Alles goed verlopen volgens offerte
Marc
Bakel
Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 173 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en professionele personeel en de flexibiliteit om plannen aan te passen. De communicatie tijdens de projecten was duidelijk en behulpzaam en de oplevering gebeurde op tijd. De prijs-kwaliteitverhouding werd als aantrekkelijk genoemd en veel klanten raden het bedrijf aan.
Marc
Bakel
Wij hebben mooie zwart getinte glazen schuifdeuren laten plaatsen door Verandaci. Zeer tevreden over de plaatsing en ook over de verkoopster die ons geholpen heeft vooraf. Kleine vertraging gehad op het glas, maar verder zeer tevreden over alles was Verandaci geregeld heeft.
Danny
goed bedrijf.
9 February 2023
Weijer van de
Helmond
De plaatsing van de serre (glasdak en 5 schuifdeuren) aan onze woonkamer was geen standaard plaatsing. Na afspraak op locatie goed advies gekregen en vervolgens akkoord gegaan met de aanbouw. Later bleek een kleine lekkage maar ook hiervoor snel en hulpvaardig een afspraak ingepland en zeer correct verholpen. Vanaf 1e gesprek op directie niveau tot en met plaatsing aanbouw door de uitvoerende medewerkers een plezierig, behulpzaam en vooral meedenkend team. Nogmaals bedankt.
Maria
Veenendaal
snelle levering en de veranda is netjes geplaatst.
Piet
Nuenen
De monteurs van Verandici waren s´morgens netjes op tijd. Na een bakje koffie gingen ze meteen aan de slag. Alle vragen die wij nog hadden werden besproken. Het waren echte goede werkers. Rond 16.00 uur waren ze al klaar en het zag er picobello uit. 2 dagen later zagen wij dat er nog een hele smalle opening was. Heb gebeld met Verandici en nog geen week later was dit probleem weer opgelost. Zonder verdere kosten hiervoor te berekenen. Wij zijn super tevreden met Verandici en kan ze alleen maar aanbevelen voor iedereen die hun overkapping willen laten beglazen. Ook de prijzen zijn betaalbaar. Top bedrijf.
Ine Bonkendorf
Venlo
Afspraken worden nageleefd. Heel belangrijk in deze tijd. Zéér correct bedrijf.
Diana
Geldrop
Werken heel netjes zijn vriendelijk en het belangrijkste de overkapping is heel mooi en netjes afgewerkt en alles past perfect
Ciska Boetzkes
Helmond
Super veranda. Snel geplaats , aardige medewerkers. Zeker aantebevelen!
Antoinette
Emmerich
Professioneel advies. Fijne en snelle uitvoering. Perfect functionerende dienst.
Rafal
Boxtel
Bij ons glaswanden geplaatst in een hele oude overkapping. Top werk geleverd.
Angela
Eindhoven
Snel en goed geregeld. Afspraak keurig nagekomen
Hans
Helmond
Super vriendelijk en afspraak is afspraak
marco van Hoof
HELMOND
Alles klopt hier - van de afmetingen, het aanbod, de zeer korte levertijd, de kwaliteit en de zeer strakke uitvoering. Zeer vriendelijke klantenservice en zeer goede samenwerking van de medewerkers!!! Heel erg bedankt
Manuela
Cuijk Linden
Prima afgewerkt keurig geplaatst
Frans
Aarle-Rixtel
Alles netjes geregeld zoals afgesproken. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Hans
Rosmalen .
Binnen een paar weken alles geregeld. Offerte en plaatsing snel en mooi afgewerkt.
Truus
Horst
Zeer netjes afgewerkt.
J.Hurkmans
Lierop
Goede service goed personeel en ze doen wat ze afspreken.
Martien
Vessem
Leuke hardwerkende mensen met ervaring.klantvriendelijk aardig en leveren vakwerk.
Jan
Deurne
Prima vakmannen en de veranda is netjes geplaatst. Snelle levering.
Paul
Someren
Zeer tevreden over het eindresultaat. Goede service en goede kwaliteit.
Jorge Andrade
Helmond
Alles goed en op maatgeleverd,alleen spuitwerk aluminium delen met ral kleur was slecht,wel opgelost maar had tijdens zagen al gezien moeten worden.
eric
helmond
Alles klopt gewoon levertijd, plaatsing materiaal, netheid gewoon alles en zeer vriendelijke mensen!!!
Hennie
Kerkrade
Bij een hagelschade kregen we prima advies en een correcte afwikkeling van de schade
R.
Helmond
Verandaci ontwerpt, produceert en plaatst veranda’s, terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en andere maatwerkoplossingen voor het buitenleven. Onze expertise is in meer dan 20 jaar opgebouwd. Daarbij beginnen we niet bij een standaardproduct, maar bij de manier waarop u uw tuin wilt gebruiken.
U krijgt persoonlijk advies, eigen productie en vakkundige montage. Zo realiseren we een buitenruimte die past bij uw woning, wensen en manier van leven.
Engelseweg 181
5705 AD Helmond