verlopen zoals u had verwacht. Mocht u alsnog contact met ons willen opnemen, dan staan wij daar uiteraard voor open om dit samen te bespreken
goed en prettig geholpen
vriendelijke aankomst en vertrek.
Tussentijds goed op de hoogte gebracht van de apk keuring en wat er verder wel of niet nodig was.
13 January 2026
elly
bergen
Beste Elly,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u goed en prettig geholpen bent en dat onze communicatie duidelijk voor u was.
We hopen u bij een volgend bezoek weer net zo goed van dienst te mogen zijn.
Is goed
12 January 2026
Peter
Beste Peter,
Bedankt voor uw positieve review. Daar doen we het voor.
Fantastisch
Een heel fijn contact met de verkoper, alles naar wens afgeleverd
9 December 2025
Wilma
Oosthuizen
Beste Wilma,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat het contact met onze verkoper prettig was en dat alles naar wens is afgeleverd.
Wij staan graag weer voor u klaar.
zeer slechte communicatie
Airbag moest nagezien worden , afspraak gemaakt ; " U wordt door ons naar huis gebracht en opgehaald als Uw auto gereed is " ........dus niet !! Mijn vrouw moest naar huis fietsen en terug fietsen ( Alkmaar -Heerhugowaard , 45 minuten door de kou !! )
Ook geen rapport van de airbag-check !!
Een hele slechte ( en koude) ervaring alweer ..............!!
Ik kan geen sterren geven!
4 December 2025
D.Kok
Reactie van Broekhuis Audi/Volkswagen/SEAT/Škoda/Cupra Alkmaar
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat jammer om te horen dat dit de ervaring van uw vrouw is geweest.
We hebben geprobeerd contact met u op te nemen om dit met u te bespreken, maar helaas hebben we u nog niet kunnen bereiken.
Wanneer het u uitkomt, ontvangen we graag uw reactie zodat we dit samen kunnen oppakken.
Update 12-12-2025: Inmiddels hebben we contact met u gehad. Bedankt voor het gesprek en graag tot ziens.
Zeer tevreden!
Alles helder en duidelijk toegelicht en uitgelegd. Stapje voor stapje. Was ook nodig, want Dashboard van de Audi lijkt wel een cockpit van een vliegtuig en toch ben ik door de heldere uitleg nu bekend met de meeste functionaliteiten en kan ik genieten van een mooie wagen en veel rijplezier!
27 November 2025
Ramon
Volendam
Beste Ramon,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat onze uitleg u stap voor stap heeft geholpen om vertrouwd te raken met het dashboard.
Wij wensen u nog heel veel veilige kilometers en vooral veel rijplezier toe!
Review overzicht
Positief sentiment83%