De verhuizing was prima geregeld. Ruim op tijd verscheen iedereen. Alles mooi en kundig ingeladen, wat niet genoeg beschermd was werd in speciale dozen gedaan. Niets kapot of beschadigd, ook de verhuizers zelf waren uitermate vriendelijk. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Zeer positief.
Stipt op de afgesproken tijd (07:00 uur) aanwezig en begonnen en in no-time het oude huis leeggehaald met precies genoeg ruimte in de beide vrachtwagens. Nieuwe huis weer netjes volgezet en om 16:00 was de verhuizing van de spullen van Enschede naar Zwolle afgerond
Niets dan lof voor de behandeling en afwerking: alles op tijd en probleemloos ingepakt en de volgende dag weer foutloos uitgepakt. Vriendelijke mensen, die niets te veel was. In één woord: HULDE!!!!
Nvt
Wij zijn heel tevreden over de mannen van UTS. Ze waren vlot en vakkundig bezig. Ook waar nodig in demonteren en monteren van bepaalde kasten en meubilair.
Top!
Een fantastisch team van 6 mannen hebben ons geholpen met verhuizen. Ze waren op tijd, hadden extra dozen bij zich. Ze waren correct, vriendelijk en dachten mee. Erg prettige ervaring
Fijn om in 1 dag echt over te zijn en geen gedoe te hebben met dozen te weinig en die dan tot oneindig op zolder liggen te verstoffen. Super fijn om zo gefaciliteerd en ontzorgt te worden.
Het team was zeer keurig en kundig. Alles zeer rustig en voorzichtig vervoerd zonder schade. Alles zeer effectief aangepakt.
We zijn gehele content over de gehele afhandeling van onze verhuizing.
Je kon voelen dat ze alles vakkundig onder controle hadden.zeer vriendelijk en behulpzaam.. Het was een leuke ervaring de stres werd weggenomen.
Aardige mensen, afspraken worden nagekomen. Alles gebeurt efficiënt en zorgvuldig!
Het opname gesprek is goed verlopen. Frank E. straalt rust uit. Iets waar we veel behoefte aan hadden tijdens deze drukke periode. Hij heeft goed meegedacht om de kosten te verlagen. De verhuis-medewerkers zijn vriendelijk, klantgericht en stralen ook rust uit. Ze klaren de klus. Eindresultaat was goed.
De verhuizers Michel, Erwin, Jelle en Justin en nog twee studenten hebben onze inboedel op vakkundige wijze overgebracht. Niets dan lof hiervoor. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
Het verhuisteam evenals de kraanmachinist (voor de bank en piano op de bovenverdieping) waren stipt op tijd. Allemaal waren ze erg vriendelijk en communicatief. Ze werkten kundig en snel. Dit was onze eerste ervaring met een verhuisbedrijf. Wij zijn heel tevreden over deze dienst van UTS Grijpma!
e communicatie was niet zoals het wezen moest na een mail moest ik er nog even achter aan bellen. Maar de verhuizing zelf was erg vlot gedaan.
Kan zeer kort zijn over onze verhuizing. We zijn zeer goed geholpen door de verhuizers die met goede hulp ons hebben geholpen.
Alles was goed geregeld, ging super snel en aardige mannen.
Prima en betrouwbaar bedrijf, goede referenties, vriendelijk en zeer behulpzaam
Doordat er niet goed ingeschat was hoeveel kuub er verhuist moest worden kwamen er 2 kleinere verhuiswagens, niet alles kon mee waardoor er teveel spullen achterbleven.
Er werd deskundig en voortvarend doorgewerkt!
Met een eerdere ervaring met een verhuizing wederom gekozen voor Uts Grijpma.
De verhuis team was geweldig! Ze waren snel, efficient, maar ook gezellig. De dag ging snel voorbij en alles ging perfect! Ik vond alleen de administratie wat minder. Ik heb 2x keer voor extra dozen moeten vragen, en een auto moeten regelen om ze zelf op de juiste locatie te brengen... speciale dozen voor kleren waren beloofd maar we hebben ze nooit gezien...