Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden doorgaans betrouwbare service en een vriendelijke, professionele aanpak. De communicatie is duidelijk en er zijn regelmatige updates over de voortgang. Prijzen worden als transparant ervaren en er wordt meegedacht over opties. De ervaring is efficiënt en de planning voor APK en onderhoud verloopt vlot.
Reparatie snel en conform afspraak uitgevoerd
6 August 2025
Frank
Utrecht
Er wordt met je mee gedacht aan prijs en kwaliteit
27 July 2025
Ton
Utrecht
top netjes, snel, denken mee, goede kwaliteit aardige lui chris is n topgozer
24 July 2025
stef
utrecht
Niets te klagen, eerste keer bij deze garage, heb mijn garage gevonden!!!!
Quentin
Utrecht
Ik ben al jaren fan van Chris en zijn team. Mijn auto is in betrouwbare handen.
Evert
Utrecht
Prettig contact, dienstbaar en deskundig.
Hansje
Utrecht
Ik laat mijn auto altijd met een gerust hart achter bij Chris, afspraak is afspraak, als er iets afwijkt van wat er afgesproken is wordt je gebeld en voordat je 't weet krijg je alweer een berichtje dat je auto klaar is. Lekker no nonsens aanpak en Chris levert altijd net wat extra’s.
Cees
Driebergen-Rijsenburg
Fijne en deskundige mensen
Vianen
Chris is altijd bereid om even mee te kijken. Mee te denken en staat voor je klaar. Geeft tips waar je wat aan hebt. Ze zijn bereikbaar en transparant in wat het gaat kosten. Heerlijk zo’n vakman in de buurt.
Charlotte
Utrecht
Had een bus nodig om groot grofvuil weg te brengen. Voor 39 euro voor een dagdeel geregeld. Personeel allemaal erg professioneel en vriendelijk. Voor mij de go-to verhuur in Utrecht.
Arno
Utrecht
Zoals altijd flexibel met afspraak voor apk. Bij Chris kun je er op vertrouwen dat bijkomende reparaties echt nodig zijn voor de apk en dat je er zeker niet teveel voor betaalt.
13 June 2025
Ingmar
Utrecht
Altijd behulpzaam altijd vriendelijk en makkelijk en goed afspraken maken
13 April 2025
Clara Quarles van ufford
Zeist
Eerlijk, vriendelijk en kwalitatief goed! Altijd fijn en zeer betrouwbaar!
23 March 2025
Leonie
Goed bedrijf Klant vriendelijk
23 March 2025
Vianen
Aardig en meedenkend. Ze leggen duidelijk uit wat er loos is en stellen oplossingen voor.
21 March 2025
Joost
Utrecht
Super service, denken mee, attent! Top!
Stef
Utrecht
Staan altijd klaar met hun deskundigheid.
Utrecht
Altijd eerlijk advies, goede prijzen en top service.
Jess
Utrecht
Breng mijn auto hier met plezier voor het onderhoud, kundig, zonder poespas, eerlijk advies, altijd bereid om te helpen en nette prijs. Absolute aanbeveling
Gerben
Utrecht
Auto voor APK keuring gebracht. Wordt meegedacht met de wensen van klant en geen verrassingen
4 February 2025
Fal
Utrecht
Fijne garage waar overleg normaal is en meegedacht wordt met jouw als klant.
Arnold
Vlot en snel geholpen
Mieke
Houten
Vakkundig, vriendelijk, betrouwbaar en zeker niet duur. Werkelijk een heel prettige garage.
Marc
Utrecht
Sinds 5 jaar kom ik voor onderhoud van mijn auto bij Vitesse. Chris en zijn collega's zijn erg vriendelijk, beantwoorden mijn vragen en denken mee. En het belangrijkste: mijn auto wordt heel goed verzorgd. Conclusie: Blije auto en blije auto-eigenaar.
2 December 2024
Froukje
Utrecht
Nadat de auto niet startte bleek dat de motorketting gebroken was doordat de fabrikant een te dunnen ketting had gebruikt. Resultaat was dat de gehele motor gereviseerd moest worden en delen rondom de nokkenas vervangen. Het gehele proces is vakkundig uitgevoerd ondanks de zeer complexe aard ervan.
2 December 2024
Fal
Utrecht
AutoBedrijf Vitesse is uw garage voor het grote en kleine onderhoud van uw personen- of bestelauto. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf, al 85 jaar bekend in Utrecht en omstreken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in de regio een begrip als het gaat om onderhoud, schade, APK, (winter) banden, uitlaten, ruitreparatie of het monteren van een trekhaak. Ook een vervangende auto als uw auto bij ons in reparatie is wordt geregeld. Wij onderscheiden ons door de gemaakte afspraken na te komen, een scherpe prijsstelling en openheid over gedane werkzaamheden. U zult bij ons een open sfeer en een vertrouwd gevoel ervaren. Onze garage beschikt over de meest moderne apparatuur en goed opgeleide monteurs. Onlangs heeft u bij ons een auto of bus gehuurd, wij zijn benieuwd hoe u ons ervaren heeft!
Koningsweg 2
3582GE Utrecht